Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pai daca nu are febra e f bine, aspira la greu, poti sa pui ser fiziologic sau apa de mare in nas si las-o sa-si faca anticorpii

Citat:
citat din mesajul lui novus

Fetele, daca Alexandra tot stranuta destul de des de ieri si parca are si ceva mucisori lichizi se zice ca ar fi racita ???

ce trebuie facut ? eu am pus dimineata preventiv un supozitor cu paracetamol, febra nu are, e vesela

Mami lui Alexandra (03.03.09)

25 martie 2009

Mergi la inceput

bine ai venitacum....spor la sporavait

Citat:
citat din mesajul lui provista

bune fetelor. sunt o mamica a unui ghiocel, de fapt dnp-ul era pe 23.03. dar s-a grabit si a venit bb pe 28.02.2009. inutil sa va zic ca eu va urmaresc din "tufis" de cand s-a infiintat odiseea si mai ales de cand am aflat ca sunt insarcinata. Mi-am facut curaj azi, nush de ce nu mai demult, sa va scriu.
sa va zic ca va stiu pe toate, cred ca v-ati dat seama, am vazut la momentul potrivit toti bb-ii ce ii puteam vedea au de aici.
sper sa tin ritmul cu voi ca pana acum, nu mi-a scapat nici un capitol.

http://b1.lilypie.com/6tgQp3.png
http://community.webshots.com/user/dragos2009

25 martie 2009

Mergi la inceput

eu am consumat absolut orice(bine...mai putin alcool si droguri)si piticu' a fost ok. pofta buna

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Si o intrebare pt fetele care inca mai alapteaza:
Sepot manca vinete in perioada alaptatului sau il deranjeaza pe bb?

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

in loc de ser fiziologic e mai bun Isophy serum physiologique naturel , sunt nste fiole din plastic , super bune , nu te mai chinui cu pipeta de sticla si desfunda f rapid

mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

dragostea mea
varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

aris merci

dragostea mea
varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:

eu stiam de aris machiata si nemachiata
dar cu blugi si fara nu

dragostea mea
varsta Dragos

fara blugi a zis si Motanu ca vrea sa o vada pe Aris

gagici, multam tare de ofertele de cumparat tzoale, da totusi eu sper ca nu stau chiar in ultimul tirg din tara asta. Trebuie sa-mi largesc orizontul in materie de cumparaturi si sint sigura ca o sa gasesc pina la urma...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Bine, mai, "la ville en rose", lumea se intreaba ce-i cu tine, cum te descurci, ca tare greu cu servici si bebe si casa si muls si alaptat si diversificat, iti plinge de mila, si tu stai in umbra si numa' ce trintesti cite una ca aia de mai-nainte...Macar zi si tu ce mai e cu voi daca tot te-ai "desconspirat"...

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

hai ca am umpic de timp asa de stat la o sueta :) azi-dimi intrasem sa caut biciusca aia ca sa o pun intr-un mail la servici
Deci vedeti ca acum, ca mi-am intrat in mina, is mai relax cu serviciul decit cu statul acas. Ieri au fost musafirii si au plecat la doua dimi, azi aveam un kap de oaie beata
Pogoniciul nu mai vrea bibe deloc, asa ca vin acasa la prinz, sa o alimentez. Continuam cu piureuri diverse, sper ca la intoarcerea din vacanta sa nu mai trebuiasca masa de lapte la prinz.
Deci s-a simplificat si cu mulsul :)
Cam asta e cu noi... acu gatesc, adik mincarea se gateste singura, pe foc, io nu mai am decit de mestecat la ea. Dragoana se chitaie sa adoarma. Motanu pleca prin oras, vrea sa ia un MAC.
VA

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

asa e bravo. eu tot isophy am. serul fiziologie e mult prea scump si incomod. nu are rost.

Citat:

in loc de ser fiziologic e mai bun Isophy serum physiologique naturel , sunt nste fiole din plastic , super bune , nu te mai chinui cu pipeta de sticla si desfunda f rapid

dragostea mea
varsta Dragos

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:

eu stiam de aris machiata si nemachiata
dar cu blugi si fara nu

dragostea mea
varsta Dragos

fara blugi a zis si Motanu ca vrea sa o vada pe Aris

gagici, multam tare de ofertele de cumparat tzoale, da totusi eu sper ca nu stau chiar in ultimul tirg din tara asta. Trebuie sa-mi largesc orizontul in materie de cumparaturi si sint sigura ca o sa gasesc pina la urma...

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ah, uitai sa pup fetele care imi pling de mila

si sa urez multe lunite in continuare sarbatoritilor

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput