Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(171)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxxy80 spune:
Si sa continuam galeria inceputa ieri:
HAI, MONICA!!!!! BEBE DRAGOS, TE ASTEPTAM CU MULT DRAG!!!!
Raluca, bine ai venit acasa. Asteptam poze cu printisorul tau.
Techila, durerea va disparea in curand. Azi va fi putintel mai greu, dar maine deja te vei simti de 100 de ori mai bine.
MariaI, eu ma gandec tot timpul la tine si la puiul tau. Ma rog la Dzeu sa treceti cu bine peste aceasta incercare si sa revii printre noi numai cu vesti bune.
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+
AMR 1-2 SAPTAMANI
claucia spune:
Roxanico ai scris tare frumos si sincer.
Sabina, mie-mi esti draga si tu si fetitele tale cu codite, si pozele tale superbe de pe blogurile tale, asa ca te rog sa ne bucuri si mai tarziu cu patanii si cu istorioare frumoase despre bebe si Erika si despre voi.
Mihaela nu ne-a anuntat ca pleaca, cel putin eu nu am citit, sorry daca am sarit niste pagini, copil bolnavior, stat pe la cabinete ,am avut treaba, insa as vrea sa nu plece nicaieri. E frumos sa povesteasca ce si cum e pe la Japonica asa ca te asteptam cu drag.
Cat despre parole, prime pagini, liste etc, mie mi se par foarte putin importante. Foarte putin in comparatie cu ideea principala a acestui forum si anume nevoia noastra de a face parte dintr-o comunitate, dintr=un grup de suport unde avem atatea lucruri in comun si unde impartasim atatea lucruri. Mesajele si ceea ce exprimam prin ele sunt mult mai importante decat capitole, liste etc.
Asa ca hai sa le lasam un timp in pace, facem capitole ca si pana acum, listele arata bine, fetele mai cu cap in ale tehnologiei mai updateaza listutele, ne descurcam cumva.
Noi am fost un pic cu griji, Alessiuta a facut febra 38 cu ceva si 39 chiar si se plangea ca "pipi doaie" asa ca am banuit o infectie urinara mai ales ca am dus-o la medic la CMU si nu are nimic pe toate partile, a pipait-o, a analizat-o a consultat-o si a ciocanit-o si nu are rosu in gat sau ceva. Am si recoltat pipi ieri desi s-a abtinut de la 8 la 11 :-( insa a facut pana la urma si rezultatul abia mai incolo...astazi aflam daca e ceva sau nu, insa ce este, ce crocobaur abia peste cateva zile. In fine, nu e rau nici asa.
Astazi a fost mai bine, desi azi noapte ma tot solicita din jumatate in jumatate de ora, o placere, mi-am amintit cum e sa te trezesti de 100 de ori din somnul cel profund, din mijlocul unor vise, din acelasi vis parca, petnru ca prea repede se intampla. Si cand stateam la ea in pat, imi dadea si niste picioare in cap in ochi, in burta, pe unde nimerea ca nu-si gasea pozitia.
In fine, astazi este mult mai bine, a papat si a plecat afara cu mama, eu ma duc la dr la 1 si jumatate, mai vedem (manual) cum este colul si poate discutam despre cezariana. Ar fi frumos desi peste 2 zile fac 37 pline. Poate saptamana viitoare pe la jumatate ma gandesc.
Hai Monica!
Bravo Techila, mi-au placut si pozele, si protagonistii si mesajele de la si catre salonul cel cu puii cumintei si frumusei.
Clau 36+ cu Elisa Ioana si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
Fragutza spune:
Bun gasit, dragelor!
Monica, toate gandurile mele bune sunt spre tine! Totul va fi bine si tu vei fi cea mai fericita mamica!
Baby
38+ Natalia
crocodana spune:
Neata, dupa al doilea somn! off la ce somn am pe mine cand mi-o veni vreun chef de treaba sigur e semn de travaliu!!
