Puiuti de Randunici 2008!! (303)
Raspunsuri - Pagina 10
lyvy spune:
Gecko, spor la SPA-ulit, sa te faci fresh!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Kya, mor dupa rochitele Sanzianei, superbe! e o dulceeee! si mami ei la fel Frumos in parculetulala! pe unde e? ca nu stiu...Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
Parcul este vis-a-vis de Herastrau, inspre ambasada Chinei.Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
raluca2107 spune:
Neatza!
Ceai nu bem nici noi, doar apa.
M-am delectat de dimineata cu pozele zanutzei cu rochita chiar ca de poveste.
Naty, crize fac cam toti, mai mari sau mai mici. Si eu incerc sa le ignor pe cat posibil ca sa nu simta caar face ceva "interesant" si sa repede scena. Nu merge intotdeauna...asa ca multa rabdare...Noi avem in cartier un vecin de-o seama cu Sabin care aseara se distra de minune aruncandu-si papucii in sus. Si de ce il certa bunica lui de ce i se parea mai interesant, pana a venit mama lui si nu l-a mai bagat in seama si i-a trecut instantaneu pofta de descaltat.
Bine a trecut faza cu descaltatul, in schimb au inceput cu al meu sa se bage pe sub masini super fericiti ca se innegresc pe maini.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
natynic spune:
Ma trezisem cu gandul la Sovi si mi-am zis ca o fi nascut; eh, dar nu e timpul pierdut pt azi
si cum tot se duce la imprietenire la clinica niste agitate 

nu strica!
Kya, am admirat si eu rochita Zanei, ff reusita, tot Debenhams?-ca acolo intr-adevar gasesti haine de mori. Am fost si eu o singura data in parcul Bordei dar cand Iulia era f mica, cred ca nici nu o diversificasem ca-mi amintesc ca eram cu laptele dupa noi
dar stiu ca si mie imi placuse. De n-ar fi de strabatut tot orasul...
Astept cu nerabdare sa va mai dati cu parerea despre crize...Am intrebat si azi la cresa, cica e cuminte foc. Dimineata cand sa-i dau Viusid-ul (care mi-a fost recomandat de la Babes pt cresterea imunitatii) parca ii dadeam foc, nene. Am dus-o la tacso si in secunda 2 a bagat ala pe gat
Are ceva cu mine

O sa plec de acasa, sa vada ea cum e ![]()
![]()
![]()
Si despre olita de la 6 luni...Bine, apropo de Stef si de Madalina, cred ca e mult mai simplu cand ai frate/sora mai mare si puterea exemplului. Vorbeam insa cu o mamica de la cresa, fetita cu 2 luni mai mica decat Iulia (adica exact ca puii vostri) si zicea ca a pus-o pe oala de la 7 luni, dar nu pt ca asa era moda inainte si nu pt ca o pisau neamurile varstnice ci pt ca s-a gandit ca e mult mai usor sa o invete atunci decat mai tarziu; ca la 7 luni doar statea in fund, era mult mai greu sa se ridice de pe oala si asa s-a invatat; acum cand se ridica, merg, si-o pot pune in cap sau mai stiu eu ce, e mult mai greu sa formezi reflexul.
Asa ca...eu deocamdata am renuntat pt ca a fost imposibil. Cred ca o reiau cand o intelege si ea. Pe principiul ca nimeni nu se marita cu suzeta, o ajunge si ea sa faca la olita si gata![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
neatza!
am deja o masina de spalat, iubu are ardeii eeja copti, fasolea sfaraie in oala cu presiune, o facem cu ciolan![]()
, apoi fac eu ciorbiba de 'verisoare', sa imbogatim retetarul pe bucataras![]()
naty parerea meas despre crize am spus-o..cu olita, la fel, abia la un an jumate o sa-i cumpar, nu e grabaaaaa!!![]()
gecko ce destrabal, suuupeer, abia astept pozele!!
flori ma bubvucr sa te mai citesc p-aici

astea-s pentru SOVI!!!!

mai tarziu la cafea ma uit si la pozici! acum la treaba!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
baaaai, s-au spart Mondenii

..a plecat Bendeac de la Prima la Antena 1..ce ma oftic, s-a stricat gasca, era singura emisiune funny la care ma uitam!
in alta ordine de idei, Mufa e cam infundat
si mi-a stranutat de cateva ori..sa-i dau ceva preventiv? mi-e teama sa nu plec cu el mucit si racit!
Iubirea mea,
natynic spune:
Luny nu stiu daca e doar impresia mea dar eu la de-astea preventiv folosesc Humex (care nu e medicament ci apa de mare spray) cu foarte bune rezultate, imediat trece "infundatura"
Naty
mamica
mihutza11 spune:
antrenez si eu niste gagici 

pt Sovi!
Clodute bine ati venit acasa! cu pozele, alea mai multe asteptam, dar nici macar una sa o vedem pe Karo?
Nu mai stiu ce voiam sa spun.. am o mie de ganduri in cap.. si mi-e si somn..
aaa... am vazut niste domnisorici frumoase cu rochite, care mai de care mai frumoasa..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
natynic spune:
Am tot studiat prima pagina si trebuie gasit neaparat un locsor pentru Karo si pentru puii de "generatie urmatoare" ce vor veni. Cred insa ca totusi nu ma bag si o astept pe Zoze sa faca asta, s-a priceput totdeauna mult mai bine la bibilit si decorat pagina 1!![]()
Naty
mamica
luny spune:
cica am dormit o ora, de fapt nu...ca m-am fatait ca ma durea spatele cam oricum stateam
moamaaa, si eu si iub..ne-am rablagit amandoi la fel
am vazut Zana in parc, ce misto e rochita, s-a distrat p-acolo, si fetele lui Flori, si tortul
Iubirea mea,

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)