Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (326)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Rox, eu m-am uitat la orga aia, mi se pare ieftina pentru cat e de complexa, are si scaun si microfon...nu mai stiu cat e acum lira, eu am cumparat cand era aproape egala cu euro, cand trebuia sa plecam noi la londra.

Mey, fetele Babei, inainte sa cumparati orga sau oricare jucarie de cantat, ganditi-va putin la galagia pe care o face, da? Stiti ca piticii au o placere nebuna sa cante aceeasi melodie over-and-over-and-over-and-over...again! Da? Sa nu ziceti ca nu ati fost avertizate!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

adevarat.
imi vine sa io arunc pe geam afara cateodata

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Roxana, eu iti recomand urmatoarea idee de cadou: http://www.scauneauto.ro/minimotoare~produs-minimotor-rosu~p-166.html
este jucaria preferata a Antoniei pt afara si a prietenilor ei din parc, i l-a cumparat sotul anul trecut direct de la sediul Romer din Sf Gheorghe, dar poate fi si lvrat.

Mandarinutza, la genul asta de jucarie ma refeream cand ziceam de jucaria lui Mi-cha. Eu sper sa gasesc ceva care sa arate a tractor...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Multumim tare mult pentru urarile de ieri

Fafan a primit cadou de la noi un set www.thomastoys.ro/thomas_zi_de_nastere/147.htm" target="_blank">Thomas Birthday Celebration Celebration plus un www.crazytoys.ro/jucarii/Accesorii-trenulete-1108/Thomas-Friends-131/Tomy-94/7282/Thomas-Friends-Trackmaster-Set-de-extindere.html" target="_blank">set de sine. Ii place tare mult, mai sa doarma langa el . I-am luat un tort biscotino de la Agapitos si o lumanare in forma cifrei 2 cu gandul ca ii cantam seara dupa ce vine sotul acasa si il punem sa sufle in lumanare. Ei bine, la pranz s-a pus in fata frigiderului urland dupa tort, asa ca a suflat mai repede . Si ca sa fie pe deplin fericit, pe seara l-am dus in IOR la topogane.

Am incarcat aici cateva poze de ieri. Incet, incet o sa adunam toata colectia Thomas pt ca e absolut innebunit dupa trenuletele Tommy.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

LA MULTI ANI,pentru:

Miruna Ioana de mami Lia_B
Olivia Ioana de mami Alinkav
Cristian Nicolae de mami Afibebe
Yannisa Milena de mami Marunzika
Maria-Teodora de mami Luy
Stefan de mami Sim_Stoian
Teodora de mami irina.c.
Andra Maria de mami alina.clau
Vera Helena de mami mishuta

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

La multi ani ,sanatate, fericire si impliniri pentru crissintibun si LoredanaG
Noilor gravidute Alice ,Erina si Yaia ,sarcina cat mai usoara si bebelusi sanatosi si frumosi!
Proaspetelor mamici din clubul nostru Bee si Rodica, refacere cat mai rapida,iar puiutilor lor, viata cat mai imbelsugata si numai sanatate!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Celia,ma bucur mult ca Andreea este sanatoasa acum si ati scapat de tusea care o chinuia. La fel am patit si eu cu Andrei acum ceva timp si tot aerosolii ne-au salvat. De atunci merg numai pe mana lor.
Danielle, este o idée excelenta sa mai faci si altceva in afara de casa si copii.Eu de cand stau cu cei mici simt ca am inceput sa ma plafonez. Am vazut imaginile cu gradi,pare foarte curata si primitoare. Ma bucur ca Ebonee se simte bine printre prichindeii de varsta ei.
Luy,acomodare usoara la serviciu si ochioasei la gradi!
Roxana, in primul rand , felicitari pentru steluta. Cat despre idei de cadouri eu sunt in ceata totala. Sper ca pana in octombrie sa gasesc luminita de la capatul tunelului!
Erina, sanatate multa Dariei!
Simona,sanatate multa si refacere rapida lui Adi.Nu am reusit sa recuperez din urma, ce a patit micul nazdravan? Sanatate multa tatalui si sa stapaneasca sanatos Adi mata-jucarie!
Andreea,bine ai revenit din vacanta!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Yaia, eu i-am scos suportul ala pt picioare, asa a inceput sa pedaleze. Dar cum la gradi are de-alea fara pedale ( cum a pus Mandarinuta site-ul), s-a lenevit musiu, nu merge acum decat ca-n epoca de piatra

Si ca sa echilibram balanta, eu ma bucur pentru tine, in mod special , e bine asa ? Ca Erina a zis ca-i batrana pt bb2,consider deja atac la persoana si caut acum postarea (mi=a scapat)si o reclam la moderator

Da, poate ar trebui sa-i scot suportul de picioare...dar tot la un tractor fara pedale imi sta gandul...

Aoleu, acum o bag si pe Erina in belea!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Lol valentina..in poza asta

http://family.webshots.com/photo/2880263050102700447JsfpnC

zici ca ai acasa un mic samurai

Sper ca tu ti-ai regasit forma buna!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

fetele din Bucuresti ( Teo, n-ai mai dat nici un semn ) la Mini prix sunt reduceri mari, am luat multe camasi pt Adi la 6 Ron bucata, plus sandale frumusele tot la 6 ron.era aglomerat, asa ca n-am colindat si pentru noi. Camasile sunt super, bumbac 100%, iar in perioada asta ( cu mana rupta) sunt ideale.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Mare sugubat mai e Fafan!
Cu tortul m-ai omorat, ca nu am apucat sa mananc in Ro si acum sunt bortoasa, na! Ce-ai facut? Norocul tau ca mi-e asa de greata, incat nu pot manca dulciuri DELOC!
Sa stii Sim ca si Tudor a invatat schema de Tarzan de la varu-su si acum la tobogan (zis pocopac) asa face si el, se agata ca o maimuta.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Marunzika, pe unde sunteti ? Concediu ? Am o treaba urgenta cu tine, da un semn

Diwana, chiar asa, numai strigata mai dai pe-aici ? ce mai faceti voi ?

Cecilia, asta-i varsta copiilor, cu toata casa vraiste si peste tot garaje pentru masini ( noi avem garajul mare in debara ( unde intra si aspiratorul, cica-l ducem in garaj ) si garajul mic din sufra, facut dintr-un scaun rasturnat, unde intra masinile mici, tractoarele.Motocicletele mici ( ca are si de-astea in colectie ) si masinile mici sunt incarcaate intai in camioane, apoi parcate in garaj ....barcile sunt incarcate in roaba ( avem si de-asta )ei, ce spuneti voi, avem activitati aici, nu stam degeaba....din motiv de rupt mana dreapta am lasat-o mai moale cu desenatul, dar la mancat n-am sanse sa-l hranesc io, tot singur vrea si da mai mult pe el, ca incearca inclusiv cu mana rupta sa pape ( adica cu degetelele care-i ies din tricou, cu care nu poate ajunge la gura)

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput