Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (232)
Raspunsuri - Pagina 14
Ven spune:
Ereena, noi avem usile din lemn de fag. Iar parchetul laminat, tot imitatie de lemn de fag, o idee mai inchis. Mie mi se pare ca arata frumos.
jelimoni spune:
ciao zuzici!,gatta multumim de strigare,n-am mai prea intrat de lipsa de timp sau dispozitie proasta! sper sa ies din butoi curand si o sa revin in forta si pe dc.
saptamana asta a venit sora mea in vacanta acasa asa ca am stat tot cu ea, am fost la balea si albota a fost foarte frumos,lui \robert i-a placut mult.am pus aici ceva poze de acolo
http://family.webshots.com/album/574355153Gmqqyq
n-am prea citit ,imi cer scuze,nici nu stiu ce si cui sa zic! ![]()
stiu ca stoisor e la mare ,concediu placut si vreme frumoasa!
ereena spor cu amenajarea apartamentului!
LALA felicitari ca ati scapat cu bine de operatie!cum se simte Bogdan?
Ramo am citit pe blog de analize,sper sa nu iasa nimic rau! tin pumnii!
ellenuta,te inteleg atat de bine! uneori simt si eu ca nu mai rezist,saptamana asta cred ca vreo 6 persoane mi-au spus sa-i dau la fund/peste maini sau gura,sa fiu mai drastica cu el...eu nu pot incerc in toate modurile sa il fac sa faca ceva sau sa asculte cand nu e voie,face crize pe strada cu aruncat pe jos de se uita lumea la mine de parca ce-i fac la copil...incerc sa nu urlu,sa-0l conving cu toate cele da nu si nu...numa ce vrea el cum vrea el...sa nu zic ca vrea numa gol in casa,vrea afara da fara haine azi m-am chinuit o ora sa-l imbrac,ma pune pe mine sa-mi schimb papucii cu aia care ii vrea el
, plus ca marea mea suparare nu mai suporta sa-l bag in masina sau in carucior! deci numa pe jos in directia care o vrea el si fara tinut de mana....imi vine sa fug in lume...toti ma critica ca nu-s in stare sa-l educ...dar si eu gandesc ca tine de personalitatea lui si ca nu sunt deloc de acord cu batutul,sa stiu ca face ceva de frica certatului sau batutului...nu mi se pare educatie sanatoasa...sper sa-i treaca repede perioada asta...pun inca pe seama celor 2 canini care se chinuie sa iasa(nu mai zic de nopti cu urlete si plimbari prin pat)
ma enerveaza oamenii astia care asa usor critica de cum cresti copilu ca nu faci bine ca mai bine faci asa...cand ei nici nu au copil..nu stiu daca exista parinte care sa faca totul perfect si ca la carte cu copilul lui...i
m-am intins ![]()
va pup,fug afara in curte
roli25 spune:
Salutare fetelor
Eu sunt neagra de suparare. Gradinita lui Marc si-a schimbat din nou sediul. Abia se mutasera in sediul din Piata Victoriei in ianuarie si acum proprietarul i-a anuntat ca trebuie sa plece. Un idiot, avid de bani...ieri cand l-a luat sotul de la gradi, cretinul adusese deja muncitori peste copii. Partea buna in toata povestea e ca de luni se muta intr-o casa foarte frumoasa, mare, curte imensa cu gazon, zona frumoasa, linistita, verde, dar partea grava pt. noi e ca e f. departe. Tocmai in Domenii...si asa piata vict, era departe, acum de cand ne-am mutat cu locuinta, dar era rezonabila distanta...acum in Domenii deja e exagerat de departe...mai ales ca sotul nu are mereu program lejer cum a avut in ultimele luni. Daca incepe iuresul si va sta tarziu la birou, nu-l va mai putea aduce acasa dupa amiaza si va trebui sa merg eu dupa el atata amar de drum, eventual si cu Andrei dupa mine cand nu va putea mama sa vina la mine.
Pe de alta parte acum de dimineata m-am certat la cutite cu sotul ca i-am propus sa ducem copiii la bunici aseara, ca sa avem tot weekendul asta liber sa muncim sa scoatem casa la lumina, sa terminam toate chestiile pe care muncitorii nu le-au terminat, sa caram sacii si mizeria din balcon, cutiile si alte chestii inutile care umplu holul... Ei bine, eu aseara l-am dus pe Andrei la mama, dar el nu l-a dus pe Marc la ma-sa...ca vezi doamne a inteles el ca sa il duca de dimineata, iar dimineata s-a lalait, ca de fapt a inteles ca sa-l duca la pranz...si uite asa s-a dus jumate din ziua de munca...iar eu banuiesc ca de fapt soacra-mea cand a auzit i-a zis sa-l aduca la pranz, ca ea vinerea seara are program de vizite si cafele la care nu poate renunta...deh, mare cocoana...si colac peste pupaza sa-i duc mancare ca ea nu are nimic in casa...mare si multa mancare ce ar fi trebuit ea sa-i dea unui copil de 3 ani 2 zile...
Scuze de placinta nu tocmai placuta...m-am racorit...va las ca nu vreau sa va stric ziua.
Ereena, da, eu am luat usile in ton cu parchetul ( o usoara diferenta, ca nu am gasit exact la fel)
Jelimoni, doamne de sfaturi primesti si tu...cum sa-i dai micului peste maini, peste fata...in nici un caz sa nu faci asta...cel mult o palma usoara la pampers...asa cat sa inteleaga ca nu e voie una alta. La mine functioneaza cu Andrei daca schimb tonul si ma prefac suparata. II mai dau usor la pampers in timp ce ii spun pe un ton suparat " iti dau na na daca mai faci asta, asta nu e voie"
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ereena spune:
offf , mai roli, cand crezi ca gata te-ai linistit putin cu casa si copiii ,o iei de la capat. cu gradi e cam aiurea asa departe, sper sa gasiti o soluite, ca ar fi pacat sa o schimbati. cat despre soacra ..... ce-mi vine la gura, n-ai vrea sa stii. un pupic si o imbratisare sa iti mai treaca supararea.
Ven,roli ,multumesc de raspunsuri. noi vrem parchet stejar si daca nu gasesc usi exact aceeasi culoare ,as vrea sa ife mai deschise.
Ereena spune:
moni, daca te ajuta cu ceva ,si matei face la fel . se tavaleste pe jos, prin praf ,sta numai descult, si cate si mai cate ,daca nu il las sa arunca pe jos. eh si ? sa se uite cine vrea si sa zica ce-o vrea ca nu stiu sa il educ ,dar peste maini nu il lovesc si nici la fund. eu ma asez langa el acolo unde-o fi si pana nu ii trece nu plec.stau ca o pupaza in fund pe trotuar si vorbesc cu el .se pune pe burta pe spate pe trotuar sau oriunde e . asta e ,altul nu am de unde, e al meu si il iubesc . las' ca se vor da ei pe brazda odata s-odata
numai noua ne trebuie multa rabdare ....si o doza de "nesimtire" ![]()
Ellenuta spune:
hellloo
am fost la ikea sa-i luam evei patut de fata mare insa nu ne-am decis la nimic ... o sa-i facem pe comanda, cu sertar dedesubt ca sa mai depozitam diverse ..
stancutza nu stiu ce sa-ti spun cu laptele .. doar sa incerci sa-l introduci in timpul zilei sau sa incerci sa-i bagi o masa de lactate .. eva inca il bea si tot cu bibe ..
ereena noi avem usi din lemn, vopsite in alb .. nu prea imi plac. daca la anul nu ne apucam de casutza pe pamant, atunci le voi schimba si voi lua de la portadoors (asa sunt cele din apt pe care ti l-am aratat in poze) .. sunt super frumoase si nici nu au fost scumpe, noi am ales venghe ca sa meraga cu mobila.
jelimoni Doamne ce sfaturi ..
.. ma ia durerea de cap. si eva ma exaspereaza pur si simplu, o mai cert, ii mai dau la pampers .. cred ca asta e varsta .. sper sa se mai potoleasca pe masura ce cresc ca altfel ma duc la balamuc! am vazut si pozute .. ce baiat mare si ce mami frumoasa si sexy ..
!
roli imi pare rau de gradi ca s-a mutat .. nu ai sanse sa gasesti una buna prin iancului? cat despre soacra ta .. ce femeie, te cred ca esti tare suparata. imi pare rau ca nu va intelege si nu va ajuta si pe voi macar pana terminati cu casuta.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
am uitat sa va spun ca eva s-a muscat tare de obraz si a facut o ditai basica. cred ca o doare ca plange, se vaiata, imi arata in gurita si imi spune ca "doale" .. am cercetat-o atent sa nu fie, Doamne fereste, vorba iara de afte dar nu am vazut nimic .. e horror ce si-a facut acolo .. are o basicuta cam cat o moneda de 50 bani .. uff ca nu mai scapa de belele copilu' asta .. mai nasol e ca tot se musca acolo ..
o dau cu tantum verde .. sa incerc si cu glicerina boraxata cu nistatin si anestezina???
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Lala_D spune:
Hihihihi, credeam ca numai eu am copil incapatanat si crizat ![]()
Saru'mana fetelor ca mai spuneti si de ai vostri ca deja comparatia cu frati'su ii era total in defavoare ![]()
Asta micu se potoleste daca ii spun ca il trag de ciuf
nu ca l-ar fi tras vreodata cineva serios dar tine omu' la pleata lui ![]()
Daca il prinzi de o suvita, fara sa il tragi sau sa il bruschezi face ochii mari si intepeneste...cine stie ce o fi in capul lui .
In schimb daca nu esti atent si are draci te plezneste el de nu te vezi
, nu ma intrebati de unde a invatat ca nu stiu, in mod sigur nu din exemple .
Aaaaaa si daca il gadil pe Bogdan sau ne alergam, jughinim si ala tipa asta micu izbucneste in urlete si plans....
nu pricepe neam ca doar ne jucam si ala mare tipa de placere....
Edit:
Elle merge si tantum si glicerina pe bubita .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
Eliza spune:
Buna si de la noi! Desi nu am mai scris demult, am incercat sa va citesc si sa aflu ce mai fac clopoteii dragi si mamicile lor.
Felicitari noilor gravidute Nemary, Alina si graviduta surpriza, sarcina usoara si copii sanatosi.
Ma bucur ca Bogdan si Lala au trecut cu bine de operatie.
Elle am vazut ca Eva nu vrea sa stea sa-i tai unchiutele. Noi o pacalim ca facem pa la unghiute, taiem una si spunem "Pa, pa!" o amuza si pana acum a mers tricul asta.
Moni, la sfaturi suntem buni toti, dar educatie cu bataia nu se face. La varsta asta ei cauta limite si toate manifestarile astea sunt de fapt pentru ei ne testeaza sa vada pana unde pot merge. Eu ma inchinam cand ii vedema pe americani ce indiferenti pareau cand copiii lor se tavaleau pe jos prin magazine, dar uite ca acum ii inteleg. Pe cine stresseaza sa vada un copil urland si tavalindu-se pe jos sa nu se uite. In Romania erau 2 atitudini: ori i se ardeau 2-3 palme la fund si copilul tacea subit inghitindu-si lacrimile ori se lua copilul in brate repede, repede sa nu se faca mama de rusine si "Hai la mama sa-ti dea mama...". Eu cred ca daca ii lasi sa se manifeste , vede ca nu obtine nimic din asta va ceda, dar asta necesita timp si rabdare.
Despre noi...am trecut prin niste momente nu prea bune, sotul a ramas fara job, eu am avut o etapa din proiect care se apropia de sfarsit asa ca am muncit cate 10-12 ore pe zi si we. Acum ne-am mai linistit, el si-a gasit job, eu sunt pe final dar suntem epuizati si fizic si psihic. Emma a mers in continuare la gradinita,face nazdravanii noi in ficare zi, e innebunita dupa puzzel-uri din lemn(prima ei pasiune de pana acum). Are 11.7 kg si 82 cm la 18 luni, o energie de ne termina pe amandoi si o incapatanare care ne innebuneste, dar noi sa fim sanatosi. De saptamana viitoare ne mutam la grupa mai mare ca deja e cea mai "batrana" de la ea din grupa si ii invata pe cei mici "prostioare". Cu vorbitul si-a mai dat drumu, zice amestecat si romana si engleza, ma bucur insa ca pricepe in ambele limbi.
Va pup.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
ceska777 spune:
Buna dimineata,
Jelimoni,
vazut poze cu doi frumosi, mama si fiu! Voua vad ca va place mult la Albota, mergeti des acolo nu? Robi e un scump!
Sora ta e cea geamana, pe care am cunoscut-o si eu acum 1 an la Sibiu? Daca da transmite-i salutari.
Ereena,
ce frumos ca pana se termina vara o sa aveti o casuta frumoasa.... Spor la renovat!
Matei se inscrise in trupa de nazdravani....
Sunt curioasa cum va fi la intalnirea clopoteilor cu atatia nazbatiosi.
Eliza,
ce bine ca sotul si-a gasit repede job. Criza asta.....
Aveti poze noi?
Cred ca simtim toate ca ne apropiem de cei 2 anisori ai micutilor si manifestarile sunt oarecum comune....Nu stiu cum trebuie sa fie facuta educatia.....cu ei asa mici. Mie mi-a spus cineva ca pana la doi ani doar am timp sa-i mai bag "mintile in cap". Cert e ca ei inca nu vorbesc si nu inteleg decat facand si dregand. Cum sa ii explici despre cauza si efect si consecinte?! Adica poti dar e foarte devreme ca sa priceapa ei.... Mai vorbim noi peste 2-3 ani pana nu ne mutam de la scutece.....
Eu dorm pe mine, m-a pus kuki sa ma uit cu sotul la un thriller (cica) n-am priceput nimic doar am ramas cu groaza si cu o vorba :
"pentru copii mamele sunt niste dumnezei". Fara sa emit o blasfemie uneori cand te uiti in ochii lor chiar ai impresia asta.
Gaza s-a trezit iar devreme si ca prin minune si sotul.... numai bine eu am lasat frigiderul la descongelat si m-am ales cu o mini inundatie in bucatarie..... asta fac eu duminica spal frigider si pe jos. Sa vedem cum ne mai pierdem timpul. Ma enerveaza dl sot ca ii e groaza de zilele lucratoare dar atata se lamenteaza despre week end in loc sa faca ceva, sa il petrecem frumos!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra