Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (326)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Cu burtica totul bine...multumesc de intrebare Am avut multe pofte cand am fost in tara si nu m-am abtinut...si a mai sarit glicemia din norma...insa nu tot timpul...per total eu zic ca e f bine. Vedem in continuare.

Carpatina, da...cu masina am fost. 1900km doar dus Cu o oprire de o noapte...nu am facut tot odata. La intoarcere mi-a fost putin mai greu ca Robert voia sa stau cu el in spate sa ne jucam. Cand am plecat l-am avut pe fratele meu mai mic care mi-a fost de mare ajutor. Ioana cum mai e? Daca ai scris scuze, mai am cateva capitole de citit.

Crishtina & Robert 09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca
Eu am inceput munca...
Alinush e in spital deja ,Doris trebuie sa vina ceva mai devreme au aparut mici probleme.Sper sa ajung maine la ea si o sa va dau mai multe detalii.

Sa te acomodezi repede la noul program!
Si sa ne tii la curent cu starea Alinushei, te rugam!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Deci, Yaia, cred ca e neintelegere la mijloc. Baiatul nu pedaleaza...

Apropos de greturi si alte discutii pe tema, bazandu-ma strict pe ordinea mancat, vomat si culcat, cred ca Erina va avea baietel si Yaia fetita. Va convine previziunea?

Si asa se distruse un vis!

Mie da! Sa-ti fie gura aurita...sau mana care a scris!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Draga Yaia, in cazul vostru m-am bucurat in mod special pentru Tudor, ca o sa aiba un partener/o partenera de balacit si de facut prostioare
Tu vad ca tragi ceva cu starile de rau, nu pot sa zic ca ma bucur in mod special pentru ele .
Dar cum tu nu ti-ai exprimat pe forum indoielile cu privire la dorinta voastra pentru BB2, nu a fost atat de mare surpriza ca in cazul Erinei.
Stie ea ce zic, ca am "certat-o" cand spunea ca-i prea batrana pentru BB2 ( si stie si de ce am certat-o, ca suntem de-aceeasi varsta ).
So... pupici pentru amandoua , va urez sa treaca repede perioada de inceput cu starile astea de rau

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian
Yaia, mea culpa . Schema cu topoganul (=goganul) a vazut-o prin parc la alti copii. Tricicleta am avut de aia care se impinge, dar am renuntat la el pt ca Stefan mergea ... in picioare, adica acolo unde trebuia sa stea cu fundul se cocota cu picioarele. Deocamdata nu manifesta interes ca ar vrea alta, asa ca nu ii luam nici noi nimic. Am fost intr-un we la Decathlon si erau acolo puse triciclete sau biciclete sa le probezi, el tragea la bici si inca nu stie sa mearga pe ea, dar pana la alea mai astept. Nu ai papat biscotino cand ai ajuns prin capitala?

Sim, in capitala am stat de la 4 la 8:30 si asta numai in Herastrau. Am dat o tura cu masina pana la Unirii ca voia sotul sa vada cum mai arata capitala, dar acolo trebuia cautata cofetaria Agapitos, ca aveam numai o adresa, nici macar nu avea idee de directia in care ar putea fi...unde mai pui ca nu puteai parca nicaieri! Pana si pe aleile din parcul ala din centrul pietei erau parcate masini. De-i ceream sotului sa parcheze ca sa mananc eu tort, cred ca ma arunca din masina! Nici macar eu nu am indraznit sa cer asa ceva, era o nebunie totala cu masinile acolo...brrr!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Stie ea ce zic, ca am "certat-o" cand spunea ca-i prea batrana pentru BB2 ( si stie si de ce am certat-o, ca suntem de-aceeasi varsta

Pai tu ce mai astepti? Urmeaza-i exemplu!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Draga Yaia, in cazul vostru m-am bucurat in mod special pentru Tudor, ca o sa aiba un partener/o partenera de balacit si de facut prostioare
Tu vad ca tragi ceva cu starile de rau, nu pot sa zic ca ma bucur in mod special pentru ele .
Dar cum tu nu ti-ai exprimat pe forum indoielile cu privire la dorinta voastra pentru BB2, nu a fost atat de mare surpriza ca in cazul Erinei.
Stie ea ce zic, ca am "certat-o" cand spunea ca-i prea batrana pentru BB2 ( si stie si de ce am certat-o, ca suntem de-aceeasi varsta ).
So... pupici pentru amandoua , va urez sa treaca repede perioada de inceput cu starile astea de rau.

Draga mea Luy, ai inceput serviciul si te iert ca nu mai stii de gluma!
Raspunsul corect era: nu, pentru tine nu ma bucur in mod special!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Hop si noi de la TT, ce bine ca am rezultatul azi, sunt sigura ca va fi totul bine!

Pana atunci,sa va spun ce fericita sunt, l-am vazut pe bebe in toata splendoarea luim la 4 D si e atat de dulce...la prima strigare e ...fetita! Cred ca de-asta sunt asa fericita, simteam si imi doream asta! Pe C insa, l-am vazut cam desumflat!Stie el ce stie, vai de cardurile lui
Revin cu vesti ca ma striga!
Multumim de gandurile bune!

Erina, eu dublu test nu am mai facut doar triplu!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 16+

Mergi la inceput

crishtina, tare lung drumul cu masina pt o burtica si un copilas de 2 ani, eu recunosc ca in locul vostru nu m-as fi incumetat. Ma bucur ca sunteti bine, chiar daca ai mai "scapat" la dulciuri deja ai experienta si stii cum s-o "dregi" cu glicemia.
Ce creeatii ne mai arati ? De-abia astept sa vad ce mai iese din mainile tale

Mergi la inceput

Super vesti, Gabriela ! Felicitari !!! Si eu te vedeam tot mama de fetite ! Nu mai au scapare elvetienii
Sunt convinsa ca rezultatul de la TT va fi perfect

Bafta si la serviciu !

Mergi la inceput