Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (326)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
... Poate totusi gasesc ceva mare ce el sa incalece, fara pedale, si sa impinga la el ca Fred Flinstone. Micha are asa o bicicleta....

Bicicleta de-aia pe 4 roti, fara pedale, i-am luat si noi Elizei. Insa a trebuit sa o schimbam repede pt ca fata e lunga in picioare si se loveste - vin rotile din spate peste calcaiele ei.
I-am luat o tricicleta, insa n-are chef sa pedaleze, mai ales ca poate sa o impinga tat-su din bat din spate ca in carucior .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna din nou!
Bine ai revenit Valentina. Ca intotdeauna cu o vorba buna pentru fiecare!!!
Ma bucur ca sunt bine copii. Si Daria a pus vezi Doamne gura pe vreo citeva boabe de strugure...Sa va fie de bine nasitul!
Webshotsul nu se incarca la mine. La poza pusa de Carpatina am vazut doar in fereastra mica!

Yaia, ma bucur ca nu te solicita serviciul cu stat in picioare si drumuri. Dupa cum spui, daca ar fi sa tina cit la Tudor de acum ar cam fi pe sfirsite! Eu nu ma pling dar durerile abdominale continua, la fel starile de rau! Ma incapatinez sa nu iau nici nospa pe principiul ca la Daria nu am luat...Sper sa treaca si la mine intr-o saptamina doua.
Astazi a fost mai bine. Am traversat orasul in lung si lat de vreo 4-5 ori, de doua ori pe jos (in viteza) de doua ori cu maxi-taxi si odata cu taxi!!!
Chiar uitasem sa ii multumesc lui Tudor din partea Dariei pentru masina galbena. Si-au disputat-o fetele putin in masina dar o are si acum.

Nana, ce fericit ar fi sotul sa fie baiat!!! Discutam despre cum o sa arate bebelusul, a zis: blond, cu ochi albastri (aici ma indoiesc pentru ca gena recesiva nu apare de fiecare data) si cu kuk.
Fluturasului!

Luy eu astept cu nerabdare povestea completa si pozele!!!
Multumesc pentru felicitari!!!
Si da, Papanash, am zis am zis dar ce sa faci asa sunt eu...ma simt tot batrina de la 18 ani parca as fi vrut sa fac mai multe, mai repede, sa vizitez mai mult!!!
Sa iti traiasca zina, petrecerea de ieri trebuie povestita ca nu degeaba a stat Maria pina la 12 noaptea ca Cinderella!

Sim vazusem de ieri pozele cu Stefan! E super frumos in halatul de baie!!! Si tortul arata tare bine(asa am avut si eu plus inca trei specialitati de ziua ma dar din cauze de gravidenie nu mi-au placut) si mi-a placut si fata de masa cu Pooh. Vreau si eu pentru Daria, poate creste apetitul!!!
Sa iti traiasca frumosul!

Melania, super ideile de jucarii. Despre Thomas ce pot spune e ca Matei e fan. Are toata colectia. In austria e 3.80 euro o locomotiva mica la noi mult mai mult!
Spor la casa iti doresc. Intradevar ce folos daca preturile la materiale au scazut daca lumea nu mai are bani nici de acelea. Nu mai spun de muncitori.

Papanash si eu ma intrebam de Teodora!!! Roxana stii ceva de ea si Mihnea. Eu nu am indraznit sa sun!

Andreea bine ai revenit. Adaptaere usoara la gradinita lui Cristi! Eu zic ca e mai bine pentru el decit cu bona.

Mandarinuta genul acela de motocicleta are mare succes la baieti. Yaia, stiu ce cauti, tractor are Matei. A mers cu el pina la 4 ani, intii impins in picioare apoi pesalat (si marsarier si toate alea). Daca gasesc o poza pun. Zilele astea am sa pun si un link cu poze cu burtica mea de la Daria.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Multumesc din nou pentru felicitari! Christina cum mai e burtica.
Am ajuns cu Daria la medicul de familie. La plamini OK, gitul in continuare un pic rosu. Asteptam sa treaca de la sine, crede ca e pe sfirsite.

