Puiuti de Randunici 2008!! (303)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am fost la prietena mea si am vazut o galusca mica cu ochi ff albastri
naty nu e vina ta...Petrica o s-o vada pe pielea lui, ca asa imi zicea si mie Liv pana i le-a facut si lui. Cred ca ai procedat corect..eu il las, am grija sa nu se raneasca cumva, si ii trece criza..asta daca nu tine cu luat in brate, vorba buna si explicat ce si cum..il las pur si simplu, mai ales cand e nefondat asa..dar la noi deja e mai bine, nu mai sunt asa urate crizele, sunt perioade si perioade! am inceput azi sa experimentam time-out-ul si a mers..facea prostii prin casa, o dadea in urlete ca nu-l lasam sa butoneze tv-ul, si l-a luat ta-su pe sus, l-a pus in canapea si i-a spus ferm ca nu are voie sa coboare de acolo pana nu-i da el voie! va imaginati ca a avut cateva tentative, dar cum il atentiona categoric iub, se retragea acolo...sa speram ca functioneaza, ca le face p-aici cu varf si indesat!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Bubu, asta am si facut, luat pe sus insa asta explicam, ca e asa de puternica (da, da, asa slabanoaga cum e ea!) cand se zbate incat cred ca in curand efectiv nu o sa mai reusesc sa o controlez fizic vorbind. Iar alea in parc se uiatu la mine ca la o nebuna cand am pus-o pe iarba, dar efectiv riscam sa o scap din brate iar pe jos ea se trantea de pamant asa ca na, am preferat sa o las sa e tranteasca in iarba
Si mai e o problema: in situatia respectiva cum ar fi trebuit sa reactionez? Reflex am luat-o pe ea in brate ca sa nu o loveasca baiatul cu leaganul dar apoi ce puteam face??? Sa-l iau la bataie si sa-l dau jos? Sa-i spun ca el nu are voie si sa o lase pe ea? Mi se pare f dificila abordarea copiilor straini; precizez ca asta era cu tacso (unul la vreo 1,90 m) care oricum nu a zis absolut nimic; nu aveam cu cine sa ma cert si apoi realitatea e ca ea tatuse destul la leaganul ala, normal e sa invete sa lase si pe altul, nu??
Offf, e din ce in ce mai greu

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

exact asa si eu cu Mufa!! se zbate si se zvarcoleste groaznic in brate, si normal ca-l las jos, decat sa-l scap!..stiti ca mie mi-a facut o d-asta in fata la Mall, din cauza fantanii arteziene, ca l-am luat de acolo...imaginati-va lume-lumulita, cum se uitau la noi, eram in fata usii!..si ce daca? asta e..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna seara si de la noi, abia acum vin si eu la raport pe ziua de azi. Sunt iar cu 2 copii acasa asa ca mai greu cu timpul saptamana asta.

Naty, n-ai ce sa faci deocamdata, cum a zis si Bubu, o iei de acolo si pleci cu ea. Pana la urma se calmeaza dar trebuie sa o lasi sa-si faca numarul ca nu poti s-o linistesti cu una, cu doua. La fel de puternica este si Rebe la nici 10 kg ale ei...efectiv daca nu vrea in carucior si urla , mi-e imposibil sa o asez, eu adult nu pot sa o imobilizez s-o pun in carucior si sa o leg cu centurile. Asa ca o las jos sa urle, n-o bag in seama si la un momnet dat vine ea si-mi cere in brate. Eu nu o las sa faca ce vrea ea, nu o las sa ia jucariile copiilor daca ei nu vor sa dea, nu o las sa impinga copiii, iar daca e in leagan si mai asteapta altii in spate o las doar cateva minute indiferent ca face crize. Usor, usor , or sa invete cum stau lucrurile dar deocamdata n-avem incotro, e perioada crizelor, cand vor sa se intample numai ca ei. Cat stam in parc 2 ore trebuie sa ne mutam locul de cel putin 5 ori caci invariabil merge in locuri periculoase pentru ea ( cum ar fi terenuri de fotbal unde se joaca baietii cu mingea si risca sa fie accidentata) si daca vede ca nu ii dau voie undeva, exact numai acolo trage...si uita asa ne mutam de colo-colo. Dar o sa treaca, cum zicea Maxine pe la 2 ani si jumatate se mai schimba lucrurile.

Clodute, bine ati venit acasa si sa mearga totul minunat cu Karo. Eu sper totusi sa nu ne urmati in ale somnului iar daca e sa fie asa sa sti ca se uita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Bine ai venit acasa, Clodute!! Sa va fie adaptarea usoara si mai ales noptile linistite!

Vorbiti de crize... la Matei inca nu au inceput alea nasoale, dar vine timpul, nu-mi fac iluzii! Naty, trebuie sa ai rabdare si sa fii ferma, sa incerci solutii pana o gasesti pe cea care merge la Iulia! Si da, si eu cred ca luatul de la locul faptei e solutia! Mai tarziu va merge si cu "santajul" emotional, deocamdata trebuie feriti de ce l poate face rau si apoi trebuie sa le explicam... O vreme eu am simtit la Stefan ca imi bat gura de pomana, dar a functionat intr-un final! A priceput si el ca nu-i a buna daca nu asculta...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Vali, eu zic ca baby drink-ul e cam dulce, parerea mea...Rebe bea ceai de musetel de la Milupa, dar nu se o omoara, ii fac destul de rar. De cand cu caldura bea numai apa...cand o sa se racoreasca o sa o mai trec si pe ceiut. Ca si Stef de Bubu, Rebe bea laptic dimineata, la pranz ( la culcare ) si seara cate 250 ml. Nu mi se pare deloc mult, eu zic ca e foarte bine. De ce nu vrei sa-i mai dai laptic? E foarte bun la varsta lor.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALEXIA DE NICOL, SA AI O VIATA MINUNATA ALATURI DE SURIOARA SI PARINTII TAI. NICOL, SA-TI TRAIASCA FETITA FRUMOASA FOC.

Si acum merg sa incing fierul de calcat, am o groaza de haine la calcat...Dar mai bag cate-un ochi si pe aici.

Mergi la inceput

asaaa, cu ceaiul,vali..eu nu-i dau deloc...nu-i vad rostul...laptele e lapte, de sete se bea apa, e cea mai buna ca nu are gust...glumesc..ideea e ca daca nu i-am dat de mic, acum oricum nu-l vrea, poate doar daca e cazul, medicla vorbind, iar cand va mai creste, ceai de fructe cu lamaie, sanatate curata:)...dar babydrinkul ala, eu stiu de cand cu colicii ca e ff dulce, l-am aruncat...si parca nici substanta indulcitoare nu e tocmai ok, dar nu mai stiu sa-ti zic care e, vezi pe cutie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clau, spor la calcat! la mine a venit mama si mi le-a calcat ! mai am cateva in balcon, dar alta data!

Cand erau raciti piticii le faceam ceai de echinaceea cu lamaie multa si miere, lingeau canile! asa mult le placea! dar doar atunci le dadeam ceiut. Sau ceai de menta cand sunt cu burtica, ala neindulcit, beau cate 1 l pe zi, cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

'Na seara!

Luati de va infruptati chiar de se apropie miezul noptii:

stingeti si cu un suculet:

muzica si dansul le lasam pe alta data ca sa nu sculam vecinii!

Va multumesc din suflet pentru urari celor care i-au urat LMA Alexutei mele care are 4 anisori!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Am citit pe diagonala ultimele 3-4 pagini si am vazut ca a nascut Clodute

Clodute sa-ti traiasca fetita!Bine ati venit acasa! Nopti linistite va doresc !

In rest sunt in urma cu toate, nu mai apuc sa deschid calculatorul aproape deloc. De cand am venit de la mare am intrat direct in paine la salon ca ma asteptau programarile.

La mare a fost frumos , dar obositor, tinand cont de faptul ca nu am avut ajutor, iar eu pe randunoi ma pot baza doar intr-o mica masura cand vine vorba de ajutor cu copiii. Dar a trecut si acum suntem acasa.
Poze nu am facut decat cu aparatul unei prietene ca al meu s-a stricat, o sa pun cateva dupa ce le recuperez.
Tot atunci o sa incarc si cateva pozici de la aniversarea Alexiei , aseara ne-am petrecut aici acasa , pe terasa.

As vrea sa spun mai multe dar nu-mi vin in minte chestii, mi-e dor de voi, sunt curioasa care ce-a mai facut in ultima vreme, dar cred ca raman curioasa ca nu am timp sa recuperez....sper sa ma tin macar la zi de acum incolo...

A fost o perioada mai agitata, acum 2 saptamani a venit si sormea acasa din tari straine , nu o mai vazusem de 2 ani jumate,asa ca am avut de recuperat...dar pleaca sambata si ne intram in normal cat de cat...

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput