Burtici fericite de septembrie-octombrie (167)
Raspunsuri - Pagina 12
raluk16 spune:
Iulika va pupam cu drag . Eu ma simt neputincioasa ca nu te putem ajuta cu mai mult... Ce simpatica ai fost!
Dana abia astept sa ne spui cum e wrapul. Cum ai platit?
Uau, Lucia ce slabanoaga!!! Ce putine kile ai pus!
vik si eu sunt bugetara doar din ianuarie, pana acum numai privat am vazut . Deocamdata mi s-a spus ca ei nu recunosc contractul colectiv national de munca, pentru ca acolo sunt specificate toate chestiile alea. Si eu am mai intrebat pe aici fetele si nu prea au fost in situatiile noastre...
Buuunn, techila m-am linistit ca ai co-alaptator!
Da, Dana, Diana incearca sa ne ajute cu dvd-ul.
Pai daca gratarele sunt semnul prevestitor... eu stau si ma intreb cand voi naste...
31+
NelaM spune:
Citat: |
Nela, ce m-ai distrat cu vraja marii O sa-i spun sotului ca asa are ochii. Pentru ca si el ii are un verzui bizar si cand ploua afara sunt albastri. Sper sa aiba puiu ochii lui, ca no, caprui ca si ai mei sunt pe toate drumurile 31+ |
Raluk, mulumim de aprecieri pentru burtica.
Da, cu ochii si la mine se schimba tot asa cum zici si de sotul tau, datorita vremii si chiar si a hainelor pe care le port. Si sa stii ca o combinatie caprui - verde - albastru nu e rea deloc, sa stii, mai ales ca tu ai un pic tenul masliniu . Cum sa il cheme pe puiul tau, btw?
Sotul meu este roman, oltean chiar, painea lui dumnezeu... ca nu cred ca se gasea alta natie pe planetuta asta care sa ma poata tolera.
Pofta mare! (desi sper ca ai servit micul dejun pana acuma, ca acus se face de pranz deja).
Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui Iulika29 acu trage bruculicå de tzitzi si il aud ca inghite..måcar 2-3 mese din astea inainte de formula si sunt tare multumita ca sa-i zic cand o creste mare ''påi bine Bruce eu te-am tinut si ti-am dat tzitzi de mic si tu nu suni sa imi spui ca lipsesti noptile''!? www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08) |
styii ce mai poate fi? confuzia lui intre tzitzi si bibe. dupa cum spuneam aici se recomanda fara bibe pana la 6 sp...sub nici o forma...hranit cu canita, cu seringa sau cu un fir lung pus pe deget si bagat in gurita. pentru ca cica le ia vreo 6 sp pana se obisnuiesc k lumea cum sa suga...tehnica la san e alta decat la bibe...trag altfel, la san din fundul gurii, la bibe din fata si de aceea cred ca e putin nefericit...dar oricum...u'r doing brilliantly...si fara stress, da?
MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
mkunigunda spune:
citat din mesajul lui camy_pus mi-e groaza ca nu sabesc dupa nastere mie....la darius a fost ok...reuseam sa dau jos....dar acum??????......am luat si foarte multe kg.. Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe Flavius Cristian POZE |
Eu zic sa nu te mai stresezi, daca ai ambitie poti sa dai jos cat vrei tu dupa ce termini de alaptat. Dar pana atunci nu ai voie cura de slabire. (am mai spus asta si in alt post pe undeva- si mie asa mi-a zis doctora)
Hai ca vom reusi, eu sunt sigura de asta
_
34+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
mkunigunda spune:
Fetelor ma bag la calcat perdele ca mai tarziu am programare la eco si ma intorc spre seara.
Pana atunci sper sa primim vesti de la cele doua Angela si Santorini.
By the way
GO GO GO ANGELA
GO GO GO SANTORINI
_
34+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
Ellenuta spune:
BUN VENIT PE LUME RAZVI!
BUN VENIT PE LUME CALIN
Sa fiti sanatosi, norocosi si papaciosi!
FELICITARI, MELY, FELICITARI ADELUTZA! REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC PTR BAIETI!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
si niste agitate ptr fetele care nasc azi!
HAI SANTORINI HAI!
HAI ANGELA HAI!
Eva
papa bun
MangaGirl spune:
mihaela dar ce frumoasa e lara! eu acu' am vazut-o. iar talentele tale pictoricesti ma dau gata :)
kiki burtica ta e foarte finutza, sigur ai doi acolo?
MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Ellenuta spune:
hello fetili
ce viteza aveti .. stati sa vina bebicii si o sa se mai calmeze lucrurile atunci .. ca alerg in fiecare zi dupa voi.
noi am fost plecati din bucuresti .. imi era teama ca imi nasc perechile mele si eu nu am net .. bine am pe telef sotului dar e cam bulit ..
m-am crucit cand am vazut ca bb calin a avut 4400g la 38s .. pai daca ajungea la 40s, il scotea cu 5 kg ...
si mary a nascut .. nu am vazut pozuta cu razvanici .. nu stiu unde s-o gasesc .. pls !
eu am venit pana la job sa-mi fac hartiile ptr concediu .. ce bine e sa vii la job in vizita . hihihih
pupici!
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
ANUNT ANUNT ANUNT ...
am 4 bilete de vanzare ptr concertul Madonnei .. eu mi-am luat cand nu stiam de bb si nu ma duc ptr ca nu vreau sa risc .. si mai am trei ale unor prieteni care nu mai pot merge ptr ca pleaca la Disney world cu copiii ..
pretul unui bilet e 160 ron si biletele sunt la gazon A!
Eva
papa bun