Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (326)
Raspunsuri - Pagina 9
valentina_22 spune:
Simona,intrasem intr-o pasa cam nasoala datorata oboselii si problemelor care s-au adunat in ultimul timp si de aceea nu am mai avut chef de nimic. Nunta batea la usa si pe masura ce se apropia deveneam tot mai agitata ( eu fiind nasa), ca sa iasa totul bine. Nu am mai apucat sa mergem pe nicaieri in vara asta datorita unor incurcaturi produse de niste incompetenti de la serviciul sotului asa ca marea majoritate a timpului ne-am petrecut-o la parintii mei, la curte. Mama are curtea destul de mare, iar picii au alergat in voie dupa bunul lor plac, au primit cadou si o piscina si s-au balacit in voie. Joia trecuta am avut ceva emotii cu Andrei, s-a jucat prin niste balarii si cel mai probabil a fost intepat de un paianjel. Initial am zis ca si-a luxat/rupt degetul aratator de la manuta stanga, deoarece, tot degetul era rosu-vanat, tumefiat si se urcase umflatura si pe mana. Dupa cateva ore de stat pe la camera de garda,diagnosticul a fost de intepatura de insecta, cel mai propabil cum spuneam, paianjen veninos dupa cum arata mana. Dupa tratamentul urmat cu strictete si-a revenit. Cand am auzit ca nu ne interneaza imi venea sa-l pup pe doctor, sambata aveam nunta si chiar nu aveam cu cine sa las baiatul in caz de Doamne fereste.(mama a facut un accident de masina care sa- lasat cu ligamente rupte, soacra a intrat pe interferon, etc.). Nunta a fost foarte frumoasa,simpla dar tocmai asta a fost farmecul ei. Au venit numai rudele si prietenii apropiati si ne-am distrat pe cinste.Promit sa revin cu pozici mai tarziu.
Copii sunt acum bine slava Domnului. Alexandra tot puturoasa a ramas, vorbeste corect numai cand vrea ea, in rest este gospodina perfecta, de mare ajutor in bucatarie, fan pana la moarte MJ.
Am crezut initial ca este o toana dar de la mortea starului ,colectioneaza tot felul de postere cu el, asculta de cate ori are ocazia melodiile sale si orice stire aparuta la televizor este absorbita cu nesat de domnisoara.
Andrei a facut progrese mari. Baiatul mamii face la olita de vreo 2 saptamani, folosim pampersul numai noaptea si uneori dupa-amiaza la somnic. Mananca singur, nu mai accepta interventia mea si parca si-a mai dezlegat limba. Este mare fan Dinamo
se uita cot la cot cu taica-su si, danseaza de cate ori are ocazia. In privinta meniului nu am nici o problema,ciorbele si lactatele sunt in continuare preferatele lui, dar nu refuza nici un aliment. Mananca de toate si mai nou am observat ca ii plac foarte mult strugurii. Asta este a doua zi cand adoarme singur,(Doamne ajuta sa o tina tot asa.) S-a luat in brate cu sora-sa si se intrec in sforait. Cam astea au fost noutatile de la noi,incerc acum pe cat imi permite timpul sa recuperez din urma.
tuturor si sa aveti o dupa-amiaza cat mai relaxanta!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sim_stoian Multumim tare mult pentru urarile de ieri ![]() Fafan a primit cadou de la noi un set www.thomastoys.ro/thomas_zi_de_nastere/147.htm" target="_blank">Thomas Birthday Celebration Celebration plus un www.crazytoys.ro/jucarii/Accesorii-trenulete-1108/Thomas-Friends-131/Tomy-94/7282/Thomas-Friends-Trackmaster-Set-de-extindere.html" target="_blank">set de sine. Ii place tare mult, mai sa doarma langa el si il punem sa sufle in lumanare. Ei bine, la pranz s-a pus in fata frigiderului urland dupa tort, asa ca a suflat mai repede Am incarcat aici cateva poze de ieri. Incet, incet o sa adunam toata colectia Thomas pt ca e absolut innebunit dupa trenuletele Tommy. Sim, mami de Stefan (25.08.2007) Jurnal de calatorii |
Simule tortu' ala nu ce cred eu,nu?

