Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 15
dyana27 spune:
aris ce aparat ai?????????/ la 1 milion????
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
provista spune:
dyana27, aris merci
gata bagat funda rosie la baiat
mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
dyana27 spune:
aaa, si tot tu, sa nu uit, ca atata s-a discutat de tine in blugi si fara, baga repede:
-o poza in blugi nemachiata
- o poza in blugi machiata
- o poza fara blugi nemachiata![]()
![]()
![]()

-o poza fara blugi machiata![]()
![]()
![]()

..... ca sa stim si noi odata cum arati in toate

![]()
aris26 spune:
nu e chiar atat de grav. important e ca a luat...indiferent cat. parca ilinca zicea aseara ca important nu e cat de pufos este copilul ci cat e de vesel, activ...etc. te ajuta daca iti spun ca eu eram super grasa cand eram mic? si uite acum
...deci nu inseamna nimic greutatea in perioada asta
| Citat: |
| citat din mesajul lui sirimie Noi am venit aseara din provincie unde nu am prea avut internet Azi a facut vaccin si nu ii intra nimic in voie, vrea numai in brate A crescut 450 gr in luna a 3-a si 350 in luna a 4-a. foarte putin trebuie sa plec Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |

25 martie 2009
aris26 spune:
dyana - o sa incerc sa fac un mic portofoliu![]()
pro,dyana - l-am luat din tehnomarket militari, este westwood si da, a costat 100lei. e un aparat in care pui apa intr-o tava jos, ai nishte castroane care se pun unele peste altele in care pui mancarea. apesi pe buton si in cateva minute se gateste singurica numai la aburi, fara ulei..prajeli...fara sa isi piarda gustul in apa in care fierb in mod normal
am scris si acum vreo doua zile pt cele interesate ca la magaziunul asta am gasit si blender cu 86 de lei...philips chiar
25 martie 2009
dyana27 spune:
sa ma laud iar cum a adormit mutzu meu????????![]()
![]()
![]()
; azi l-am carat in brate la plimbare, de fapt in marsupiul lui cel nou, pe care credeam ca-l iau degeaba..... dar ii place la nebunie sa stea cu fata la strada ( e singura pozitie in care sta in el)

; ca evident ca sa ma apuce dracii, cristi s-a dus la baschet, desi a fost si aseara

si m-a lasat cu copilu', stiind foarte bine ca fara el nu pot sa ies, mai ales seara cu carutu'; ca mutzu are toane, ba vrea in carut, ba deloc... si ajung cu el in brate oricum; asa ca zic sa fac o incercare sisa ies 10 minute in fata blocului cu bebe in marsupiu.... si am stat o ora si ceva; are rost sa va zic ca am ajuns cocosata???????????

; ei, oricum i-a placut lu' mutzu' mic la plimbare, doar asta conteaza; am venit acasica, am facut o baita bestiala, l-am giugiulit si ne-am tavalit de ras amandoi, a papat zdravan, l-am giugiulit iar

, l-am pus in patut, a gangurit vreo 2 minutele singurel in camera... si somnic de voieeeeeeeee

magdyi2001 spune:
Am aparut si noi din nou la orizont![]()
Mai citesc din urma si revin.
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001
dyana27 spune:
si ca sa-l laud in continuare, astazi a avut o zi absolut bestiala, dimineatza a stat langa mine in pat si s-a jucat vreo juma' de ora cu fata mea pana m-am trezit eu

, s-a jucat singurel, a gangurit, ne-am jucat la greu, l-am facut avion toata ziua si chiuie de fericire de nu mai poate

; uneori ma simt coplesita si depasita de atata dragoste cata simt pentru el..

... nu-mi imaginam ca o sa iubesc vreodata asa 

pai ce, sa zic de el numai cand e ciufulit???? mai zic si de bine, ca oricum m-am vaitat destul cand a fost marait