Burtici fericite de septembrie-octombrie (167)
Raspunsuri - Pagina 17
kawaichan spune:
BB Alex e in lista![]()
Ce m-am distrat cum ati sarit toate de dupa usa,se vede ca astepta lumea cu sufletul la gura vesti![]()
Raluk,multumim de aprecierile la adresa burticii
Stai s-o vezi acum,sotz zice ca arata ca un shinkansen(trenul ala rapid de aici) asa alungita in fata![]()
Japoneza vorbita mie mi s-a parut intr-adevar uosara,mai greu cu cea scrisa,dar ce ne trebuie noua...![]()
Mihaela
38+ cu
baby Joshua
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crocodana si pentru ca-s asa "viteaza" adela si iulika m-au parasit ..maine fac 39 de saptamani! 38+ fericita mamica de jucausaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea |
Superrrr...felicitari !!!!!!!
Deci tu esti cea mai aproape de termen, nu ?
Poate vei fi exemplul pe care il astept si eu de fata care naste la 40 de saptamani

Tu ai fost cu mult mai delicata in exprimare draga mea ...cu bilele de la loto

Cea mai fericita
37 + cu 
loremunteanu spune:
Felicitari Santorini! Bebe Alex sa cresti mare si sa fii santos!
Loredana
34+ Eric-Mihai
Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
techila spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Vorbeam si eu un pic cu draga de Aida in particular si ii impartaseam ce simt eu si cum percep toata aceasta situatie. De parca am fi niste gaini incolonate si PAC ii mai taie capul uneia. Si restul inainteaza cate un pas..... Acum dupa ce am citit anuntul mi-a trecut prin minte: Ioiii, bine ca a scapat si Santorini, hai care-i urmatoarea ? Pe mine personal ma amuza foarte tare aceasta atmosfera....si imi ridica moralul foarte mult. Sper sa nu se supere nicio fata ca am facut-o gaina ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 37 + cu ![]() |
pai vedeti ca nu stiti???? nu se cheama gaina, se cheama closca!!!! noi toate suntem closti, ca din oole noastre ies pui!!! priceput?
sa traiasca bebe ALEX!!!!!

felicitari SANTORINI!!!!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze
si 
AMR 1 zi

- maine-i ziua cea mare
lutoniana spune:
Techila te-ai trezit mami ?
Ai perfecta dreptate, bine fie closca ....dar vezi tu ca unele-s mai smechere si au doua oua si plebea cate unul singur ...offff...unde-i dreptatea asta in viata ? ![]()
![]()
![]()
Cea mai fericita
37 + cu 
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 acu trage bruculicå de tzitzi si il aud ca inghite ![]() ..måcar 2-3 mese din astea inainte de formula si sunt tare multumita ca sa-i zic cand o creste mare ''påi bine Bruce eu te-am tinut si ti-am dat tzitzi de mic si tu nu suni sa imi spui ca lipsesti noptile''!? |

bravos , trebuie sa traga ceva 
Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Dana15 spune:
Am vizionat si eu filmuletul din linkul dat de Lucia..imi place ca se transforma in scuter!!
parerea mea este ca e bun pt un copilas mai maricel;
Poza Sabinei de pe mailul comun..wow!!
ce moment frumos!! minunat!! te lasa fara cuvinte cand vezi o astfel de imagine... sa va traiasca si sa va bucurati de comorile acestea!
Ralu wrapul l-am comandat pe net cu un mastercard pe care ni l-am facut cand am mers in Ungaria sa putem plati acolo; comanda am facut-o miercurea trecuta si sincer am emotii..e prima data cand comand ceva pe net; sper din tot sufletul sa ajunga..probabil trebuie sa treaca mai mult de o saptamana; sa stii ca pana la urma am ales varianta kaki (verdele inchis)..se potriveste mai bine cu ce as putea imbraca eu, nu se va vedea asa repede mizeria
si plus, barbatu a zis sa tin cont de faptul ca si el vrea sa poarte copila..si ca rozul si portocaliul nu-l prind![]()
si mai vroiam sa-ti multumesc pentru informatiile ce le-am gasit in mailul comun..cele despre alaptare, de pe siteul stanford..sunt suuuper!!!
Dana 33s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mkunigunda spune:
Felicitari Santorini!

Recuperare cat mai rapida si multa sanatate!
LA MULTI ANI BEBE ALEX ANDREI! SA FII SANATOS, NOROCOS, MANCACIOS SI CUMINTE!
_
34+ cu dragostea noastra
Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Raluk, mulumim de aprecieri pentru burtica. ![]() ![]() Da, cu ochii si la mine se schimba tot asa cum zici si de sotul tau, datorita vremii si chiar si a hainelor pe care le port. Si sa stii ca o combinatie caprui - verde - albastru nu e rea deloc, sa stii, mai ales ca tu ai un pic tenul masliniu ![]() . Cum sa il cheme pe puiul tau, btw?Sotul meu este roman, oltean chiar, painea lui dumnezeu... ca nu cred ca se gasea alta natie pe planetuta asta care sa ma poata tolera Pofta mare! (desi sper ca ai servit micul dejun pana acuma, ca acus se face de pranz deja). ![]() Nela, viitoare mamica de Ana, 35+ Manca-o-ar mama de strut! |

Uite ca daca mi-ai amintit, am tot schimbat semnatura, si cifra, si am pus si prenumele. De Alexandru suntem siguri, al doilea prenume il tot cautam...
Mie nu-mi pari greu de tolerat

32+
Alex
Iulika29 spune:
Felicitari Santorini!!Bun venit pe lume lui bebe Alex!!!Refacere rapida si un bebe mancacios si sånåtos iti doresc

Fetele eu imi astept moasa..Stiti voi discutam cum ca vine in primele zile si se uita daca nu suntem niste drogati afumati si alcolisti![]()
vb Luciei..Si i-am spus ca vom face si baitza prima datå..asa i-am facut mai ales dupå cacutza direct cu fundul in apå la ghiuvetå..Nu aveti idee cat de mult ii place daca se smiorcaie sau ceva ca oricum nu ii place la schimbatul de pampersi cum ii ud fundicul e atata de satisfåcut

Si inca ceva parca Ramsan spunea ca atunci cand då drumu la robinet se linisteste bebe..Ei bine am obs intr-una din zile cand pregateam bibe era agitat dadea så planga cum am dat drumu la apå puff liniste..Si imi aduc aminte cand spålam vasele ce ma mai lovea si imi dadea de stateam ghemuitå![]()
![]()
Cam atat ma duc så il trezesc så il schimb si apoi tzizti si bibe si poate il prinde moasa treaz..Cred ca va fi treaz ca a dormit foarte bine si azinoapte si acu bine cu pauzele de papa..la 3-4 ore..Nu il trezesc eu in mare ci se frichineste el cand e timpul..Nu doarme deloc adanc cand se apropie ora de papa..
Vå pup tare si Techilo sunt cu tine in gand maine..

La ora 8 are Bruculicå ora de papa asa ca ma voi gandi l atine

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)

..maine fac 39 de saptamani!