Burtici fericite de septembrie-octombrie (167)
Raspunsuri - Pagina 14
loremunteanu spune:
Ellenuta, nu mai stiu exact daca si Alexia s-a nascut tot la 38; nu cred sa fi prins 40saptamani. A trecut ceva vreme de atunci si din atatea mamici, nici o sansa sa tin minte asemenea detalii. O intrebam noi pe Adela....
Loredana
34+ Eric-Mihai
Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Fetelor va las ceva sa va delectati ....acum am descoperit-o si eu...si e atat de frumoasa ![]() ![]() ![]() Neaparat sa urmariti www.mothercare.com/Smart-Trike-All-in-One/dp/B002GV6FPA/ref=sr_11_1/276-1509641-0149214?_encoding=UTF8&mcb=core" target="_blank">filmuletul ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 37 + cu ![]() |
foarte dragut device-ul .. dar nu inteleg cum il poti folosi la bb intre 0-6luni cand nici nu sta in fund .. nici capul nu-l tine bine pana pe la 3-4 luni ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
34+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
NelaM spune:
| citat din mesajul lui mkunigunda Am pus 2 poze pe Photobucket. Va ![]() _ 34+ cu dragostea noastra VictorO minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |

ce burticuta frumoasa si mare la 30 sapt!!! 
Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui devylla Alea cu burtik pictata?Adik cand io numaram contractiile nu? "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |

Mihaela
38+ cu
baby Joshua
aidaciolac spune:
S-a nascut Alex Andrei 2700g la 11:40 
multa sanatate si sa va umple viata cu bucurii 
- Santorini
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
kawaichan spune:
Am revenit si eu,intre timp am tras si-un pui de somn.Am avut o contractie maaare si dureroasa adineauri dar vad ca ii place singurica...uoff
Lucia super trike-ul ala,dar chiar asa,oare cum o sta in el de la 0 la 6 luni?
Mihaela
38+ cu
baby Joshua
NelaM spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Fetelor va las ceva sa va delectati ....acum am descoperit-o si eu...si e atat de frumoasa ![]() ![]() ![]() Neaparat sa urmariti www.mothercare.com/Smart-Trike-All-in-One/dp/B002GV6FPA/ref=sr_11_1/276-1509641-0149214?_encoding=UTF8&mcb=core" target="_blank">filmuletul ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 37 + cu ![]() |
Mie mi se pare o adevarata masinarie acilea... e faina, ce sa zic. Un pic prea avansata tehnologia pentru gustul meu, dar overall e interesant. Auzi, ma gandeam: papusi pentru strutza os gasi asa, 3 in una? Eventual sa o si invete sa gateasca pe la 4-5 anisori

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!
laura78nico spune:
citat din mesajul lui aidaciolac S-a nascut Alex Andrei 2700g la 11:40 ![]() multa sanatate si sa va umple viata cu bucurii ![]() - Santorini Aida ... 36+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Multa sanatate si numai bucurii si din partea mea. Bun venit pe lume!
Fetele tb sa cedez calculatorul,dar sa stiti ca sunt cu gandul al voi!

Laura
31+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
crocodana spune:
Felicitari Santorini! Bun venit pe lume bebe Alex!! Sa fii sanatos si norocos!
38+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea