Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(171)
Raspunsuri - Pagina 15
loremunteanu spune:
Neata!
Eu sunt in continuare extrem de obosita. Habar n-am de la ce...
Am citit tot...
Voiam doar sa pun fetele la treaba pt Monica
Monica! Monica!

Si
pt bebe Mihail. Sa fie sanatos! Maria, 

Pupici la burtici. 
Loredana
35+ Eric-Mihai
Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
MariaG spune:
Fetelor va multumesc mult de tot ca va ganditi la noi si va rugati pentru noi
Eu, dupa cum ati aflat, mai citesc asa cateva pagini pe zi pe aici pe la voi dar m-am abtinut sa va scriu ca sa nu va intristez, mai ales ca am avut niste zile foarte proaste in care nu reuseam sa ma linistesc de nici un fel.
Ieri piticutul meu mic a deschis ochisorii si s-a uitat la mine si s-a incruntat asa de dulce de mi-a topit toate supararile.
Medicul chirurg ne-a spus ca vor incerca sa-l opereze vineri dimineata devreme. Vom vedea.
Diamar78 Mihai a fost botezat la cateva ore dupa ce s-a nascut. Neonatoloaga de la Polizu (am pe undeva numele dar nu-l retin acum) ne-a spus atunci ca nu crede ca traieste pana dimineata.
Va 
Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou
28+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
uve_got_mail spune:
Buna,
am venit si eu pe aici...astept vesti despre Monica. Chiar daca Raluk va fii la control in dupa amiaza asta, sigur se va gasi cineva sa ne anunte cand a aparut Dragos
. Doamne ajuta sa fie bine si sa primeasca toata fericirea din lume astazi
Raluk, bafta la control azi, numai vesti bune sa aduci(ca de obicei)!
Eu azi dimineata, ca sa mai vad lumea, am mers pana in piata sa imi iau paine impletita
si struguri din aia micuti, romanesti sper. Si mi-am luat si ceara sa ma epilez, ca fii-mea e tare nervoasa cand aude epilatorul...si m-am chinuit de nu va spun...ceara aia nu lua nimic, deci tot la epilator am ajuns si sunt facuta smocuri, smocuri; in inteligenta mea mi-am pus un pic si pe mana si m-am ales cu o arsura
, burta mi se misca in toate directiile, asa ca saptamana viitoare plec in recunoastere sa vad cine epileaza o biata gravida
. Sotul mi-a spus clar ca nu se baga si nici eu nu l-as implica in chestiunea asta
, asa ca vineri cand voi ajunge la dr pt secretii, o sa strang din dinti si o sa sper ca uita ce a vazut - eu de la lama ma irit groaznic, deci pica si varianta asta!
Scuze de stres, citesc din urma si revin!
33+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
crocodana spune:
Se apropie venirea lui Dragos si incep sa am emotii!
Monica abia asteptam vesti de la tine si iti tinem strans pumnii!
Luto mi-a facut pofta cu biscuitii si napolitanele asa ca uit de Montignac si cobor sa imi cumpar...dar mai intai cu un ultim dram de constiinta caut o reteta.. ceva monti!
39 de saptamani +1
fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Am intrat sa va citesc si de dimineata si acum si tot nu-mi vine sa ma bag in "discutia" cu pricina. Sper doar sa se termine si sa ne vedem de ale noastre, adica sa ne incurajam si sa invatam una de la alta cum sa devenim mamici/mamici mai bune.
Ce ziceti, tinand cont ca Moni ne-a fost la toate alaturi inca din capitolul 1 al acestei odisee si mai ales cunoscand trista ei poveste de anu trecut si stresul prin care trece ea pana sa-l tina pe Dragos in brate, puteti sa va opriti azi din "discutie" si sa o incurajam toate, din suflet, asa cum merita?????????
Nastere usoara Monica!
Hai bebe Dragos, hai in brate la mami!
Dana
36+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 3-4 saptamani
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MariaI Fetelor va multumesc mult de tot ca va ganditi la noi si va rugati pentru noi Eu, dupa cum ati aflat, mai citesc asa cateva pagini pe zi pe aici pe la voi dar m-am abtinut sa va scriu ca sa nu va intristez, mai ales ca am avut niste zile foarte proaste in care nu reuseam sa ma linistesc de nici un fel. Ieri piticutul meu mic a deschis ochisorii si s-a uitat la mine si s-a incruntat asa de dulce de mi-a topit toate supararile. Medicul chirurg ne-a spus ca vor incerca sa-l opereze vineri dimineata devreme. Vom vedea. Diamar78 Mihai a fost botezat la cateva ore dupa ce s-a nascut. Neonatoloaga de la Polizu (am pe undeva numele dar nu-l retin acum) ne-a spus atunci ca nu crede ca traieste pana dimineata. Va ![]() Maria Alex (6 mai 2004) si BB nou 28+http://cealalta-realitate.blogspot.com/ http://www.copaculdehartie.ro/ mare 2009 |
Ce ma bucur ca ai scris

Sa ai putere sa fii tare pentru baietii tai si operatia de vineri sa fie ceea ce-i trebuie lui Mihail.
Noi ne rugam in continuare pentru el sa fie un luptator asa cum a fost pana acum.
In greutate a luat ? Ce papa ?
Cea mai fericita
37 + cu 
mkunigunda spune:
Monis5 si Crocodana, multumesc frumos de lamuriri, fac si eu ca Vic, ca deh si eu sunt tot capricorn
, o sa ma duc peste ei.
Ideea este ca daca cei de la conta refuza sa inteleaga si sa aplice legea (inclusiv ref la cei 15% compestie si prima de nastere - fetele care au nascut de la noi mi-au zis ca nu au primit nimik, dar nici nu au depus cerere..) unde ma pot duce sa ii reclam?
Monis5, in soft cica este asa, in fiecare luna se recalculeaza valoarea indemizatiei/zi, astfel ca pentru calcul indemnizatie luna 2 de prenatal se iau in considerare 5 luni lucrate + 1 luna de concediu medical. Luna 3 = 4 luni lucrate + 2 medical etc, pana la 126 de zile.
_
34+ cu dragostea noastra
Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
lutoniana spune:
Croco acum am vazut ca ai 39 + 1 ......woowwwwww
Felicitari 
Cea mai fericita
37 + cu 
aidaciolac spune:
Deci chiar nu mai pot
toata noaptea m-a durut spatele atat de groaznic ca nu am putut inchide nici un ochi , drept urmare am sunat la ambulanta dar nu puteam sa ma dau jos din pat sa le deschid
, au zis ca imi trimit si pompierii sa imi sparga usa sa intre echipajul sa ma duca sa nasc ... nu au inteles in nici un fel ca nu aveam nici un altfel de simptom
si o tinea intruna ca ma ia sa ma duca ... asa ca am renuntat la ambulanta si nici nu mi-au zis ce sa iau 
Toata dimineata m-am luptat cu durerea si am reusit intr-un final sa adorm o ora , dar acum iar incepe 

As lua un No Spa , dar din cate stiu eu merge doar pe un anumit segment de muschi
.
Cine s-a confruntat cu asa ceva(?) ca in baza la telefoanele inchise de dr ... ca deh plecat in concediu ... inebunesti de durere 
Clar ieri si zilele trecute am sarit calul cu sofatul si plimbareala si acum mi-o iau in spate
... si inca ceva , vreo veste de la monicutz 

?
vaaaaai ca nu mai pot 
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()