Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(171)
Raspunsuri - Pagina 16
tulibu spune:
Maria, ma bucur nespus ca ai scris, nu te descuraja, Mihai e un luptator si totul va iesi bine, sincer cred ca daca a deschis ochii si s-a incruntat deja te incurajeaza si el. acum trebuie sa il intelegi ii e greu sa iti tarnsmita ceva atata timp cat nu vorbeste. Eu astept vesti de la tine de cum poti sa ni le dai. Totul va fi bine, DD are grija sa iasa totul perfect. 

Ioana
30+ 

bebe
kawaichan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Din pacate incep sa simt ca si aici va urma aceeasi poveste ca la Scutece. Acolo nu se mai discuta absolut nimic profund, nimeni nu mai spune ce simte de teama sa nu deranjeze. Cred ca mai mult de 10 persoane au ales acolo sa-si inchida conturile pe DC sau sa se retraga. Mie asta mi se pare o imaturitate iesita din comun. Trebuie sa scriem ceea ce simtim, sa ne combatem cand e cazul (bineinteles fara jigniri sau cuvinte urate). Concluzia: voi continua sa scriu ceea ce simt, chiar daca pare impardonabil. Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+ AMR 1-2 SAPTAMANI |
Salutare,
Daca nu scria Roxxy chiar eram hotarata sa nu mai intru azi deloc pt ca efectiv simteam ca nu mai am putere,insa atat de mult m-am regasit in randurile ei incat o sa las si eu o vorba doua

Roxxy te rog eu nu te supara pe faza cu impardonabilul,eu sincer cred ca Daci a scris la nervi si te-a bagat in aceeasi oala din greseala,mai mult ca sigur ! Mesajul tau a fost cat se poate de neutru si pe mine personal nu m-a deranjat deloc,chiar nu-s genul care sa se supere din asa ceva.
Cel mai mult si mai mult m-au durut mesajele Aidei,iti spun sincer ca am incercat sa uit ce-am citit dar azi dimi cand m-am trezit m-am mai impiedicat de vreo cateva si ei,de atunci imi dau lacrimile de fiecare data numai cand imi aduc aminte cat venin a putut sa puna fata asta in ce-a scris...si pentru ce? Pt ca ea s-a simtit jignita de faptul ca eu am avut indrazneala sa intreb cine modifica lista aceea,pt ca in mintea ei as fi banuit-o pe ea,cu toate ca nici o clipa nu i-am adresat un cuvant,nu am afirmat nici o secunda ca ea ar fi fost persoana respectiva pt ca sincera sa fiu habar n-aveam cine a fost...Tu cum ai fi reactionat Roxxy daca te-ar fi improscat cineva asa cu noroi? Si ca sa nu zici ca aiurez citeste si tu mesajul ala,e la sf cap trecut mi se pare.
Si m-a mai durut la fel de mult faptul ca inca lumea arunca cu pietre pentru ca am schimbat parola,de una singura ! Va rog cititi din urma si o sa vedeti ca nu am schimbat parola fara sa intreb,si in prealabil fetele care erau in zona la ora aceea au fost de acord.
Acum recunosc ca m-am cam ambalat si imi cer scuze pt ca am creat atata agitatie,ma bine ma abtineam si cu asta basta...
Insa,am si eu o intrebare cat se poate de simpla: voi ce ati fi facut daca de nenumarate ori ati fi lucrat la lista si v-ati fi pierdut timp s-o aranjati/modificati etc si adoua zi o gaseati la loc,neschimbata,ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic...? Iar cand ati intreba frumos pe forum cine sterge copiii din lista,cine muta mamicile inapoi in lista cu gravi(asta by the way o observase si Raluk si Carinablanca parca)si nu ati avea nici un raspuns,asa de vreo cateva ori bune,ce ati fi facut..? Este ca v-ati frustra? Nu era normal si omenesc sa apara persoana respectiva si sa spuna-da mai,eu eram,a fost un accident,am dat cu copy /paste la lista veche pe care o aveam deja in calculator- de ex,si cu asta discutia se incheia in minutul doi,pt ca asa e si firesc de fapt..?
Nu lista in sine era problema ci faptul ca nu a existat acea colaborare prieteneasca si corectitudinea de care ar fi fost firesc sa fie caracterizata aceasta odisee.Vorbim,ne sfatuim,dezbatem,impartim...eu asa vad lucrurile...si cred ca am dreptate.Pe mine asta m-a frustrat si dezamagit cel mai tare.
Ramane acum la latitudinea voastra sa decideti daca mesajele mele contineau agresivitate sau frustrare,insa mai mult de atat nu stiu cum sa explic mai bine pt a ma face inteleasa..

Sunt gata de asemenea sa dau mana cu Aida ,insa de data asta astept sa-si ceara scuze pt ca e cazul dupa parerea mea...Daca nu vrea/poate,asta e,eu de obicei ignor oamenii cu care nu am afinitati dar am aceeasi pretentie si din partea ei.Pt ca nu vreau sa intru aici si maine sau saptamana viitoare si sa ma mai impiedic de mesaje de genul "ntz ntz ntz Monique n-ai fost cuminte deci nu esti in lista" etc etc (by the way Aida,Monique ESTE in lista din momentul in care a facut anuntul,eu personal am trecut-o,insa ai uitat ca a nascut pe 20 august si nu ieri..)
Sunt foarte multe fete aici care-mi sunt dragi si as vrea sa intru in continuare si sa impartim ganduri frumoase legate de sarcina si cresterea puitilor nostri,sa facem schimb de informatii valoroase sa legam prietenii..
Cam asta era idealul meu legat de odisee,sper din tot sufletul ca acest conflict sa se aplaneze,si-mi cer inca o data scuze pt toata povestea asta,imi pare sincer rau ca s-a stricat asa atmosfera.
Pup fetele si ma gandesc cu mult drag la Monica sa aiba o nastere usoara si s-o vedem cu Dragosel Atomix sanatos si voios in brate.Abia astept sa vad poze!

Mihaela
38+ cu
baby Joshua
vias spune:
| citat din mesajul lui MariaI Fetelor va multumesc mult de tot ca va ganditi la noi si va rugati pentru noi Eu, dupa cum ati aflat, mai citesc asa cateva pagini pe zi pe aici pe la voi dar m-am abtinut sa va scriu ca sa nu va intristez, mai ales ca am avut niste zile foarte proaste in care nu reuseam sa ma linistesc de nici un fel. Ieri piticutul meu mic a deschis ochisorii si s-a uitat la mine si s-a incruntat asa de dulce de mi-a topit toate supararile. Medicul chirurg ne-a spus ca vor incerca sa-l opereze vineri dimineata devreme. Vom vedea. Diamar78 Mihai a fost botezat la cateva ore dupa ce s-a nascut. Neonatoloaga de la Polizu (am pe undeva numele dar nu-l retin acum) ne-a spus atunci ca nu crede ca traieste pana dimineata. Va ![]() Maria Alex (6 mai 2004) si BB nou 28+http://cealalta-realitate.blogspot.com/ http://www.copaculdehartie.ro/ mare 2009 |
sper din tot sufletul si din toata inima mea ca bebe sa se faca bine... multa credinta ...si va fi bine

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
tulibu spune:
aida, ma bucur ca ai revenit. mie dr mi-a zis ca am voie algocalmin, ca nu treced de placenta, daca te ajuta ia o fiola. altceva nu prea ai ce. Crede-ma ca o duc cu dureri de 3 luni deja, ca de abea astept sa nasc numai sa nu ma mai doara spatele, si mai am vreo 6 saptamani....

Ioana
30+ 

bebe
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac Deci chiar nu mai pot toata noaptea m-a durut spatele atat de groaznic ca nu am putut inchide nici un ochi , drept urmare am sunat la ambulanta dar nu puteam sa ma dau jos din pat sa le deschid , au zis ca imi trimit si pompierii sa imi sparga usa sa intre echipajul sa ma duca sa nasc ... nu au inteles in nici un fel ca nu aveam nici un altfel de simptom si o tinea intruna ca ma ia sa ma duca ... asa ca am renuntat la ambulanta si nici nu mi-au zis ce sa iau ![]() Toata dimineata m-am luptat cu durerea si am reusit intr-un final sa adorm o ora , dar acum iar incepe ![]() ![]() As lua un No Spa , dar din cate stiu eu merge doar pe un anumit segment de muschi . Cine s-a confruntat cu asa ceva(?) ca in baza la telefoanele inchise de dr ... ca deh plecat in concediu ... inebunesti de durere ![]() Clar ieri si zilele trecute am sarit calul cu sofatul si plimbareala si acum mi-o iau in spate ... si inca ceva , vreo veste de la monicutz ![]() ![]() ?vaaaaai ca nu mai pot ![]() Aida ... 36+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aida, incearca un supozitor cu Uscosin.
Baby
38+
Natalia
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui alex25 Buna dimineata si luati cate o ![]() ![]() ![]() de la mine!![]() E clar, am devenit dependenta de voi, aseara cand am ajuns acasa am deschis repede si v-am scris apoi v-am recuperat, iar dimineata dupa ce imi pleaca soatza primul lucru intru aici! ![]() ![]() ![]() Asa ca, savurati cafeluta si ne auzim mai tarziu, ca ma mai bag la o portie de nani, sper sa si reusesc ptr ca in continuare nu ma simt bine. ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 34+ cu fluturasul Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase![]() AMR 4-5 sapt ![]() ![]() |
Tu te ingrijorai de bebita si ea era ocupata sa puna sunculite

33+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Mariahttp://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
vias spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac Deci chiar nu mai pot toata noaptea m-a durut spatele atat de groaznic ca nu am putut inchide nici un ochi , drept urmare am sunat la ambulanta dar nu puteam sa ma dau jos din pat sa le deschid , au zis ca imi trimit si pompierii sa imi sparga usa sa intre echipajul sa ma duca sa nasc ... nu au inteles in nici un fel ca nu aveam nici un altfel de simptom si o tinea intruna ca ma ia sa ma duca ... asa ca am renuntat la ambulanta si nici nu mi-au zis ce sa iau ![]() Toata dimineata m-am luptat cu durerea si am reusit intr-un final sa adorm o ora , dar acum iar incepe ![]() ![]() As lua un No Spa , dar din cate stiu eu merge doar pe un anumit segment de muschi . Cine s-a confruntat cu asa ceva(?) ca in baza la telefoanele inchise de dr ... ca deh plecat in concediu ... inebunesti de durere ![]() Clar ieri si zilele trecute am sarit calul cu sofatul si plimbareala si acum mi-o iau in spate ... si inca ceva , vreo veste de la monicutz ![]() ![]() ?vaaaaai ca nu mai pot ![]() Aida ... 36+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
si daca ai trage o fuga pana la spital?????...cu taxiul zic...s te asiguri ca bebe e bine...????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
MariaG spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Ce ma bucur ca ai scris ![]() Sa ai putere sa fii tare pentru baietii tai si operatia de vineri sa fie ceea ce-i trebuie lui Mihail. Noi ne rugam in continuare pentru el sa fie un luptator asa cum a fost pana acum. In greutate a luat ? Ce papa ? Cea mai fericita 37 + cu ![]() |
In greutate nu a luat, probabil ca a mai pierdut. Se nascuse cu 1700 g si ultima data cand am avut curaj sa intreb (acum vreo saptamana) avea 1400 g. Nu am mai avut curaj sa intreb ca oricum privelistea e suficienta sa scoata din om si ultimul dram de incredere. Are vreo doua perfuzii in permanenta si ii dau glucoza printr-un tubulet direct in stomacel.
Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou
28+http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
selen80 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Croco acum am vazut ca ai 39 + 1 ......woowwwwww Felicitari ![]() Cea mai fericita 37 + cu ![]() |
pai da nu stiai ca ea a mai ramas sa tina stindardul sus, de acolo din fruntea listei??
si dupa ea..mai suntem cateva
38+ cu
Ebru PRIMA POZA!AMR 1-5 ZILE!

nunta
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui MariaI Fetelor va multumesc mult de tot ca va ganditi la noi si va rugati pentru noi Eu, dupa cum ati aflat, mai citesc asa cateva pagini pe zi pe aici pe la voi dar m-am abtinut sa va scriu ca sa nu va intristez, mai ales ca am avut niste zile foarte proaste in care nu reuseam sa ma linistesc de nici un fel. Ieri piticutul meu mic a deschis ochisorii si s-a uitat la mine si s-a incruntat asa de dulce de mi-a topit toate supararile. Medicul chirurg ne-a spus ca vor incerca sa-l opereze vineri dimineata devreme. Vom vedea. Diamar78 Mihai a fost botezat la cateva ore dupa ce s-a nascut. Neonatoloaga de la Polizu (am pe undeva numele dar nu-l retin acum) ne-a spus atunci ca nu crede ca traieste pana dimineata. Va ![]() Maria Alex (6 mai 2004) si BB nou 28+http://cealalta-realitate.blogspot.com/ http://www.copaculdehartie.ro/ mare 2009 |
Maria iti tin si eu pumnii si ma gandesc la voi,sa dea DD sa fie totul bine si sa treceti peste acest hop !
Mihaela
38+ cu
baby Joshua

, au zis ca imi trimit si pompierii sa imi sparga usa sa intre echipajul sa ma duca sa nasc ... nu au inteles in nici un fel ca nu aveam nici un altfel de simptom