papanash spune:
gata plec, s-a trezit printzul.
o seara linistita si buna va urez...
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
deci spaghetele n-au avut succes, azi a mancat numai lapte, pepene si 3-4 spaghete ( fara carne, ca nu-i mai place deloc). Suspectez un rosu in gat.
( 02.10.2007 )
melaniatud spune:
Valentina bine ca ai trecut peste perioada nefasta si de acum te asteptam cu cat mai multe postari! Copii tai sunt minunati iar papanashul chiar are chip de samurai in poza aia!![]()
Sim ideea cu jucariile Thomas e formidabila...chiar uitasem ca imi pusesem in gand sa ii iau un astfel de cadou de ziua lui pt ca e cam scumput...dar cred ca ii va placea! In bucatarie pe masa ai o fata de masa tare draguta...sau musama nu stiu ce e insa e superba...de unde ai luat-o?
Si noi avem o nunta sambata asta...facusem pauza vreo 2 luni de petreceri si o luam de la capat. Stiu e post dar mirele e luteran asa ca e smecher![]()
Nasol e ca stam f prost cu banii..intentionam sa mai tragem o fuga si pe la munte insa anul asta vacanta a fost scurta, multumim lui Dumnezeu ca am ajuns in Antalya.Plus ca la casa nu am mai facut mare lucru...batem pasul poe loc....la noi criza se resimte cu adevarat...mai am putin si incep serviciul insa nici asa nu ne vom mai rotunji bugetul pt ca ne-au taiat din sporuri de o sa ajung sa castig mai putin ca acum si sa mai si muncesc
Bine ca nu sufar din dragoste de haine...adica nu sunt maniaca sa imi cumpar mereu ceva nou, la moda...
Asta e noi sa fim sanatosi..mai ales Tudor!
papanash spune:
Melania, asa si eu, o sa castig mai putin decat acum, din octombrie ( adio depasiri de plan, concursuri, etc).
( 02.10.2007 )
crishtina spune:
La multi ani tuturor copilasilor!! Multa sanatate si bucurie sa aveti in familiile voastre! ![]()
Yaia si Erina felicitari din suflet! Tare m-am bucurat cand am vazut vesti asa frumoase! ![]()
Noi am revenit de 2 zile din Romania...inca suntem obositi, sa ma refac dupa asa drum lung. Nu a fost chiar concediu...mai mult probleme de rezolvat...si 2 saptamani cu tot cu drum...putintel, insa a fost bine.Altfel decat rutina. Robert vorbeste binisor si tare caraghios...il cheama Boby si are doi ani. Eu sunt Tina-na.
Asta cand il intrebi cum o cheama pe mama. Stie multe tare si avem cu cine ne intelege. A fost cam rasfatat de toti in tara...dar revenim la ale noastre si ne intram in ritm :) Cand imi mai revin va mai spun.
Crishtina
&
Robert 09.09.2007
carpatina spune:
| citat din mesajul lui papanash fetele din Bucuresti ( Teo, n-ai mai dat nici un semn ) la Mini prix sunt reduceri mari, |
Pai cum sa mai aiba timp de forum daca zici ca-s asa minuni la Miniprix... n-ai zarit-o pe acolo prin aglomeratie?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui papanash Marunzika, pe unde sunteti ? Concediu ? Am o treaba urgenta cu tine, da un semn |
Da, e in concediu, inca o saptamana..daca ti-e musai poti sa incerci sms..
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui crishtina Noi am revenit de 2 zile din Romania...inca suntem obositi, sa ma refac dupa asa drum lung. |
Bine ati revenit! Ti-am dus un pic grija... sper ca esti bine1

Drum lung? Sa nu zici ca ati fost cu masina...
=====================

si il punem sa sufle in lumanare. Ei bine, la pranz s-a pus in fata frigiderului urland dupa tort, asa ca a suflat mai repede