Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (326)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Opaaa, naste Alinusa noastra? nastere usoara! Sper sa fie totul bine.

Erina, intrebai de dna Teo. E bine mersi, cam mult in campul muncii. Dar cred ca ne mai citeste asa printre treburi, asa ca sigur iti raspunde ea.

Valentina, chiar ca ai timp pana in octombrie sa te inspiri pentru cadouri. In rest vad ca vestile sunt bune de la voi, lasa pasa proasta si bucura-te de copiii tai minunati.

Cecilia, ma bucur ca totul decurge bine cu Cristi si tanti, sper sa o tina tot asa.

Sim, pupam sarbatoritul, vad ca s-a distrat pe cinste de ziua lui.

Papanash, cred ca il poti duce in trecere pe la gradi daca vrea. Oricum banuiesc ca nu are stare, si sa vezi pe masura ce se obisnuieste cu manuta imobilizata va fi din ce in ce mai nazdravan. Andrei al meu era cumintel foc la inceput, la final ajunsese sa se arunce direct in cap pe fotoliu, pentru ca nu avea cum sa puna mainile.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Crishtina, bine ati revenit. Burtica e ok? Ca inteleg ca Boby e in verva.

Gabriela, tinem pumnii pentru TT.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Roxana, asta al meu s-a obisnuit din a doua zi....stii cum se arunca ? pe burta, ca la luptele alea in noroi .Asta facea la mama ca are parchet si ii place sa alunece pe el. ca sa nu mai zic de catarat pe spatarul canapelei si sarit de-acolo ....sau accidente intentionate de motocicleta....cu loviri in mobile.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Asaaaa, musiu a picat rupt dupa 2 ore si ceva de alergatura in parc.

In primul rand, Alinush iti tin pumnii, sper sa fie totul OK cu amandoua.

Yaia, mea culpa . Schema cu topoganul (=goganul) a vazut-o prin parc la alti copii. Tricicleta am avut de aia care se impinge, dar am renuntat la el pt ca Stefan mergea ... in picioare, adica acolo unde trebuia sa stea cu fundul se cocota cu picioarele. Deocamdata nu manifesta interes ca ar vrea alta, asa ca nu ii luam nici noi nimic. Am fost intr-un we la Decathlon si erau acolo puse triciclete sau biciclete sa le probezi, el tragea la bici si inca nu stie sa mearga pe ea, dar pana la alea mai astept. Nu ai papat biscotino cand ai ajuns prin capitala?

Sabinuta Y, ba cred ca e exact ce crezi tu .

Melania, e musama cu Winnie the Pooh, e luata din Praktiker.

Valentina, chiar ca e mortal Andrei in poza indicata de Carpatina. Am vazut ca ii prindeti parul, seamana cu o fetita asa. Sper sa fi scapat de toate relele si sa nu mai aveti parte decat de bucurii

Erina, multumim de aprecieri. Cred ca e tare bine la PN in perioada asta a anului, te indiviez nitel

Gabriela, tin pumnii sa fie totul super (si cu TT si cu serviciul si cu Sara). Pupici cumnatesti de la Fafan pentru Sara.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Acestea fiind zise, ma retrag in vastele apartamente. Noapte buna tuturor.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Papanash Cris se va duce la Crocodil Dandi
Erina felicitari pt bebe 2
Valentina multumim de primire
Cecilia m-as bucura mult sa ne vedem zilele astea. Felicitari pt lucrare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Ana-Elena de mami bernix!

Sa ai o viata plina de armonie si de impliniri! Sa aduci multa bucurie celor din jur!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Hai Alinusho!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Hai Alinush !

Nastere usoara si bebe sanatos ! Tinem pumnii stransi, stransi sa fie totul bine, iar majoretele se agita de zor, sa-i faca bebelusei o intrare triumfala !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, ma bucur ca nu te solicita serviciul cu stat in picioare si drumuri. Dupa cum spui, daca ar fi sa tina cit la Tudor de acum ar cam fi pe sfirsite! Eu nu ma pling dar durerile abdominale continua, la fel starile de rau! Ma incapatinez sa nu iau nici nospa pe principiul ca la Daria nu am luat...Sper sa treaca si la mine intr-o saptamina doua.
Astazi a fost mai bine. Am traversat orasul in lung si lat de vreo 4-5 ori, de doua ori pe jos (in viteza) de doua ori cu maxi-taxi si odata cu taxi!!!
Chiar uitasem sa ii multumesc lui Tudor din partea Dariei pentru masina galbena. Si-au disputat-o fetele putin in masina dar o are si acum.

Papanash si eu ma intrebam de Teodora!!! Roxana stii ceva de ea si Mihnea. Eu nu am indraznit sa sun!

Yaia, stiu ce cauti, tractor are Matei. A mers cu el pina la 4 ani, intii impins in picioare apoi pesalat (si marsarier si toate alea). Daca gasesc o poza pun.

De fapt la Tudor starile de rau si greata nu au fost asa pronuntate, chiar zicea si sotul aseara ca el nu tine minte ca la Tudor sa-mi fi fost atat de rau. Si sigur la Tudor puteam manca orice, asa imi amintesc sigur. La Tudor am inceput sa vomit pe la 8 saptamani si m-a tinut sigur pana pe la 16 saptamani. Acum sunt abia in 9+ , deci mai am ceva de indurat. Dar poate ca are si sotul dreptate: la Tudor dormeam mult dupa ce ma intorceam de la birou, acum nu mai am cum sa dorm. Ei, asta e, o sa treaca si asta, copilul sa fie sanatos!
Sa stii ca aici nici vorba de No-spa. Am vazut ca in tara fetele gravide mananca No-spa-ul ca pe bomboane. cum una simte ceva, cum baga un No-spa. Am remarcat asta inca de la sarcina cu Tudor. Eu nu am luat niciodata nimic in afara de ce e prescris de medic, adica vit D+ calciu. E drept ca eu nici nu sunt un fan pilule.

Uitasem ca sunteti la PN, cand am citit ca ai traversat orasul, ma gandeam la Bucuresti!
Noi multumim pentru cadou, ca nici nu-mi amintesc daca am facut-o sau nu, asa zapacita sunt. Anul asta nu am avut ocazia sa purtam palaria, ca aici nu mai e vreme de palarie, asta e clar. Dar sigur la anul scoatem masina imprimata pe palarie la plimbare. Multumim inca o data!

Acum cateva zile am primit eu un sms de la Teodora[/green], deci ne citeste...sper ca sunt bine, nici nu m-am gandit ca nu ar fi.

Saru-mana. Si eu stiu ce caut, sper doar sa gasesc si aici...si sa mai vrea si sotul acelasi lucru.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput