Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 14
sirimie spune:
Noi am venit aseara din provincie unde nu am prea avut internet
Azi a facut vaccin si nu ii intra nimic in voie, vrea numai in brate
A crescut 450 gr in luna a 3-a si 350 in luna a 4-a. foarte putin sint suparata Si are 62 cm
trebuie sa plec
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
provista spune:
eu fac supitza ptr 4-5 zile acum am ajuns la faza din morcov,cartof, telina,patrunjel,pastarnac si dovlecel. pun cam 110 ml in bibe, congelez si scot pe zi unul. eu nu ii mai dau si zeama si piure, direct supitza pasata
cu carnitza ma gandeam la fel sa fac
mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
Ayla21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lysbeth
pai cam un varf de lingurita. eu cred ca osa fac supita mai multa si o "ambalez" la 3-4 bibe, le pun la congelator si scot cate unul e zi A vroiam sa va zic ca bestiocul papa 60 de ml supita de zarzavat zilnic si-i place la nebunie. Piure in schimb numai dak amestec morcov cu putin cartof si dovlecel Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
Carnea nu se recongeleaza!
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui provista am si eu o intrebare, cum se poate da unui bb carnitza de gaina numai 20 gr/zi de 4 ori pe sapt? adica cum fierb eu numai 20 gr/zi si cam cat ar insemna 20 gr? mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragostea mea varsta Dragos |
Hihi, pt asta exista borcanele Hipp.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
provista spune:
ai dreptate / merci
mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui provista ai dreptate / merci mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragostea mea varsta Dragos |
Ah, nu, glumeam, nu trebuie sa o iei ca pe singura varianta. Doar ca eu asa fac, si nu stiu ce sfat sa dau.
sirimie spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ayla21
Carnea nu se recongeleaza! Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
am citit si eu recomandari sa faci mincare pentru mai multe zile - de preferinta 2 zile - si sa o congelezi.
eu am de gind sa fac la steamer. imi pare rau ca nu am avut si la vladut. e foarte usor si in plus se face mai repede decit pe foc.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
dyana27 spune:
citat din mesajul lui provista dragostea mea mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) |
in primul rand du-te repede si leaga-i o funda rosie ca-mi dau drumu' la gura si-ti deochi copilu' prin calculator; moooooooaaaaaaaammmmmaaaaaaaaaa ce ochi areeeeeeeeeee!!!! m-a bagat in boale.... opaa, gagicilor mamici de baietei, avem concurenta serioasa nu asa; poate ne fura baiatul asta inimile nurorilor noastre
apropo de nora, pe unde-mi umbla nora mea? Raaluca ce face Lena?????? ca de la pozele cu ciresele la urechi nu mi-am mai vazut nora; stiu ca aveai ceva probleme cu tatal.. e totul bine?
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
aris26 spune:
asa e. aparatul de gatit cu aburi e o mare shmecherie. azi am facut doua feluri de peste,conopida si brocoli...toate in mai putin de 20min si mai sanatos nu se poate. nu stiu de ce nu am cumparat mai de mult. si la 100lei cat costa....
25 martie 2009