Puiuti de Randunici 2008!! (303)
Raspunsuri - Pagina 11
clauclau spune:
Hello, hello si de la noi, am culcat Rebecoasa si o sa ma apuc de teme cu Razvi, mai am si o tura de calcat caci asaera ( azi noapte de fapt
) nu am reusit sa le termin.
Nicol, cred ca a fost frumoasa revederea cu sora ta. Pe Antonia nu o stia live, nu-i asa?
Kya, super pozicile din parcul Bordei, o sa-l incerc si eu daca zici ca e fain aranjat. De rochita ce sa mai zic, super frumoasa.

Flori, ma bucur sa te revad, am vazut fetele, sunt niste frumuseti, ce mai!
. Aaaaa, nu sunt suparici ca incep serviciul, chiar simt ca am nevoie de asta, sunt doar ingrijorata de perioada de acomodare pentru Rebe, mama si mine. Dar mergem inainte, sunt sigura ca o sa fie bine pentru toata lumea, macar nu stau ingrijorata la birou, stiu ca copiii sunt bine ingrijiti de mama. Hai mai des pe crenguta.

Gecko, ma bucur ca e fain la spa
, distractie frumoasa in continuare.
Sovi, astea sunt pentru tine. 

. Sa ai nasterea de vis pe care ti-ai dorit-o.
Luny, sa treaca repede durerile de spate pentru amandoi.
Si infundarea lui Muffy.
Gata, capul la fund si la treaba cu mine...
numeioana spune:
Luny, am luat vinete!! E reteta pe Bucataras?
Am admirat si noi zana cu rochita ei frumoasa si surorile Oprescu. Mai, dar frumoase mai sunt! Si ce seamana amandoua!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Hai ca am gasit reteta...
Cuscra, nu te mai gandi la episodul cu criza... curand o sa te obisnuiesti si cand te-ai obisnuit cu ele deja trece etapa asta si scapam!
Nu stiu daca am scris aici ca dupa ce ne-am intors de la mare, unde David a fost rasfatat de toata lumea si bagat in seama, a inceput sa faca si el crize cand nu-i dadeam voie sa faca cate o prostie...Dar urat de tot! El nu se calmeaza decat in brate si daca il luam ma plesnea si-mi smulgea parul. Dureros de tot!!
S-a repetat aceeasi faza vreo 3 zile si i-a trecut!
Si mai scriu si ca de cand am ajuns de la mare nu mai doarme in patul lui... A dormit vreo 2 nopti si am zis ca gata, si-a revenit copilul si acum iar nu mai vrea... Pe mine nu ma mai deranjeaza asa mult (poate si pt ca abia luni incep munca), dar randunoiul e vizibil afectat, pt ca nu se odihneste si cu naveta lui e cam nasol...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
sovietica spune:
Ola! Am fost si la consultatia dinaintea nasterii, foarte faina clinica, medicii la fel, Dr. sef s-a bucurat ca vreau sa nasc naturel 100%, cica si el este adeptul accestei metode. Daca veneam mai din timp, puteam face niste sedinte pt a incerca nasterea prin hipnoza, dar mere si fara. Mi-a dat doar CD-urile cu muzica, sa ma imprietenesc cu ea. La eco, toate bune, are esarfa de cordon, dar nu constituie un impediment. Bb poate veni in orice moment. Sper doar sa imi dau seama cand sunt contractiile pe bune, ca eu tot am contractii dureroase si false din cand in cand.
Lyvy
, deci tot in apa nasc :) (sau asa sper eu!)
Am inteles ca a venit Clodet acasa, bine ai venit, mami!
Va multumesc mult pentru agitate, nu imi vine sa cred ca sunt iar expusa lor... parca nici nu mi se intampla mie toate astea.
Inchei, ca stau cu o dureroasa pe burta, de-ar trece odata. 

Merem la carciuma si apoi pe plaja ![]()
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
Ana Miruna tiker DPN 8 sept
ramo_cata spune:

am vazut pozici cu sanziana cu lochita frumoasa si fetitele lui flori..sunt toate niste dulcici
valentina nici eu nu-i dau ceai lui andru..la fel si eu ii dau 3 mese de lapte /zi,dimineata la pranz si seara...cred ca mai bine la pranz dupa ce papaceste papica i-ai da laptic mai ales ca ai zic ca nu prea mananca..eu iidau decat lapte si apa si suculet de fructe facut in casa,cam astea-s lichidele care le bea...
hmm depsre pusul pe olita de la 6 luni mi se pare putin cam exagerat...no comment!!!
in rest va pup pe toate,nu prea pot sa intru ca a venit cumnata mea aseara..va
si va doresc numai bine

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
un
mare pt karo care a ajuns acasica unde-i cel mai bine...
pentru mami ei ,refacere rapida ...
pt sovi si doamne ajuta sa fie bine
gata v-am
...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
Ioana, spor la vinete, sper sa-ti placa!![]()
Sovi, ma bucur mult ca nasti asa cum vrei tu, in apa, ce mi-ar fi placut si mie!
cu hipniza, sunt reticenta, dar e drept ca nu stiu mai nimic despre asta! pana atunci:

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Salutare randunime!
Noi ne-am revenit complet, azi a venit si Mari in sfarsit
, dar ne pregatim de concediu si am inceput iar cu declaratiile la notariat
Ca deh, daca eu plec cu avionul cu Dudu iar Teo cu Mimu cu masina, trebuie sa fim de acord fiecare ca plece celalalt cu copilul
In plus programari manechiureli,cosmeticeli, etc...pregatim si ziua Teodorei ,cum va spuneam, ca la intoarcerea din concediu nu vom avea timp ...o nebunie totala!Nu va mai spun ca masina cea noua nu e inca inmatriculata, aia au incurcat ceva pe-acolo si ne tot amana....iar in week end vrem sa plecam la munte
tot acolo la Valea Stanii unde ne-a placut atat de mult, langa Maneciu .
Deci nu v-am uitat dar cursa contra cronometru a inceput, AMRul scade vertiginos AMR 6 dar real e 3 daca scad week endul 
Bine ai venit acasa Karolina!
Iuhuuuu, prima surioara mai mica de pui de randunica a venit acasa 
Sovi ma bucur mult ca ai reusit sa ajungi la mare si ca esti linistita in sfarsit! Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere de vis si sa fie totul asa cum ti-ai dorit! Hai Ana, hai Sovi 

La multi ani Alexia
Cu intarziere
dar sper sa mai primiti cu uratul!![]()
Am vazut rochita de party a Ioanei
si mandruta Zana cu buclele ei rebele si rochita deosebita
in preafrumosul parc 
Stiu ca mai am de recuperat dar incet incet vad eu tot ![]()
Gecko ma bucur ca va prieste la balaceala 
Unde-i Ariel oameni buni? O fi apucat-o depresia la nunta aia si s-a incuiat in baie?
Hai Ariel, zi-ne si noua...cine era mai slab, cine era mai gras...cate chelii, cati bebei au aparut de cand nu v-ati mai vazut ![]()
Si Zoze nu trebuia sa fie acasa deja? Nu ne onorezi zi pe noi soro cu o poza ceva?
Uite-asa pleaca unii si uita de unde au plecat 
Naty dupa cum vezi, crizele sunt la moda ![]()
Suna bine si vinetele alea
, Luny n-ai avut de lucru!
Va las, va pup...revin pe seara.
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
www.bucataras.ro/retete/1793/iahnie_de_fasole_cu_ciolan_afumat.html" target="_blank">poftiti la masa
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!