Burtici fericite de septembrie-octombrie (167)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Vorbeam si eu un pic cu draga de Aida in particular si ii impartaseam ce simt eu si cum percep toata aceasta situatie.
De parca am fi niste gaini incolonate si PAC ii mai taie capul uneia.
Si restul inainteaza cate un pas.....
Acum dupa ce am citit anuntul mi-a trecut prin minte:
Ioiii, bine ca a scapat si Santorini, hai care-i urmatoarea ?
Pe mine personal ma amuza foarte tare aceasta atmosfera....si imi ridica moralul foarte mult.
Sper sa nu se supere nicio fata ca am facut-o gaina

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

FELICITARI SANTORINI!!!

Bun venit pe lume ALEX ANDREI!!!

Sa dea DD sa fie sanatos si sa le umple sufletul de bucurie parintilor!!

Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Alex, bine ai venit pe lume! Santorini, multa sanatate si recuperare grabnica!!!!

. Nu-mi vine sa cred...ce se precipita lumea...mai fetelor, mai...mai ramaneti cu noi pana in septembrie, mai..ca o sa ne simtim singure...ce sa mai zic de fetele de octombrie...vorbeste gura fara mine...parca vad ca-mi face fiu-meu o bucurie si vine in octombrie, cu vreo 2 sp intarziere asa ca sa ma linisteasca de tot!

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Auzi Mangulico pai daca e sa o luam pe Devyla care a nascut prima si pe fetele acelea de la sfarsitul lui octombrie si daca nu ma insel sunt si in noiembrie, va fi ceva de genul:
Citat din Devyla: "pe vremea cand am nascut eu...."

Cea mai fericita 37 + cu

pai iti dai seama ca se vor plictisi fetele sa tot astepte. deja isi cauta prietene pe la alte odisei, las' ca stiu eu (EMOTICON VERDE DE INVIDIE).

dar las', noi sa fim sanatoase. nu-mi vine sa cred ca maine, poimaine intru in 35 de sp...pot sa-mi trag si eu amreu la semnatura...ce numai voi??

camy stiu cum e cu rabdarea...eu abia astept sa nasc...si 5 sp mi se pare mult. am facut o intelegere cu fiu-meu...i-am zis ca iau concediu de pe 5 septembrie...sa-mi dea vreo 20 de zile sa ma pun la punct cu bagajul, spalatul lucrurilor si cautat de joburi freelancing si sa mananc prostii si dupa aia poate sa vina. dar sa nu cumva sa treaca de 30 sp ca il scot cu forta. ma apuc de alpinism si tot il scot.... nu ma bagati in seama, vorbesc prostii.

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Lasa Camy ca nu te lasam de izbeliste stam si cu tine si cu Ralu16 ca si pe ea o apasa subiectul acesta.
Daca am luat startul impreuna stam pana se termina filmul ..cu happy end

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Vorbeam si eu un pic cu draga de Aida in particular si ii impartaseam ce simt eu si cum percep toata aceasta situatie.
De parca am fi niste gaini incolonate si PAC ii mai taie capul uneia.
Si restul inainteaza cate un pas.....
Acum dupa ce am citit anuntul mi-a trecut prin minte:
Ioiii, bine ca a scapat si Santorini, hai care-i urmatoarea ?
Pe mine personal ma amuza foarte tare aceasta atmosfera....si imi ridica moralul foarte mult.
Sper sa nu se supere nicio fata ca am facut-o gaina
parca are si sonor tabloul ... cooooot-cot-cot-cot-cot ... si un piscot

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

luto draguta comparatie! initial ma gandeam ca suntem intr-o hora si se mai desprinde cate una asa ca sa intre in alta hora...dar dupa cum au evoluat lucrurile..asa cu multe multe surprize..fenomenul e aleator iar eu imi imaginez ca suntem ca bilele ce se extrag la loterie ..te intrebi intotdeauna care e urmatoarea? ma refer in special la nasterile naturale...

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Manga iar te-a enervat doamna de la servici ? ca ai scris 30 de sapt in loc de 40

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

si pentru ca-s asa "viteaza" adela si iulika m-au parasit ..maine fac 39 de saptamani!

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Felicitari, Santorini!
Bun venit, bebe Alex!!!!!

Mariaanna
33+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

raspuse si crococu ditamai bazgoiul pe caciula

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput