Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (326)
Raspunsuri - Pagina 7
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Rox, eu m-am uitat la orga aia, mi se pare ieftina pentru cat e de complexa, are si scaun si microfon...nu mai stiu cat e acum lira, eu am cumparat cand era aproape egala cu euro, cand trebuia sa plecam noi la londra. |
Mey, fetele Babei, inainte sa cumparati orga sau oricare jucarie de cantat, ganditi-va putin la galagia pe care o face, da? Stiti ca piticii au o placere nebuna sa cante aceeasi melodie over-and-over-and-over-and-over...again! Da? Sa nu ziceti ca nu ati fost avertizate!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
papanash spune:
Kriss, de mult voiam sa-ti trimit virtual multi
de incurajare pentru noua etapa a vietii voastre. Te rog sa intri pe aici mai des si sa ne povestesti despre voi. Eu am fost mereu de parere ca un copil creste mult mai bine langa unul dintre parinti ( in cele mai multe cazuri langa mama) , decat intr-o familie in care sunt frecvente certuri,neintelegeri. Tu trebuie sa fii tare pentru ca ai in plus un "argument" viu langa tine, care te vrea linistita si senina. Impaca-te cu tine, esti o mamica tanara, frumoasa, meriti tot ce e mai bun pe lume. Exista Dumnezeu si El le oranduieste pe toate, fii convinsa ca ASA e mai bine pentru voi in momentul asta. 

............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
luy spune:
Povestiri despre vacanta... vad ca deja a postat Sim pe unde am fost si ce am vazut. Promit ca voi incarca si eu poze si va voi povesti ce si cum. Nu de alta, dar si eu am "beneficiat" de concediile, impresiile si pozele voastre; e randul meu sa impartasesc cu voi aceasta experienta. 
Voi face asta intr-o noapte, nu stiu daca voi fi in stare in noaptea aceasta, dat fiind ca-s deja restanta cu somnul, azi noapte abia la ora 3 fara ceva am reusit sa ma duc la culcare ( deh, trebuia sa ma pregatesc pt prima zi de serviciu, iar sarbatorita mea s-a culcat abia la ora 00.30
).
Va cer doar putintica rabdare... O sa ma straduiesc sa merite asteparea ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
valentina_22 spune:
Hop si noi dupa
, iar in caz ca ne-ati uitat...![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
cecilia L spune:
la multi ani sarbatoritilor de azi, sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii celor dragi.
Erina, multumesc ca te-ai gandit la mine, azi am predat lucrarea, totul a mers ok, am reusit sa vb si cu profesorul. Cat despre mutat nu mai este cazul, s-au razgandit si sincer le-am dat dreptate, era mai complicat la acte... ii costa fff mult si nu mai alegeau nimic din banii care ii dadeam eu diferenta....asa ca au inchiriat.
Legat de cadouri si eu am o mare dilema, noi avem si masinute electrice si tricicleteeeee si un tractor mai mare.....asa ca e greu pt ca tot acestea il fascineaza, mai nou e innebunit dupa motociclete, am vazut unele elecrice .......dar unde le mai parchez, deja sufrageria este garaj
Luy, serviciu usor, e bine ca pana luni iti intri in ritm...macar cu programul, sa inteleg ca Me este deja la program lung la gradinita, cum merge?
Eu azi l-am lasat pe Cristi prima data cu tanti Ita(Ica), doamna cu care o sa stea, totul a fost ok, cand a plecat a trebuit sa o conducem la bloc, ii spunea ca o primeste in patutul lui sa dparma, numai sa se intoarca....ceea ce ma linisteste mult, mai este atat de putin pana pe 1 sept.......ufffffffff
Andreea11 la ce gradinita l-ai dus, imi pare rau ca s-au stricat si la voi treburile, de fapt peste tot e o aiureala......poate apucam sa ne vedem zilele astea pana incepem munca.
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, am gasit tricicleta la Bucur. Draguta si ieftina, perfecta de stricat. |
Tricicleta avem deja. Deci zici ca Andrei impinge la pedale? Si Tudor avea o tentativa, dar cum tricicleta are si suport de picioare, noi ii spuneam sa tina picioarele acolo, sa nu i le prindem...ca pana pedaleaza musiu, iti creste barba! Dar ma gandesc ca tractorul cu pedale e mai mare si mai stabil, deci daca ar pedala, ar fi ok....hmmm...ma mai gandesc!
La Tudor sunt bune fie masinile "male" (zice cu gura facuta oval, in sus, semn ca e mare-mare!) fie cele micute...Mirunei i-a furat cateva cand a fost in tara. Una baghena (galbena) si una totole (rosie), parca. Dar masinile "intre" nu sunt prea interesante!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy Am gasit vesti minunate dupa concediu : Felicitari, dragele mele Erina si Yaia, ma bucur grozav pentru voi ( [size=1]in special pt Erina,... |
Aaa, deci pentru mine nu te bucuri in mod special! Bine!
Poze
papanash spune:
Yaia, eu i-am scos suportul ala pt picioare, asa a inceput sa pedaleze. Dar cum la gradi are de-alea fara pedale ( cum a pus Mandarinuta site-ul), s-a lenevit musiu, nu merge acum decat ca-n epoca de piatra ![]()
Si ca sa echilibram balanta, eu ma bucur pentru tine, in mod special , e bine asa
? Ca Erina a zis ca-i batrana pt bb2,consider deja atac la persoana si caut acum postarea (mi=a scapat)si o reclam la moderator ![]()
( 02.10.2007 )
Yaia spune:
| citat din mesajul lui NanaMotoc Yaia, stii doar ca eu in primul trimestru slabisem 5 kg de rau ce mi-a fost. Mancam, vomam si ma culcam. Asta era ordinea seara. Dimineata nu puteam manca decat paine prajita goala. Sper sa te lase greturile cat de curand, ca ele ca ele dar senzatia aia de sfarseala, te pune in cap. ![]() Va si sarcini usoare , lipsite de greturi! |
La mine oridinea e alta: vomat, mancat, culcat! Si dimineata ciugulesc cate ceva , dar imi ia o oar cel putin. De fapt orice masa ia mult timp. Daca mananc pea repede, adica 15-20 de minute ca in mod normal, mi se face atat de rau, de simt ca mor. Cu Tudor, in fiecare dimineata mancat fulgi de porumb cu lapte. Acum nu suport laptele. Dar painea prajita e o idee excelenta, mersi.

Si da, cel mai tare ma enerveaza ca sunt ca o carpa, nici cu Tudor nu pot sta sa ma joc. Nu iti mai spun cum arata casa...daca s-a apucat sotul de curatenie si spalat vase, rufe, stat cu Tudor, schimbat Tudor, iti dai seama.
Poze
papanash spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Hop si noi dupa , iar in caz ca ne-ati uitat...Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
ia baga mata ( zic adica dumneata, nu ma iau de neamuri, da ?) descriere-n cuvinte, asa, fiindca ai lipsit cam mult de pe aici
io nu pot sa vad poze asa ca tre'sa povestesti .
( 02.10.2007 )