Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(171)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

fetelor, placerea e de partea mea...sper sa va fie de folos. recunosc...trebuie sa le citesc si eu, ca deja am uitat niste chestii de la curs
MariaI suntem alaturi de tine, ne rugam ca totul sa fie bine si sa treceti peste toate greutatile. Te asteptam cu vesti, oricare ar fi ele.

Claucia imi place cum scrii si ai dreptate. cat depsre fetita bolnavioara...sper din tot sufletul sa se faca bine repede.

selenico ce zice colul ala? ursulica nu vrea sa apara inca? a durat mult pana am reusit sa termin cu PDF-urile aseara, dar ce satisfactie, dom'le cand am terminat. acum daca mi-ar putea explica cineva cum pot sa impartasesc cu voi un dvd de 38 de KB ar fi nemaipomenit. ca il am la mine in laptop, dar e prea mare sa-l incarc undeva. cinve computerist cu experienta pe aici.

luci uite despre ce www.ikea.com/gb/en/catalog/products/40054538" target="_blank">prosopele vorbeam. Prietenele mele imi spun ca sunt foarte folositoare cand stergi copilul la fund, pe cap, etc. sunt putin flaushate.

gata, ma duc la treburi de birou ca ma iau astia la batut.

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

fetelor, sunt asa de emotionata...abia astept sa aud ca a nascut Monica...si daca mai primim si vreo poza... eu mor de placere..

eu zic sa nu "mori" ca trebuie sa ne bucuram in egala masura si pentru tine

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

si partea a doua:

Maria, Doamne ajuta sa fie totul bine vineri, o sa ne gandim la voi..

Adi, ma bucur sa mai auzim si de la tine vesti

Apropos de lapte cu orez....fetele care iau lapte nepasteurizat, direct de la sursa, cat fierbeti laptele, ca sa fiti sigure ca e sanatos??

Iar legat de plecarile de pe forum si de conflicte.....eu una n-as fi vrut sa ma bag ca sunt o fire pasnica, dar sincer fetelor deja mi se pare ca exagerati... ca faceti din tantar armasar, mai pe romaneste asa....daca asa, la prima discutie in contradictoriu, la prima neintelegere, ne luam jucariile si plecam, ce rezolvam?? vorba fetelor care au mai comentat mai devreme, suntem atatea aici, daca nu va place de cineva anume, ignorati-i mesajele si gata, nu pedepsiti toata odiseea pt asta....pt ca mie una asa mi se pare decizia asta extrema, un fel de pedeapsa, dar in urma careia mai sufera si persoane neimplicate in conflict...

iar referitor la parola, recunosc ca si eu m-am gandit (si am si zis-o) s-o schimbam in momentul in care Mihaela tot povestea ca se schimba lucrurile prin listuta, pt ca era pacat de munca ei si a altora care se implicau....eu una m-am gandit la varianta vreunei fete suparate din cine stie ce motiv, care poate o facea din razbunare........DAR, s-o schimbam cu conditia ca toate fetele care se implica (si deja le cam stim pe toate, nu? nu era prea greu..) sa si primeasca noua parola....cam atat despre subiectul asta, sper sa nu supar si eu pe careva pt ca nu asta era scopul....

eu azi stau cumintica, v-am zis ca dr mea se destrabaleaza pe la concertul Madonnei, deci nu tb sa nasc azi...sa-mi tineti pumnii....oricum azi e ziua dedicata Monicai si Atomixului ei, asa ca nu ma bag peste ea

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-7 ZILE!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Prosopelele de la Ikea sunt foarte bune pentru tot felul de activitati pentru bebe. Ce-i drept eu le folosesc mai mult la bucatarie ca Alessia e mare si nu mai avea nevoie. Dar cumpar unele noi pentru Elisa cu siguranta. Sunt bune si cand pui bebele pe umar sa regurgiteze dupa ce papa laptic, eu aveam constant umerii patati cu laptic la toate bluzele pentru ca le ramane la gurita, scot un pic de laptic...etc.

Acum am terminat si piureul, mmmm e fierbinte, il las sa pape pitica la pranz si mama si 2 tanti care au venit sa faca curatenie. Facem si noi curatenia de dinainte sa vina bb, Cristi a zugravit 2 holuri, bucataria si sufrageria, e foarte frumos, din pacate camera Alessiei si dormitorul nostru unde o sa se cazeze si little princess nu vor fi zugravite ca ar insemna prea mult sa mutam mobile. Nu e rau ca nu e veche zugraveala dar parca mai bine arata cand e fresh.
Mama a facut niste snitele si mi le-a adus asa ca suntem pregatiti sa alimentam pe toata lumea.

NUmai sa revina mama in timp util sa stea cu cea mica sa ma pot duce la dr ca nu o pot lasa in casa singurica si nici cu cineva strain. Si mai trebuie sa ma mai si dusez. Asta ca sa stitic u ce ma ocup.

Clau 36+ cu Elisa Ioana si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Neata Mangulicosunt faine prosopelele. Eu am achizitionat unele mai micute asa din material de prosop normal si am si cateva chestii albe mai mari, din bumbac fain dar nu din finet. Am si din finet 3-4 bucati.
Cred ca ne vor fi utile toate la una la alta....ca sunt sigura ca vine de la sine ce avem de facut...si vom alege atunci ce sa folosim si cum.
Multumesc si eu pt daruirea de a pune info pe mail-ul comun, recunosc ca nu am avut vreme sa ma uit pe ele dar toata lumea a apreciat ceea ce ai facut

MariaI si eu zic sa mai scrii o vorba doua pt ca nu ne superi deloc si sa ne spui despre bebe Mihail care cred ca este un luptator.

Multa sanatate pentru Alesiuta

Viky si Croco cand am primit eu si sotul un "premiu" ca ne-am luat sa ne iubim toata viata, la primarie, stiu ca erau si depuneri de cereri pt ceva legat de copil.
Cred ca stiti de asta, nu ? Ma scuzati ca ma bag si eu.
Dar era ceva legat de guvern/primarie/stat pentru noul bebelus.

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Neatza,burtici!
Am dormit ca valiza in gara pana pe la 10 jumate,dar profit si eu ca de saptamana viitoare s-a terminat cu traiul pe vatrai.De-abia astept
La 7 dimineata probam pijamalele de spital ca mi se parea mie ca nu se asorteaza cu papucii ,si ca trebuie sa imi mai cumpar (am deja 3 ).Apoi mi se parea (din nou) ca mi s-au fisurat membranele,dar mi-a trecut si asta si am adormit la loc.

In primul rand,scoatem agitatele proaspete si antrenate pentru Monica ,ca azi e ziua cea mare GO MONICA

Cristina ana,uve got mail,lullaby,da,e prea tarziu acum sa schimb drul,o sa merg pe mana lui si sper sa ia cea mai buna decizie.
Alex25,felicitari pt bebelusa grasunica.
Raluca_U,bun venit acasa in formatie completa

Referitor la ultimele discutii,eu nu-mi permit sa-mi dau cu parerea caci sunt prea pe dinafara si de putin timp activa.
Sper doar sa fie uitate conflictele si fetele sa revina asupra deciziilor luate,ca tare frumos ar fi sa ne bucuram de odiseea aceasta pana la capat in formatie completa.Pana la urma scopul final e sa ne impartasim bucuria de a ne tine puiutzii sanatosi si mancaciosi in brate,in momentele acelea nimic altceva n-o sa mai conteze .

38 sapt+ cu
AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

Vik, legat de diferenta de 15%, acelasi raspuns l-am primit si eu de la inteligentele noastre juriste, prima data fara sa se uite pe vreun act mi au zis ca si asa universitatea nu are banii (de parca aia era problema) iar continuarea...ca ea stie ca primeaza contractul la nivel de unitate si nu cel national....asa ca am abandonat..legat de salariu mediu pe unitate o sa vad la timpul potrivit..acum sincer m-am interesat de CIC si de cum calculeaza veniturile acolo ca sa nu mai patesc ca in concediul de maternitate! si vad ca si aici sunt "modele diferite de calcul"..

Poti sa imi zici si mie la ce te referi cu "modele diferite de calcul?" Vad ca ai studiat problema si poate ma ajuti si pe mine:
1. la concediul pre si postnatal, cei de la conta imi spun ca venitul mediu/zi lucratoare scade de la o luna la alta, astfel incat indemnizatia va fluctua nu doar in fct de zile lucratoare/luna ci si in fct de venitul mediu/zi. Tie ce ti-au zis? Mie mi se pare aiurea sa scada venitul mediu/zi, din moment ce toate certificatele medicale sunt "in continuare" la prima, deci ar trebui sa se considere baza de calcul din prima luna ca valabila pentru toate cele 126 de zile.
2. la CIC nu stiu sa existe mai multe modalitati de calcul, pentru ca acesta se vireaza de la stat, deci trebuie sa fie o abordare uniforma, nu?

Multumesc.

_
34+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Claucia, tare m-ai impresionat cand ai povestit depre fetita ta. Sper din tot sufletul ca rezultatele anmalizelor sa fie bune si ii tin pumnii sa se insanatoseasca cat mai repede.

Multa bafta azi la control! Sa auzim numai de bine.

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NELA sorry ca ti-am facut pofta......neuronul meu s-a activat mai tarziu si m-am gandit ca as putea face pofta..

RALUCA ma bucur ca Stefan e bine si linistita.Si eu imi doresc tare mult acest lucru , sa fie diferit decat Alessio.

DIAMAR o briosa virtuala de la mine?

LUTO valabil si ptr tine.Doua daca vrei. Si pemine ma scoate din minti mirosul asta.

LISA gheata zici? Am sa tin minte. Da, asa o fi teoria...eu asa am auzit pe aici....

ADI si nu o vei invata romana pe LISA?

ALEX multumim ptr vestile de la TECHILA.Vai cred ca ce greu e cu 2 copilasii.

ELLENUTA multumim si tie ptr vestile de la MARIA....dar ce are bbul ei? Ptrr ce operatie? Ca nu am fost pe faza... Multumesc de parola...am primit una dar nu stiu de la cine...posibil de la tine...multumesc mult.Eu sunt de acrod...cand va fi cazul...bineinteles.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

alecsxa0208 asta cu dormitul ma bucura ca-ti iese.
Dar pt mine e un chin,....ca eu daca ma intind in pat adorm imediat....si uite asa o tin toata ziua....cat nu sunt la computer. Numai ca noaptea ma intorc de pe o parte pe alta si nu ma odihnesc adanc.
Daca stau treaza peste zi dorm asa de bine noaptea....yamiii....

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput