Puiuti de Randunici 2008!! (303)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

De Antonia ce sa va zic? In general e bine, doar ca am venit cu ceva muci de la mare care aproape ca au disparut. Mananca binisor, mai putin fructe din pacate. Aseara m-a tinut treaza de la 3 la 5 dimineata, am vazut niste colti de canici pe acolo care o chinuie....de vorbit mai pai asa...abia daca ma striga pe nume("mama") o data la cateva zile, in schimb il terorizeaza pe tacsu cu "tata, tata"..in rest tot ce vrea, tot ce vede , toate lucrurile si mancarurile sunt "a-na, a-na"

Fug sa-mi fac un dush si ma bag la somn

Noapte buna

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ca tot vorbeati de ceai, Antonia bea ceai. Ea nu adoarme decat dupa ce bea ceva din biberon,e asa ca un ritual. Seara bea lapte, dar ziua dupa masa de pranz bea cam 200 ml de ceai. Ii mai faceam si eu la pliculete inainte, dar in ultima vreme, din comoditate si rapiditate ii dau din ala granulat de fructe de la Humana sau Hipp. Ii place ff mult.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hello!

Azi am ascultat-o pe Roxana si am fost in parcul Bordei. Fooooarte frumos! Curat, civilizat, neinfestat de tigani, nou, alei pietruite cu dale, lac cu rate si lebede, loc de joaca frumos pentru copii, iarba verde ingrijita. Si mai ales neaglomerat!!
Am pus aici niste poze pentru cine vrea sa ne vada.

As mai avea ceva de spus si despre crize, si despre copii din parc... dar sunt franta de oboseala, nu mai pot. Maine revin.

Neaparat vreau sa o pe Clodute si pe Karo mica! Bun venit acasa si acomodare usoara!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Azi a cerut Stef "papa" pentru prima data Nu a mai venit sa plescaie din gurita! Deja apa cere de fiecare data cand ii e seta sau se duce si isi ia singur canuta/sticla si imi arata ca bea apa. Iar pe seara ii pregateam spaghetele si tropaia langa mine, eu ii spuneam ca acum vine papa, ca papam imediat si a inceput si el sa repete "papa" Trebuie sa scriu in agenda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, mor dupa rochitele Sanzianei, superbe! e o dulceeee! si mami ei la fel Frumos in parculetulala! pe unde e? ca nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

Am mai aparut si noi dupa o mare o indelungata absenta......dar suntem cat de cat la zi cu ce se intampla pe aici stiam ca avem multe burtici chiar o mica printesica Karo sa fii sanatoasa si papacioasa iubita,pe matei care si-a revenit dupa episodul urat cu aftele,naty cu iulia un pic bolnavioara si mutata in casa noua de putin timp (sa o stapaniti sanatosi muuulti ani de aici incolo),clau intoarsa din co si poze f dragute de la mare dar cam suparici ca incepe serviciul ,bubu -gospodina crengutei cu stef neastamparat dar vorbaret .......ei si toate randunicile de pe crenguta.
Noi suntem din ce in mai neastamparate dar facem si lucruri bune de exemplu de o luna am renuntat la pampers definitiv ,il mai punem noaptea dar dimi este tot uscat ......cum ?nici eu nu stiu m-am trezit intr-o dimineata ca nu o mai lasa pe bianca sa se aseze pe olita pai cine se gandea ca o sa vrea sa faca la olita cand sor`sa a stat la 2 ani si o luna prima data ?si de atunci a cerut numai acolo sa faca, incepe si trage de pantaloni cand vrea la olita ,iar afara la fel a acceptat sa ude iarba,dar in rest e terminator acum erup toti caninii o data si apoi am scapat cu toti dintisorii avem dantura aproape completa ,dar ma chinui f tare cu ea cu mancarea nu papa decat 3-4 lingurite la o masa ma distruge cu asta ,numai rezist m-am chinuit f tare si cu cea mare amandoua aceeasi problema e groaznic sa te rogi de ele si tot in zadar are 10.800kg datorita lapticului probabil .
Mai avem putin pana la inceperea gradinitei va fii primul an de gradi cred ca voi plange cu siguranta trebuie sa fie tare emotionant sa vezi puiul cu ghiozdanelul in spate mai ales ca eu am stat acasa de la nastere si pana acum la 3 ani si 3 luni permanent cu ea ,ea este tare nerabdatoare sa inceapa
Eu am o firma de transporturi de care ma ocup de acasa iar timp liber mai am doar noaptea sunt doar eu cu sotul cu fetele fara alt ajutor dar nu ma plang ,cea mare imi spune cand vede ca sunt suparata ,,mami iubita mea razi,,si atunci ce pot face ?sa le ador si mai mult .

Speram sa mai intram zillele acestea multa putere si rabdare mamicilor si pupici puiutilor.Am pus cateva pozici cu fetele
http://entertainment.webshots.com/album/574306397faRjKV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata...cafea, ceai, capuccino, bombocino si multa relaxare

Noi suntem in plina suferinta, trecem dintr-un spa in altul, apoi bagam o baie la piscina acoperita, dupa care frigem un miel pe gratar, copchilu e up and down pe topogane, cand ne plictisim bagam o bataie cu nisip pe plaja...ohhh, what a life...as putea face asta toata viata...si mai tarziu mergem la gym ca sa incerc si eu trambulina lu' sovi

Va dorim o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Geckooo gand la gand! :) deci ati ajuns pana la urma la spa, ce fain! ca si eu vroiam sa povestesc ce bine e la mare succese cu trambulina, abia astept sa o scot de la naftalina si eu pe a mea.

La Constanta e foarte bine, am ajuns de duminica pe la 8 seara, ca nu mai aveam stare. so: duminica seara plimbare in marea calda sub clar de luna, cu un porumb copt in dinti, ieri am bifat mancatoria de la pescaria 2 mai, unde am mancat ciorba de peste, zargan si rapane toate cu o tona de mujdei. dupa ce am halit, ne-am dat seama ca daca nasc in viitorul apropiat, nu ne primesc la clinica, pe motiv de duhoare . Deci e bine si cu concediu.
Peste o ora jumate am prima intrevedere cu cei de la clinica, un consult de imprietenire. sper sa nu ma respinga, pt ca dosarul meu de sarcina nu contine decat 3 eco morfo-fetale si analizele de sange :).

Pupam, revin.
Sanatate tuturor

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Sovi, sa ai parte de vesti bune si sa ne zici si noua, super pregatire de nascare, te pup

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Sovicum vei naste de data asta ????

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput