Puiuti de Randunici 2008!! (303)
Raspunsuri - Pagina 12
luny spune:
mimo si eu am impresia ca sta timpul in loc...cu pregatirile de plecare...inca nu am facut nimic, si-s o gramada, mi-e sa nu uit iar ceva
..fata sa ne vorbim inainte de plecare, poate ne vedem p-acolo..voi va si plimbati in peninsula sau stati pe langa casa doar?sa va vand niste ponturi, daca e..plaje meseriase![]()
bai, nici pe ursulica nu am vazut-o de zile bune, nici pe mess...sper sa fie doar plecata la relaxare si toate bune in rest, nici la tel nu raspunde..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
prezent! hai ca m-a scos mimo de o ureche
. am alergat toata ziua, ieri am scotocit netul si...am facut rezervarea pt vacanta!!! am reusit sa fac rost de un ultim loc, o renuntare a unora...Doamne ajuta! pare de vis acolo, abia astept si pana pe 15 ma ofilesc aici
. deja au inceput sa mi se para zilele luuuungiiiiii.
am ales hotelul asta, mai ales ca e pe plaja, are piscine mari, gradina superba, cu flori multe, are flamingo vii prin curte, club pentru copii cu minidisco, loc de joaca cu leagane, ideal pt picii mei.
acum mai trebuie sa caut ochelari, tuburi, restul, ca vreau sa fac snorekeling, la scufundari parca nu m-as baga, pt ca nu e mare diferenta si primul pot sa-l fac si singura, fara sa platesc 25 euro pe ora.cu banii aia mai bine plec in excursia cu vaporasul cu fund de sticla 
fug sa vad daca reusesc sa incarc pozele cu "grasa" la nunta si cu mireasa cea superba!!!!
si cu aranjamentele florale facute de o randunica draga, de-a noastra
....am tacut cat am putut!!! 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
luny spune:
ariel unde plecati pana la urma?? si noi suntem fani snorkeling, asta e activitatea principala in Grecia ptr noi...siiii, de data asta, vom avea si un caiac, ni l-a imprumutat un prieten, nou-nout la cutie, de 2 persoane!!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Bai Ariel rusinica
Pai poze nu, povesti nu, link cu hotelul ala bengos nu ...si nu inteleg de ce nu vrei frate sa faci o scufundare adevarata , ce daca dai 25 de euro , ala nu trebuie sa traiasca ?
Iar cu vaporul ala, in Grecia eu n-am vazut nimic
in afara de niste pesti din aia de care are Luny in cada
Dar poate Marea Rosie sa fie mai pestrita, eu asa am auzit 
Luny ne vom plimba, vorbim pe mes luni ...mai aproape de plecare.
Eu am renuntat la Madona, se duce tot Mimu.E mult de stat in picioare in aglomeratia aia si Dudu trebuie scos afara la joaca si culcat, activitati pe care Mimu nu le cunoaste 
Gata,copchilul si-a incarcat bateriile (eu nu, dar ce conteaza). Plecam afara.V-am pupat 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
numeioana spune:
Luny, inca n-am facut mancarica, o las pe joi, ca a intervenit o pizza
si maine merg la Bucuresti sa ma operez la brat, sa-mi scot un chist si cred ca ma intorc tarziu.
Ariel, si pe mine ma intereseaza Egiptul...am vazut ca sunt mai ieftine excursiile, dar m-am gandit ca in august e irespirabil.... Totusi o sa mergem si acolo. Cand plecati? La ce hotel? Abia astept sa aud cum a fost. Sper sa aveti o vacanta de vis!
Sovi, sa fie bine!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ariel_7000 spune:

m-am tampit:) am uitat sa pun linkul:
asta e hotelul: http://www.palmbeach-hurghada.com/
mai multe poze si impresii am gasit aici (scoateti pauza dintre cuvinte
)
http://am fostacolo.ro/egipt-pareri,2/hurghada,2,2/palm-beach,307/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta391.htm
http://www.youtube.com/watch?v=0KIDP6ligTU&feature=fvw
Sper sa fie bine! Am emotii, nu de alta dar vom merge la mii de km de casa...
Ioana, noi plecam pe 15 septembrie. Eu as fi vrut si mai incolo, dar nu mai era nimic liber.
Mimo, eu as face si scuba, dar ma lasa piciulea?? vedem, eu una stiu ca nu o sa rabd prea mult ![]()
Sov, vacanta frumoasa! Ce fain trebuie sa fie!!! Vacanta cu final delicios ![]()
Clodute, bine ati venit acasa! sa-mi zici ce a zis Pat!!!
Luny, caiac nu am
, dar mi-a intrat in cap sa ajung anii viitori (cat ma mai tin balamalele) sa fac si rafting. alta nebuneala a mea ![]()
edit: noooo ca m-am dus de tot
. asta e linkul cu pozele de la nunta. mai pun mai incolo si cu te(r)o si cu fiica-mea, de acum ceva timp...recente inca nu am descarcat
http://community.webshots.com/album/574310153GCniSK
si
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, ALEXIA!!!! sa te faci mare si frumoasa!
si
ariel_7000 spune:
aici poze cu teo:
http://family.webshots.com/album/574319485xcFfSq
aici cu alex:
http://good-times.webshots.com/album/574315915VDIYzO
si
Kya spune:
No hai ca azi nu prea v-a placut sa scrieti.
Sovi

Azi ma laud cu un pasaport nou nout al copilului - i-a iesit o poza de zici ca e ingeras. Mai blondina ca in realitate cu buclele rebele, vorba lui Mimo. Acum doar sa nu plece randunoiul prea devreme si sa ma lase cu Bulgaria in balta.
Ma duc sa dau iama in frigider ca sunt moarta de foame.
Bubu daca zic si eu ca Stefu "papa"
imi dai de mancare? ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
I-am vazut pe Teo si Alexuta super draguti!! Si pe mami sexoasa si pe tati smecheras
!
Iar locatia arata bestial! Sper sa va distrati de minune!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.