Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Novus, io nu lucrez la birou, ci in laborator, de-asta nu calaresc forumul... daca as fi la birou as sta numa cu okii-n el :)

Da ai sa vezi ca e bine si frumos la servici.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui provista

eu stiam de aris machiata si nemachiata
dar cu blugi si fara nu

mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

dragostea mea
varsta Dragos

fara blugi a zis si Motanu ca vrea sa o vada pe Aris

gagici, multam tare de ofertele de cumparat tzoale, da totusi eu sper ca nu stau chiar in ultimul tirg din tara asta. Trebuie sa-mi largesc orizontul in materie de cumparaturi si sint sigura ca o sa gasesc pina la urma...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

25 martie 2009

No, ma temeam sa nu te superi, da daca vad ca rizi plusez: Motanu a completat ca musai SI machiata, la lipsa aia de blugi

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

are dreptate

dragostea mea
varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Chatonel, si noi tot familionul. Ce mi-e ciuda ca sinteti asa departe...da stiu ca voi va bucurati ca nu de rau ce va e stati voi acolo...
Imi pare bine ca e ok cu jobul, eu inca sint in faza in care imi sta inima-n git ca miine trebuie sa ma duc musai la fuckultate oleaca, si sa las Pisilinca acasa. Pe de alta parte cred cu tarie ca daca as fi si eu obligata sa ma intorc la "servici" viata mea ar capata culoare din nou... ca io de felul meu nici rabdare nu prea am, nici in casa nu-s facuta sa stau, si dupa atita timp incep sa ma salbaticesc de tot si sa ma simt la puscarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pupam si noi pisicile studioase de la levant

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

am si eu o intrebare, cum se poate da unui bb carnitza de gaina numai 20 gr/zi de 4 ori pe sapt? adica cum fierb eu numai 20 gr/zi si cam cat ar insemna 20 gr?

dragostea mea
varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pisigri - daca ziceai mai devreme mai tineam fotograful un pic si se rezolva
cum sa ma supar mah...doar ma stii ca nu sunt batzoasa.
motanul tau ca tare bine face la moral...mai ales dupa sarcina asta

pro- nu ma pricep inca la carne. eu zic sa fierbi o bucatica, o pasezi si o cantaresti asa pasata pe un cantar de bucatarie sau pe al lui bb daca e electronic

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Citat:

eu stiam de aris machiata si nemachiata
dar cu blugi si fara nu

dragostea mea
varsta Dragos

Cum adicatelea Aris fara blugi?!?!

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

era discutia daca e aris in blugi sau nu (adica rochitza) nu stiu exact ca nu pot vedea pozele

dragostea mea
varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Citat:

am si eu o intrebare, cum se poate da unui bb carnitza de gaina numai 20 gr/zi de 4 ori pe sapt? adica cum fierb eu numai 20 gr/zi si cam cat ar insemna 20 gr?

dragostea mea
varsta Dragos

pai cam un varf de lingurita. eu cred ca osa fac supita mai multa si o "ambalez" la 3-4 bibe, le pun la congelator si scot cate unul e zi
A vroiam sa va zic ca bestiocul papa 60 de ml supita de zarzavat zilnic si-i place la nebunie. Piure in schimb numai dak amestec morcov cu putin cartof si dovlecel

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput