Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (232)
Raspunsuri - Pagina 13
miri_mik spune:
buna de diminata!
e, eu, mirika, remember me?:) intr-o vreme nelipsita, mai nou negasita pe aici. eh... soarele ei de viata... mi-a trebuit slujba, doi copii si rata la mashina noua... tre sa sacrific de pe alta parte. da r n-am venit sa ma plang:) am venit sa va multumesc ca va mai ganditit din cand in cand la mine:) imi face bine, sunteti un fel de plasa de siguranta, nu pot sa pic chiar jos, ca ma tineti voi:)
inainte sa spun orice altceva, am s-o felicit pe ema pentru sacha al ei! am vazut si poze - spionii de pe dc m-au informat- si tare m-am bucurat ca cei doi fratiori sunt camrazi la catarama! sa dea Domnul s-o tina tot asa!
nour, felicitari mamico! sa aveti parte de sanatate si bucurii nenumarate in noua formul! stiu ca e greu, mi-ai povestit, dar va trece, colo shea in vreo doi anisori:) hai, curaj, ca printre lacrimi si nervi... ramane intacta minunea de-a fi mama!
felicitari noilor viiroare mamici! sa fie intr-un ceas bun, cu sarcini usoare, fara peripetii, cu odihna si incredere ca va asteapta o perioada minunata in viata:)
despre copii mofturosi... pai nu cred ca-l intrece cineva pe sacha... e un lipicios, numai in brate! nu la mine, ca d emine poa sa planga pana se face ca racul, dar cerseste atentia tuturor, si pentru ca e un borcan cu miere... o capata. la masa nu sunt mofturi. am invatat de la bruno ca n-are rost sa insist, si pana cand creste cum trebuie, nu-i bag nik in gura cu forta. drept ca lui nu trebuie sa-i fac nik... cum aude un ambalaj sau vede ca ma pregatesc sa pun masa, vine cu o foame de lup (e numa screensaver vreme de 3 linguri) cu lacrimi de crocodil si cu ochi de broasca, ca infometatii de pe strada, sa-l asezam in scaun. nu tine minunea mult, dar tine suficient ca sa se rotunjeasca. noi avem alta pb... somnul. se culca la 7jumaca e rupt. pana intr-o vreme dormea pana la 6juma dimineata. amandoi dormeau de fapt. acu... la 4juma e in picioare. si nu va pot descrie ce crize de nervi face daca-l ignoram. hai sa fim seriosi, ca nu e de foame... e de plictiseala, frate. si-l chinuie si pe celalat care tre sa mearga de luni la scoala... deci, n-am gasit o solutie. ba amaplicat si niste palme la fund ca atat m-au tinut rabdarile (da cu patul de perete, tranteste usile de la dulapuri si racneste ca un apucat si e un eufemism ce descriu eu aici).
bn, nici eu nu-s monument de rabdare. ma simt rau din cauza balonului. nu pot manca nimic fara un rennie si un maaalox dupa. ma trezesc noaptea din ora in ora cu senzatie de voma si gura plina de acid. incerc sa dau de medic de 3 sapt sa mi-l scoata, nici vorba... azi sa vad ce reusesc sa rezolv ca altfel devin epava. am noroc ca maine incepe concediul, si macar m scapat de servici 10 zile, si de orare infernale si insuportabile. inca sunt pe aeroport, dar la sfr lui sept incep ultimele 6 luni, adica ultima prelungire de contract. in martie voi fi deci somer. dar nu cred ca sunt prea trista. la inceput eram, acu ma gandesc ca e foarte bine, as apot sa mai merg la o scoala, un curs, ceva:))
asta era asa, o scurta trecere in revista. i-am promis ceskai c-am sa vin sa va scriu - ea e responsabil cu trasul d eurechi, si alinush de plush, si elle - si ma tin de cuvant.
va pup pe toate, in parte, si la un loc, si... mi-e dor de voi:)
mirika
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta deci eu sunt plina de nervi pe copilul asta al meu ... e atat de capoasa cum nu mi-a fost dat sa vad .. am vrut sa-i tai unghiile de la picioare si maini ca zici ca-i pui de tigan .. n-a fost chip, a plans, am tipat la ea si am certat-o si am dus-o la ea in dormitor sa stea acolo sa oracaie ... a plans fetelor pana a vomitat ... asta era pe la 4 ...pe la 6 .. hai sa mananci eva .. de unde .. "nu via, nu via, nu patze, nu patze" .. abia a mancat jumate de danonino .. si eu o laudam ca mananca bine de cand cu vitaminele ... pe mine ma lasa nervii .. nu va puteti imagina cat ma enerveaza cand face asa ... acum sunt tare suparata pe eva incat numai cand ma gandesc la ea (e in parc cu mama) .. imi creste tesiunea. frate .. cat sa-i mai suport toanele? cand or sa-i treaca? Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Cand o sa-i treaca ?!
Elle ma faci sa rad, sincer

Never, ever.
O sa se atenueze un pic cu varsta, cu nivelul de cunostinte, cu maturitatea insa de trecut nu trece.
Doamna aveti un copil voluntar, istet, cu o personalitate puternica si cu o doza de independenta ce trebuie sa o speculezi
Eu am unul asa de 9 ani si fiecare zi este o intrecere de caractere insa satisfactiile sunt imense
Si nu spun doar asa, sunt martore mamici cu care ne-am mai intalnit in parc si care probabil m-au catalogat drept o mama fara pic de autoritate...sau cu multa rabdare
Ade daca citesti pe aici , parca astea au fost cuvintele, nu ?
Asa ca relax, lasa nervi si zi merci ca e asa .
In felul asta ai garantia ca niciodata in viata pe Eva nu o va calca cineva pe bombeu fara sa stie sa riposteze.Si e foarte bine asa!!!
Miri welcome back, nice to hear you

Edit ca nu am dat nici macar buna dimineata si cum vad ca sunt prima azi va invit si la o cafea calda
!O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Design blog
Ellenuta spune:
neata
poftiti la o
!
aseara eva s-a culcat la 12 si noaptea m-a marait .. ne-am dus pe rand la ea .. la 5 a inceput sa urle de-a dreptul, avea temperatura 38,3 ... de la ce mama ma-sii nu inteleg caci eu fac cu capul. colac peste pupaza s-a muscat si de obraz si a facut o rana acolo .. imi tot cere sa-i dau cu puf .. sper sa nu faca iara vreo boala ca eu nu mai pot s-o duc ..
ceska, laurici eu nu pot sa-i distrag atentia cu nimic .. am incercat cu desene, cu mobilul, cu unghiera data ei .. nimic frate .. cum ma apropii cu unghiera de unghiile ei, urla ca din gura de sarpe. o sa mai incerc in somn.
andreea concediu placut, vreme frumoasa si distractie placuta!
doc pupam inginerul! isi da el drumul la vorba, sunt sigura!
lala never ever zici .. uff .. atunci o s-o las in pace caci oricum nu pot ajunge la nicio intelegere cu ea. cand ma gandesc ca mai vine una .. imi vine sa ma urc pe pereti de disperare .. incerc sa-i dau ignore cand face crize dar imi creste tensiunea ceva de speriat ...
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
stancutza spune:
Neata zuzici dragi!
Alaltaieri m-am intors de la Varsovia, cu mai multe emotii la venire decat la plecare, abia asteptam sa ajung la Sofia sa o strang in brate...Dupa 3 zile de absenta, m-a primit bine, adica s-a bucurat - dar fara excese, cred ca mai fericita a fost ca am lasat-o sa muste dintr-o bomboana de ciocolata din care mancam eu
asa fetzisoara fericita nu stiu daca am vazut vreodata la ea ca in momentul ala! Nu mai mancase cioco pana atunci, sau asa imi place mie sa cred ![]()
Ieri a facut putina febra, 38,4 dupa-amiaza, i-am dat Eferalgan la culcare si a dormit f bine, acum dimineata era mai maraici dar fara febra. Sper sa fie doar de la ultimele 4 masele care inca se ascund prin gingiuta. Cand o sa aiba toti dintii o sa dau petrecere, cred ca v-am mai spus!
Desi mi-a fost foarte dor de ea si o vedeam in fiecare copil de pe strada in Polonia, mi-a prins bine totusi aceasta evadare. Ziua aveam training, sedinte etc iar seara faceam shopping, ne plimbam, am mancat in niste localuri faine (ne-a dus, pe mine si pe sefa mea, o prietena poloneza). Una peste alta, a fost ok pentru toata lumea, chiar daca Sofia ma mai cautase prin casa in absenta. Si, am dormit 3 nopti snur, de jumate de an cred ca nu am mai servit asa rasfat!
Saptamana urmatoare - marti- plecam la mare, tot cu programul “o saptamana la mare”, stam in statiunea mea preferata - Saturn. O sa iau nr de tel de la zuzicile constantene :-) sa incercam sa ne vedem.