Astazi am lasat-o pe Daria la socri si am fost de am rezolvat una alta. Cu ocazia asta Daria s-a ales cu un rucsacel cu Winnie (pe verde ca roz nu aveau) doua treninguri foarte frumoase si alte maruntisuri. Ii mai caut papuci de interior (cu brant preformat) si suntem aproape gata de gradinita!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Va scriu si eu dupa mult timp,am citit asa pe sarite si tin sa le felicit pe Yaia si pe Irina,va imbratisez cu drag
Eu am inceput munca si stau mai prost cu timpul,cand ajung acasa il pupacesc non-stop pe Vladut.Lucrez doar cand e sotul liber pana pe 1 octombrie cand va incepe gradinitza.
Alinush e in spital deja ,Doris trebuie sa vina ceva mai devreme au aparut mici probleme.Sper sa ajung maine la ea si o sa va dau mai multe detalii.
Am fugit ca am treaba va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Roxana, eu iti recomand urmatoarea idee de cadou: http://www.scauneauto.ro/minimotoare~produs-minimotor-rosu~p-166.html
este jucaria preferata a Antoniei pt afara si a prietenilor ei din parc, i l-a cumparat sotul anul trecut direct de la sediul Romer din Sf Gheorghe, dar poate fi si lvrat.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Super tare. Pana la urma i-am luat ceva asemanator ca aspect, dar cu pedale. Sa il punem la treaba.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melaniatud
Rox [/red]o alta idee: Carucior de papusi

Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)

Raportam deja 3 bucati in dotare. Si pentru acelea se bat.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Hop si noi dupa , iar in caz ca ne-ati uitat...

Nu v-am uitat dar ne bucuram sa va revedem, mai ales asa in forma maxima!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Alinush naste ? Modoveanca, da-ne vesti si transmite-i de la noi toate cele bune .

Fetelor, in seara asta piticul mi-a zis "mami, piticii" ( asa zice el la gradi, ca e plina cu pitici). si-l intreb daca vrea la gradi, daca-i e dor si cica "da, miss...." dar asa, cu o voce joasa si rugatoare...
zilele urmatoare poate mergem in vizita pe-acolo, ca-i e mare dor baiatului.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Nah ca imi picase netul dupa ce scrisesem ditamai mesajul. Acum o iau de la capat.

Care va sa zica motocicleta Mandarinutzei era fara motor? Eu credeam ca are vreo pedala ascunsa pe vreundeva. Daaa, din astea de impins ii plac si lui Andrei. Cum zice Papanash, prefera epoca de piatra.

Deci, Yaia, cred ca e neintelegere la mijloc. Baiatul nu pedaleaza, tocmai de aceea ii iau cu pedale sa puna osul la treaba. Poate il stimuleaza Alex cu bicicleta ei. Cat despre orga, multam de sfat, oricum eram deja patita si nu riscam.

Apropos de greturi si alte discutii pe tema, bazandu-ma strict pe ordinea mancat, vomat si culcat, cred ca Erina va avea baietel si Yaia fetita. Va convine previziunea?

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

IN primul rand, permiteti cu intraziere, dar cu mare, mare drag:

La multi ani, Yannisa Milena de mami Marunzika!

La multi ani, Maria Teodora de mami Luy!

La multi ani, Stefan de mami Sim!

Sa fiti sanatosi , fericiti si sa va bucurati parintii.

Rodica, felicitari din suflet!!!! Sa va traiasca Emanule Marcu si sa va aduca numai bucurii!

Si cat m-am bucurat sa aflu vestile bune:

Erina, din suflet, felicitari, sa dea Domnul sa fie o sarcina usoara si un bebe sanatos! Nu stiu cum, dar am simtit din ce scriai ca se petrecea ceva cu tine!

Yaia, sa fie intr-un ceas bun! FElicitari, mamico si sa fie totul PERFECT!

Noi iar in pauza de net, maine merg la TT, tineti pumnii! In rest, toate bune, raul mai e, dar va trece curand, bebe inca nu misca, burtica incepe sa se vada, m-am ingrasat pana acum 2 kg! Astept TT de maine poate aflam ce e bebe. Tati nu o zice, dar cred ca vrea baiat! Eu simt ca va fi tot fetita! Si mia-r fi tare draga!
Cam atat, de lunimerg la serviciu, Sara va sta cu bunicii, am mari emotii!

Pupici!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 16+

Mergi la inceput