Burtici fericite de septembrie-octombrie (167)
Raspunsuri - Pagina 15
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
foarte dragut device-ul .. dar nu inteleg cum il poti folosi la bb intre 0-6luni cand nici nu sta in fund .. nici capul nu-l tine bine pana pe la 3-4 luni .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
nooo...si tu acuma.....trebuie si ei sa si-l vanda cumva. Parca la un moment dat se dadea mai pe spate spatarul ...dar pana pe la 3-4 luni vorba ta....nu prea as avea curaj nici eu
Cea mai fericita
37 + cu 
mariaanna spune:
Vai, fetelor, scrisesem mult si am pierdut mesajul...

Voi considera ca l-am trimis , asa ca mai ramasese sa urez si eu curajoaselor de azi, Santorini si Angela sa decurga totul bine si sa-si tina puiutii cat mai repede in brate!

Suntem alaturi de voi!
Waw, Monica, si tu urmezi....sunt asa emotionata!Imi inchipui tu cat de nerabdatoare esti!
Techila, maine iesim la delifilare pentru tine!![]()
![]()
![]()
Va pup si asteptam vesti cat mai frumoase de la toate!
Mariaanna
33+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
sunt doar o frunza-n vant(despre mine)
cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
povestea nasterii lui Alex
lutoniana spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac S-a nascut Alex Andrei 2700g la 11:40 ![]() multa sanatate si sa va umple viata cu bucurii ![]() - Santorini |
Yuhuuuuuu sa traiasca piciul si mami recuperare rapida !!!!!!
De cand asteptam sa inceapa cheful

Cea mai fericita
37 + cu 
Ellenuta spune:

BUN VENIT PE LUME BB ALEX DE SANTORINI! SA FII SANATOS SI NOROCOS!

FELICITARI, MAMI! REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
cristina_ana spune:
Mesaj de la Santorini:
S-a nascut Alex Andrei 2.700 kg astazi la 11.40
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
37+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
cristina_ana spune:
Felicitari, Santorini, sa-ti traiasca baietelul si sa fie norocos si sanatos, iar tu sa fii cea mai fericita mamica!!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
37+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
MangaGirl spune:
Alex, bine ai venit pe lume! Santorini, multa sanatate si recuperare grabnica!!!!

. Nu-mi vine sa cred...ce se precipita lumea...mai fetelor, mai...mai ramaneti cu noi pana in septembrie, mai..ca o sa ne simtim singure...ce sa mai zic de fetele de octombrie...vorbeste gura fara mine...parca vad ca-mi face fiu-meu o bucurie si vine in octombrie, cu vreo 2 sp intarziere asa ca sa ma linisteasca de tot! 

MangaGirl :-)
34+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
vias spune:
Bine ai venit pe lume bb Alex Andrei. Santorini

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl Alex, bine ai venit pe lume! Santorini, multa sanatate si recuperare grabnica!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() . Nu-mi vine sa cred...ce se precipita lumea...mai fetelor, mai...mai ramaneti cu noi pana in septembrie, mai..ca o sa ne simtim singure...ce sa mai zic de fetele de octombrie...vorbeste gura fara mine...parca vad ca-mi face fiu-meu o bucurie si vine in octombrie, cu vreo 2 sp intarziere asa ca sa ma linisteasca de tot! ![]() ![]() ![]() MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com |
Auzi Mangulico pai daca e sa o luam pe Devyla care a nascut prima si pe fetele acelea de la sfarsitul lui octombrie si daca nu ma insel sunt si in noiembrie, va fi ceva de genul:
Citat din Devyla: "pe vremea cand am nascut eu...."
Cea mai fericita
37 + cu 
vias spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Auzi Mangulico pai daca e sa o luam pe Devyla care a nascut prima si pe fetele acelea de la sfarsitul lui octombrie si daca nu ma insel sunt si in noiembrie, va fi ceva de genul: Citat din Devyla: "pe vremea cand am nascut eu...." Cea mai fericita 37 + cu ![]() |
exact asa va fi...si s-a cam dus naibii rabdarea mea

..cand ma gandesc cat mai e pana atunci...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE

S-a nascut Alex Andrei 2700g la 11:40