Fetele, Sofia nu mai bea lapte dimineata. Nici simplu nici cu cereale, nici formula, nici de-al nostru, nici cu miere nici cu cafea de orz, nici in bibe nici in cana de adulti, nu il mai vrea si pace. Nici cereale cu lingurita. Sunt in pana de idei: cand sa-i dau laptele ca sa-si faca norma zilnica, si cu ce sa-l inlocuiesc la micul dejun? Seara il bea aprox bine (ii fac 9 masuri de lapte cu 6 de cereale si bea cam 200 ml).
De cateva dimineti ii dam paine cu Almette, pe aia o mananca, dar nu e la fel de hranitoare ca o cana cu lapte! Se poarta de parca n–ar mai avea rabdare sa manance dimineata, imi cere sa-i dau tot felul de lucruri din bucatarie, pe care pe urma le arunca pe jos. Nu stiu ce sa-i fac, dar clar trebuie sa schimb ceva!
Cascavalul nu-i place (si sincer mi se pare cam gras pt pitici), branza de vaci fina - da, amestecata cu banana sau piersica (alte fructe nu serveste). Ii place si iaurtul. Sa-i inlocuiesc masa de lapte cu masa de lactate? Alta varianta ar fi sa bea laptele cand vine din parc, la 12, dsi atunci e asa obosita incat tanti abia are timp sa o spele putin, sa o schimbe si sa o puna in pat.
Apropo de lapte, logopeda mi-a spus ca prelungirea hranirii cu biberonul dupa varsta de un an e daunatoare aparatului fonator (din cauza pozitiei limbutei cand beau din bibe). Totusi, nu m-am indurat sa-i scot bibele de seara, i-l dau inca tinand-o in brate, in semintuneric si de multe ori imi adoarme in brate 
Va pup, am scris mesajul in word ca sa nu stau mult pe forum :-)
Sper sa va mai scriu pana marti.
PS Felicitari noilor gravidute: Nemary si gravidutei surpriza!Sa fie intr-un ceas bun!
godzila spune:
| citat din mesajul lui alina023 Vera, excelent pt voi!! Cred ca anul urmator mergem si noi in Italia la niste prieteni! Sa nu te superi Dimi al lui Laurici e cu bicicleta! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
Oh, da...ti-am zis ca am citit pe diagonala

ceska777 spune:
Salutari si de la noi,
Ma bucur ca Miri m-a ascultat si mai trece pe la noi, poate o face mai des in concediu?!
Stancutza,
uite ca ati supravietuit amandoua celor trei zile. Ma bucur ca a fost o gura de aer proaspat pentru tine. Eu din pacate in concediul din Romania nu am reusit sa ma desprind de gaza nici 24h. Stiu ca asta e problema mea si n-ar trebui sa ma plang ca vreau liniste si sa fiu singurica, de capul meu. Desi as vrea, as vrea....
Eu tre sa zic ca Benji boy bea lapte de trei ori pe zi, dimineata la trezire, inainte de somnul de pranz si seara la culcare. Si inca din biberon. Mie mi se pare ca cel putin inainte de somn il linisteste si il ajuta sa adoarma suptul. Dimineata poate trecem la canuta dar mi-e frica ca o sa facem baie in lapte.....
Cu papatul la celelalte mese.... ma enervez prea mult eu. Si asta doar fiindca cred ca trebuie totusi sa manance ceva si in mod special legume, fructe..... sper sa trecem peste asta candva.
Ellenuta,
eu zic sa nu ne mai aprindem asa. Mai ales tie si Anitei mici nu cred ca va face bine. Stiu ca e greu mai ales ca de-acum esti acasa dar incearca. Oricum Eva e o speciala si asa o sa fie mereu. Sunt asa curioasa cum o sa fie peste un an juma cu Anna, cat de diferite vor fi.....
Godzila,
wow ce te invidiez pentru Italia in septembrie..... eu visez de vreo 5 ani la Toscana .... visez oricum la prea multe dar visez in continuare.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
nemary spune:
Multumesc mult pentru felicitari si pentru gandurile bune. Nu am reusit sa citesc f mult din urma, sunt tare obosita, in ultimele saptamani nu am dormit prea grozav.
Dar sper ca se vor linisti apele in curand, se intoarce si mama de la tara si sotul din State.
Pup toate fetele.
Ps: s-a descurcat minunat Gatta-Simona cu fetele, a fost mai greu la ora de nani. aseara nu mai vroia daria sa plece de acolo. Vreau sa-i multumesc inca o data pt ca a fost alaturi si mine si m-a ajutat.
Si mai vreau sa spun ca mai avem o mamica saritoare si draguta printer noi, chiar daca nu a mai postat de multisor, Miky_mamica. Ii multumesc mult si ei pt.ajutorul dat, Miky.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Anandrei spune:
| citat din mesajul lui alina023 Ana ( Pupaceli si zi frumoasa! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
Alinush n-am ce sa vorbesc cu soacra-mea ca e genul ala care pricepe/face numai ce vrea ea. N-as reusi decat sa mi-o pun in cap si mai tare ca as fi "obraznica"
. Noi sa fim sanatosi!Doc salutari! Pupam inginerul categorie-musca!
Miri te asteptam mai des!
Eu sunt un pic tristutz ca David are febra de azi noapte. Sper ca e doar o raceala. In afara de febra, nici un simptom, nici scaune, nici voma, deci chiar sper ca e doar o raceala. E pt prima oara candd nu ma panichez, asa ca va rog sa ne tineti pumnii sa fie intr-adevar doar o raceala. V-am innebunit, nu?
Va pup!
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha
miky_mamica spune:
| citat din mesajul lui nemary Multumesc mult pentru felicitari si pentru gandurile bune. Nu am reusit sa citesc f mult din urma, sunt tare obosita, in ultimele saptamani nu am dormit prea grozav. Dar sper ca se vor linisti apele in curand, se intoarce si mama de la tara si sotul din State. Pup toate fetele. Ps: s-a descurcat minunat Gatta-Simona cu fetele, a fost mai greu la ora de nani. aseara nu mai vroia daria sa plece de acolo. Vreau sa-i multumesc inca o data pt ca a fost alaturi si mine si m-a ajutat. Si mai vreau sa spun ca mai avem o mamica saritoare si draguta printer noi, chiar daca nu a mai postat de multisor, Miky_mamica. Ii multumesc mult si ei pt.ajutorul dat, Miky. Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare Daria POZE DARIA |
Draga mea stii foarte bine ca ne sunteti tare dragi si ca as sari in ajutor oricand. Imi pare rau ca n-am putut sa o ajut pe Simonika joi cu fetele (cu toate ca imi doream sa fie iar cei trei muschetari impreuna si sa-i dau o mana de ajutor pe parcursul zilei).
Stiu ca ti-a fost greu in ultimul timp dar incearca sa-ti pastrezi optimismul si o sa vezi ca toate se rezolva cu ajutorul lui Dumnezeu. Te pup dulce si sa stii ca te poti baza pe noi.
icei si o
sa te mai invioreze. Stiu ca n-am mai scris de multicel pe aici dar lipsa de timp isi spune cuvantul. Intre cele doua iesiri pe afara de dimineata si de seara abia daca reusesc sa fac de mancare, sa pun la spalat si sa fac putina curatenie. Asa ca va citesc destul de des, dar nu prea am timp sa mai postez mai ales cu un copil atomic cum e Luca in ultimul timp ... parca a intrat in priza de vreo 2 sapt .... So multi pupicei pt toata lumea

Ereena spune:
neata, zuze buburuze
noi suntem prinsi cu noul apartament si daca pana acum nu prea avem timp,acum e mai rau.
Stancuta, am primit PM-ul tau ,dar sa imi fie rusine ca am uitat sa iti multumesc
. Am schimbat si noi planul, am pus PC-ul in sufragerie, intr-o nisa ramasa intre doi pereti.
Mai am si eu o intrebare . Voi ce culoare aveti usile ? Ma refer in comparatie cu parchetul. Am primit recomandarea sa fie aceeasi culoare cu parchetul,chiar daca difera nuanta.
Imi pare rau ca am citit doar asa din doi in doi si nu am retinut mare lucru ,dar e o nebunie la noi. Cum ramane cu propunerea mea sa ne intalnim la baby expo? Este luna viitoare.
Si trebuie neaparat sa anunt ,ca desi nu spune nici macar 10 cuvinte ,matei ieri a spus o propozitie. se uita la baby einstein si cand au aparut animalutele care se plimba cu barca pe apa a zis pa-pa ba apa , ceea ce eu am tradus drept pa-pa ,barca ,apa. Si culmea ca a zis-o de doua ori,deci nu mi s-a parut .
Va pup si sper sa citesc numai vesti bune data viitoare.

asta era pe la 4 ...
(14 Feb 2003)