Puiuti de Randunici 2008!! (303)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna seara fetele,

va multumesc din suflet ca mi-ati fost alaturi si pentru galeria facuta.
Am venit si noi acasa de ieri...dar noaptea a fost cam grea Sper sa nu le calc pe urme lui Clauclau si nici lui Luny cu zvapaiata mea... In rest suntem bine... amandoua si Patrick pe linga noi ... care este EXTREM de curios dar sunt indragostita iremediabil de ei.

O sa incerc sa ma regrupez si sa pun si poze...dar nu curind si va rog sa nu va suparati daca nu or sa fie curind.

Va multumesc inca odata...

Pupici

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bine ati venit acasa, Clodute si Karo, Doamne ajuta sa mearga struna lucrurile!!
plecam la prietena mea, abia astept sa-l iau in brate pe bebe miiiic!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Wow, ce emotionant!!!

Bravo Clodute, esti o mamica fericita!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clodet Bine ai venit acasa cu galusca Karo, sa fiti sanatoase si bebita cumintica! Abia astept pozele, cand o sa poti tu!

Ioana, ce vesti bune de la Gratiela, Doamne Ajuta sa se faca bine! Astea sunt chiar adevarate minuni! Sa fie sanatoasa pentru puiul ei!

Kya, pup Zana papacioasa

Ariel, am luat sepcutele Bestiale si mai ales le vin super-truper! Alea de plaja imi plac rau, rau!
Cred ca maine vin si sandalutele, ca n-am primit avizul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, iti dadusem sms dar probabil erai deja la prietena...
Cuscra, Doamne ajuta Gratielei!
Clodute, bine ai venit, abia astept poze dar evident, cand poti tu, nu-i graba, nu fugim! Daca ai sti cat m-a emotionat venirea lui Karo...realizezi ca e primul puiut de randunica din "generatia urmatoare"?
Mai fetelor, noi am fost in Carol dupa cresa si...am avut de data asta parte de o scena de isterie din partea Iuliei care eclipseaza tot ce povestesc Stela sau Luny. A fost oribil! Iulia era la un leagan si ca de obicei se plictisise repede sa o dau in el, ea prefera mereu sa-l impinga singura, de jos; ei si-l impingea ea de ceva vreme si deodata a venit in fuga un baietel care s-a si suit si a inceput sa se dea tare. Am fost suficient de bleaga sa nu-i zic nimic baiatului in schjimb, firesc, am luat-o pe ea in brate repede ca sa nu o loveasca si m-am indepartat de leagan vazand-o ca incepe sa urle. Ei, nu pot sa va descriu ce a urmat...rasuna parcul Carol de urletele ei, se zbatea rau de n-o mai puteam tine in brate si daca o lasam se trantea si se dadea cu capul de asfalt, incat in final am pus-o pe iarba asteptand sa se calmeze. Ea continua sa se tavaleasca, pana cand au aparut vreo 3-4 mamici si bunici ca sa vada ce s-a intamplat si sa ma ajute sa o calmez. Cu chiu cu vai o bunica a reusit, cu jucaria nepoatei si, ducand-o in brate ca altfel nu vroia, am reusit sa mergem pe toata aleea aia lunga pana la iesire. La iesire erau insirate jucariile acelea colorate care-s de vanzare mereu...iar circ...abia-abia am putut-o duce la masina in care m-am suit lac de apa si tremurand toata. Ideea e ca realizez ca un pic daca mai crste si devine mai fortoasa n-o sa mai fac fata sa o stapanesc, eu mi-s destul de firava...
Bunica respectiva, altfe bine intentionata (si salvatoare la urma-urmei) mi-a dat de inteles ca n-as avea destula rabdare cu ea...ca daca-s nevoita sa o iau de unde ii place trebuie imediat sa o atrag cu altceva. Ei bine, nu stiu ai vostri cum sunt dar la Iulia treaba asta nu prea merge, nu se lasa pacalita, daca vrea sa faca ceva sau vrea un anumit obiect si ii tai macaroana poti sa-i aduci cea mai bestiala jucarie in loc ca da cu ea de pamant instantaneu...
Pfiuuu, daca-mi mai face multe din astea nu ma vad bine. Plus ca, de regula putin imi pasa ca se uita lumea cand urla dar de data asta mi-a fost o rusine...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Naty, astea se intampla la varsta asta...Spune-mi, la cresa face crize? Sa stiu la ce sa ma astept....

Si mai am o intrebare: ce ceai le dati copiilor? De ceva timp, Matei adoarme ziua fara leganat daca ii dau biberonul cu ceai sau lapte..Si cum nu vreau sa-l umflu cu lapte, fiindca abia mananca, am zis sa-i dau ceai. Si i-a luat Alin Baby drink, dar nu stiu daca e potrivit pentru el. Ce ziceti?

Valentina cu Matei si 16+ cu Luca

Mergi la inceput

Vali, si Stef bea lapte la somnul de pranz. Bea un bibe la culcare seara, unul dimineata la trezire si unul la pranz. Dimineata si seara cam 210 iar la pranz 150-180. Mie nu mi se pare ca ar fi prea mult lapte...si el la fel adoarme, cu bibele.
Daca zici ca nu vrei sa-l umfli, sa nu-i pui zahar in ceai! Cred ca poti sa-i dai ceaiuri normale de fructe. Eu le mai faceam de echinaceea sau de menta, neindulcite.

Naty, o sa treaca perioada crizelor, garantat!!! Ideea e sa o iei de acolo, pe sus, si plecati! si o lasi pana se linisteste, apoi ii explici, ii vorbesti calm, cat o intelege ea...iar la crize-ignore! Vlad imi facea asa in parc, dar nu rau-rau...doar cu aruncat pe burta si putin tavalit. Si avea 1 an jumate. Si ii spuneam ca daca mai face plecam, il luam, il puneam in carut si plecam! pana la urma a inteles care-i treaba si nu a mai facut crize...
Dar acum depinde si de copil, si de personalitatea si incapatanarea fiecaruia...
Ce-a povestit Luny cu time-out-ul si eu il aplic cu Vlad, 5 minute la el in camera, apoi explicat si daca mai face pedeapsa! fara desene, fara calculator, fara cumparat orice...

Mergi la inceput

Vali, la cresa mereu mi se zice ca e un copil model, toate o adora, azi erau in culmea fericirii ca a revenit Iulia, scumpa care lor nu le face nicio problema Tanta la fel imi zice ca e un inger, soacra-mea si cumnata-mea n-au avut nicio durere de cap cu ea, ca taica-su daca sta e smirna. EU sunt problema se pare
Despre ceai nu ma pronunt ca Iulia uraste ceaiurile de orice fel de cand e ea pe lume Insa, zic si eu: daca tot spui ca abia mananca, pai mai bine il umfli cu lapte decat cu ceai, nu???

Naty

Mergi la inceput

Bubu, asta am si facut, luat pe sus insa asta explicam, ca e asa de puternica (da, da, asa slabanoaga cum e ea!) cand se zbate incat cred ca in curand efectiv nu o sa mai reusesc sa o controlez fizic vorbind. Iar alea in parc se uiatu la mine ca la o nebuna cand am pus-o pe iarba, dar efectiv riscam sa o scap din brate iar pe jos ea se trantea de pamant asa ca na, am preferat sa o las sa e tranteasca in iarba
Si mai e o problema: in situatia respectiva cum ar fi trebuit sa reactionez? Reflex am luat-o pe ea in brate ca sa nu o loveasca baiatul cu leaganul dar apoi ce puteam face??? Sa-l iau la bataie si sa-l dau jos? Sa-i spun ca el nu are voie si sa o lase pe ea? Mi se pare f dificila abordarea copiilor straini; precizez ca asta era cu tacso (unul la vreo 1,90 m) care oricum nu a zis absolut nimic; nu aveam cu cine sa ma cert si apoi realitatea e ca ea tatuse destul la leaganul ala, normal e sa invete sa lase si pe altul, nu??
Offf, e din ce in ce mai greu

Naty

Mergi la inceput

Of, da Naty, si pe mine ma enerveaza parintii care nu le atrag atentia copiilor....nu sa-i certe! doar sa le spuna frumos ca nu e bine ce-au facut! Eu sa stii ca le spun! copiilor le spun ca nu e frumos ce-au facut, bla-bla...

Stef a prins un obicei, daca nu-i convine ceva, arunca cu jucaria ce-o are in mana drept in cap, sau cu palmele peste fata! Acum schimba programele la tv si Vlad urla la el ca-i schimba de la desene si eu il iau pe Stef si el rade, crede ca ma joc cu el! cum sa-l fac sa inteleaga ca nu-i voie sa umble acolo

Am luat azi crema de plaja Bioderma cu spf 50, sper sa fie ok!

Mergi la inceput