Puiuti de Randunici 2008!! (303)
Raspunsuri - Pagina 6
bubu05 spune:
Bravo Ioana, ma bucur! hai cu poza ![]()
Stef a adormit iar in patut
, vad ca la pranz mai vrea in el...in patul mare bea lapticul, apoi se da jos si pleaca la plimbare...
numeioana spune:
http://family.webshots.com/photo/2756326030068390867fAMXEX Uite, Bubulina![]()
Azi e ziua Alexiei de Nicol! La multi ani, Alexia!!!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana http://family.webshots.com/photo/2756326030068390867fAMXEX Uite, Bubulina Azi e ziua Alexiei de Nicol! La multi ani, Alexia!!!! ![]() Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
draguta rochita, iti vine f bine!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:

E superba Ioana! Iti sta foarte bine!!
La multi ani Alexuca, sa cresti mare!!
Nicol, sa-ti traiasca printesica de 4 ani, nu?
Ma duc si eu langa Vladuc, poate atipesc o ora...Vladut are freza noua, l-a tuns azi tati, ca ii crescuse parul
Stefu a ramas la fel, sa-i mai creasca pletele si apoi il tundem trendy-flendy ![]()
numeioana spune:
Multumesc, feletor! I-am luat si lui David ieri de la Ciufulici ghetute din piele intoarsa bleumarin -80Ron si camasa alba cu dungi bleu si cu niste scrisuri bleumarin - 100Ron
... Enorm de scump!!! Dar n-am gasit altceva cu maneca lunga si am fost nevoita sa-i iau. Luni incep munca si nu mai am timp sa-i caut...
Apropo, daca va intereseaza incaltaminte puteti sa va uitati si aici: http://s460.photobucket.com/albums/qq329/soriuka/Incaltaminte/
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Kya spune:
Lunyyyyyyy cat de buna poate sa fie mancarica ta cu vinete si usturoi!!!!
Am mancat de n-aveam aer! Si Sanziana a papat-o foarte bine.
La Multi Anisori Alexia!
Nicol sa-ti traisca fata! 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Salutare, fete!
Cuscra arati de belea in rochita!
LA MULTI ANI ALEXIA! 
De milioane Dudutz cu termometrul (mie imi place sa-i zic Dudutz, nu-mi place Dudulea)
Luny, ce coincidenta...Ufff
Noi tocmai am venit de la inmormantare si parastas
, acum fug sa-mi iau copilul de la cresa. Mai vorbim cand mai ajung...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Lunyyyyyyy cat de buna poate sa fie mancarica ta cu vinete si usturoi!!!! Am mancat de n-aveam aer! Si Sanziana a papat-o foarte bine.La Multi Anisori Alexia! Nicol sa-ti traisca fata! ![]() Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |

Iubirea mea,
luny spune:
naty banuiam ca acolo esti...off..![]()
noi trebuia sa mergem la prietena mea, sa-l cunoastem pe noul ei baietel, care e un dragalas in poze, insa Liviu a adormit si m-a enervat groaznic..
acum ma scuz in fata ei si sper sa nu doarma prea mult sa trecem mai tarziu, daca nu, maine..
Iubirea mea,
numeioana spune:
Cuscra
Eu sunt fericita! Tocmai am vb cu prietena mea Gratiela si se simte bine: vorbste, merge, mananca mult... Face saptamanal chimioterapie si are moralul f ridicat... i-a zis doctorita ca in 2-3 ani sunt sanse f mari sa scape de boala!
Sa dea Domnul sa se faca bine!!