Manga, multumim mult pt efortul de a ne da si noua materialele! Sunt tare utile!
Raluk, succes azi la medic! Eu merg vineri si pana atunci mi se pare o eternitate!
Alex, ma bucur ca ai venit cu vesti bune, eram sigura ca totul e bine!dar nu am fi mamici daca nu ne-m ingrijora dintr-o mie de motive mai ales acum cand bebe e la purtator!
Raluca ne bucuram ca sunteti bine si ca e bebe mancacios!
Mary super ca merge acasa...ce repede a trecut timpul!
adimercedes ti-am simtit lipsa!
Ma bucur tare ca avem vesti de la Maria si vineri ne rugam pt bebele ei!
Vik, legat de diferenta de 15%, acelasi raspuns l-am primit si eu de la inteligentele noastre juriste, prima data fara sa se uite pe vreun act mi au zis ca si asa universitatea nu are banii (de parca aia era problema) iar continuarea...ca ea stie ca primeaza contractul la nivel de unitate si nu cel national....asa ca am abandonat..legat de salariu mediu pe unitate o sa vad la timpul potrivit..acum sincer m-am interesat de CIC si de cum calculeaza veniturile acolo ca sa nu mai patesc ca in concediul de maternitate! si vad ca si aici sunt "modele diferite de calcul"..
Nu vreau sa comentez in vreun fel anumite mesaje de ieri si de azi, multe din ele diplomate si frumos exprimate, mi-ar placea doar sa cred ca e o conjunctura nefericita! Regret pentru ca eu simteam ca fac parte dintr-o echipa unita si puternica, in care ne sustinem reciproc!
39 de saptamani fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
NelaM spune:
Da, asa e Selen80, din cauza diafragmei inghesuite cel mai probabil se intampla asta cu pierderea respiratiei, si eu cum vorbesc mult si repede de fel, nu pot tine pasul cu respiratia.
Doamne, ce AMR ametitor ai tu aici!!! Cum te simti?
Gata si ziua de munca la noi! Il asteptam pe sotior cu drag sa se intoarca din delegatie acum.
Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!
alex25 spune:
De la Techila
hai MONICA
----------------------------------------------
Alexandra 34+ cu fluturasul Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR 4-5 sapt
tulibu spune:
crocodana in contractul colectiv de munca la nivel national este sti****t faptul ca acesta se aplica chiar daca exista un contract colectiv la nivel de unitate, in cazul in care prevederile celui din urma sunt inferioare celui national. Asa ca juristele tale nu aveau dreptate.
Ioana 30+
bebe
vias spune:
fetelor, sunt asa de emotionata...abia astept sa aud ca a nascut Monica...si daca mai primim si vreo poza... eu mor de placere..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
anco spune:
ce bine ca maine ajungi acasa, mary!!!
vik si crocodana, cred ca si in preuniversitar e la fel, adica diferenta de 15% nu se da. eu sunt curioasa si cu acea prima de nastere, pentru ca in ccm la nivel de ramura se specifica "un salar mediu pe unitate pentru nasterea fiecarui copil" so...?????voi ce intelegeti? privind din punctul meu de vedere?
anco 36+???? si
poze
diamar78 spune:
Adimercedes, asa face si David al meu cum face Lisa, vine noaptea dupa mine si dorm cu el dar macar eu dorm comod pt ca e pat de dormitor si avem loc destul. Dar in plus el mai cere si lapte ca un bebelus. Bine macara ca mai nou vine dupa mine doar pe la 6-7 cand eu ma trezesc sa plec la lucru.
MariaI, sa sti ca nu ne intristezi daca mai intri pe forum si ne spui cum se simte Mihail. Noi oricum suntem cu gandul la voi. Doamne ajuta-l pe puiul mic sa fie sanatos. Daca o sa-l opereze vineri nu l-ai chemat pe preotul spitalului sa-l boteze de urgenta? Sper sa nu fiu inteleasa gresit punand intrebarea asta.
34+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!