Burtici fericite de septembrie-octombrie (167)
Raspunsuri - Pagina 13
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta si mary a nascut .. nu am vazut pozuta cu razvanici .. nu stiu unde s-o gasesc .. pls ! |
nici noi nu am vazut
numai Petrean....Dar mai asteptam, nu-i bai....
Cea mai fericita
37 + cu 
loremunteanu spune:
Neata!
Munteti niste dragute. Multam pt complimente. 

Nu va mai faceti mustrari de constiinta ca ati ratat nasterea lui bebe Calin si n-ati pus majorete pt Adela, ca si io am ratat-o (io care trebuia sa va dau vestile)
![]()
Bebe Calin, maricel, e adevarat; tot 4400 a avut si surioara lui mai mare, la nastere, numai ca a fost cu 1cm mai mica.
Mie mi-e ingrozitor de somn. Nu stiu ce-am, de vreo saptamana pe la 11-12 ziua, ma apuca un somn de nu-mi pot tine ochii deschisi...
Ma duc sa intind rufele si sa mai bag ceva la spalat...
Loredana
34+ Eric-Mihai
Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
mkunigunda spune:
Am pus 2 poze pe Photobucket.
Va
_
34+ cu dragostea noastra
Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
vias spune:
am vb cu Monica si a zis ca ramane stabilit..pe 26 naste...
ea era bine...cat se putea de bine, avand in vedere ca azi e 24 aug...![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui loremunteanu Neata! Munteti niste dragute. Multam pt complimente. ![]() ![]() Nu va mai faceti mustrari de constiinta ca ati ratat nasterea lui bebe Calin si n-ati pus majorete pt Adela, ca si io am ratat-o (io care trebuia sa va dau vestile) ![]() Bebe Calin, maricel, e adevarat; tot 4400 a avut si surioara lui mai mare, la nastere, numai ca a fost cu 1cm mai mica. Mie mi-e ingrozitor de somn. Nu stiu ce-am, de vreo saptamana pe la 11-12 ziua, ma apuca un somn de nu-mi pot tine ochii deschisi... Ma duc sa intind rufele si sa mai bag ceva la spalat... ![]() Loredana 34+ Eric-Mihai Roni-Cristian 08.02.2007![]() atelierul meu www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi |
tot la 38s a fost nascuta?
fetita mea a avut 4420g, insa, la 41sapt si 3zile.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
34+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
lutoniana spune:
Fetelor va las ceva sa va delectati ....acum am descoperit-o si eu...si e atat de frumoasa 

Neaparat sa urmariti www.mothercare.com/Smart-Trike-All-in-One/dp/B002GV6FPA/ref=sr_11_1/276-1509641-0149214?_encoding=UTF8&mcb=core" target="_blank">filmuletul

Cea mai fericita
37 + cu 
lutoniana spune:
Ellenuta dar ai nascut pana la urma natural sau ti-au indus nasterea dupa o saptamana si 3 zile ?
Cea mai fericita
37 + cu 
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Ellenuta dar ai nascut pana la urma natural sau ti-au indus nasterea dupa o saptamana si 3 zile ? ![]() Cea mai fericita 37 + cu ![]() |
timp de 3 zile au incercat sa-mi induca nasterea ... colul nu s-a deschis nici 1 cm ... apoi, mi-au facut cezariana. ata ete .. se intampla si asa desi eu mi-am dorit tare sa nasc natural ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
34+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
laura78nico spune:
Nicio veste de la fetele care tb sa nasca azi?
Nu de alta dar tb sa eliberez calc... si vreau sa stiu...
si nu am reusit sa schimb semantura avem 31 de sapta

Laura
30+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Nicio veste de la fetele care tb sa nasca azi?
Nu de alta dar tb sa eliberez calc... si vreau sa stiu...
si nu am reusit sa schimb semantura avem 31 de sapta

Laura
31+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007

!