Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (232)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Buna zuzici,
Va salutam din insorita Italie. Noi suntem aici de pe 14 si venim la sf lui septembrie. E foarte fain aici, soare mult, balaceala, copii galagiosi, alta limba, alta tara, alte obiceiuri, alta mancare...ehe, multe schimbari.

Am vizionat poze recente...Eva, Conrad...off si mai multe dar m-a lasat memoria. F faine.

Am descoperit ca se largeste piticodromul...Ioanact, Nemary, surpriza...wow, felicitari.

Laura ca te-ai gandit la noi.

Am citit si despre problemele cu soacrele si cu copiii mofturosi.

Va pup ca trebuie sa fug la vinetele care se coc pe aragaz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ven, esti super tare! Bravo! Mi-am amintit ca am facut si gem de zmeura!

Imi pare asa rau de suferinta lui Mathias!!! Si eu i-as fi spus vreo doua bonei...desi sunt sigura ca se simte suficient de vinovata! Of!! Sper sa-i treaca usturimea cat mai repede si sa nu-l mai doara!! Baietelul cu bubita!

Vera...wooowwww!!! Asa de mult stati in Italia? Aveti rude acolo?
Ce fain de voi!! Asteptam poze multe si povestiri!

Andreea, bine de tine! Rasfatato! Doar ca mie imi place sa le fac eu cu manuta mea! Iar mama nici nu se prea pricepe! Ma asteapta pe mine sa-i pun si ei!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Vera...wooowwww!!! Asa de mult stati in Italia? Aveti rude acolo?
Ce fain de voi!! Asteptam poze multe si povestiri!

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Da, am surorile aici. Ma bucur mult de Luca biciclistul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Vera, excelent pt voi!! Cred ca anul urmator mergem si noi in Italia la niste prieteni!

Sa nu te superi Dimi al lui Laurici e cu bicicleta!

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

deci eu sunt plina de nervi pe copilul asta al meu ... e atat de capoasa cum nu mi-a fost dat sa vad .. am vrut sa-i tai unghiile de la picioare si maini ca zici ca-i pui de tigan .. n-a fost chip, a plans, am tipat la ea si am certat-o si am dus-o la ea in dormitor sa stea acolo sa oracaie ... a plans fetelor pana a vomitat ... asta era pe la 4 ...

pe la 6 .. hai sa mananci eva .. de unde .. "nu via, nu via, nu patze, nu patze" .. abia a mancat jumate de danonino .. si eu o laudam ca mananca bine de cand cu vitaminele ...

pe mine ma lasa nervii .. nu va puteti imagina cat ma enerveaza cand face asa ... acum sunt tare suparata pe eva incat numai cand ma gandesc la ea (e in parc cu mama) .. imi creste tesiunea.

frate .. cat sa-i mai suport toanele? cand or sa-i treaca?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ellenuta,
te inteleg. Same here... are la degetele mari de la picioare niste unghii. La fel una doua la maini unde nu am reusit de trei zile sa le tai; ma lasa sa ii tai la una doua degete apoi gata...... imi ia o saptamana sa-i termin manicura! Ai incercat in somn, daca a functionat cat era bebe poate merge si acuma la noi nu a functionat niciodata.
Si daaaaaaaa. la 13 a baut 200ml lapte apoi somn pana la 16 cand e pranzul la noi.... trei linguri din supa de rosii cu orez (aproape pilaf de groasa). Apoi incepe joaca....bun sa zicem ca nu ii e foame. Mergem la locul de joaca am revenit acum 45 min incerc sa ii dau ......nope! Se joaca, imi da peste mana, mananca de pe masuta numai din lingura nu, singur cand duce la gura varsa tot pe masa, baveta sau in poala. Scandal! Vine ta-su se uita la el, mananca trei linguri cu el de fata si apoi nimic. Ta-su crede ca eu zic baliverne!!!!! termin acuma mancarea noastra de orez cu legume si piept de pui sa vedem daca e interesat.......
Mi-e goroaza: si asa nu mananca legume sau fructe cat ar trebui mai face si nazuri. Ah, si peste portita imi strica in bucatarie sa ii dau haribo sau musli cu iaurt! S-o creada el! Altfel ioc legume.....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Si eu sunt convinsa ca "toanele" vor mai tine, sub diferite forme pana merg la scoala. Apoi incep fitele.............

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

of ellenuta...toti copiii au toane si toane...cred ca nu exista copil care sa nu afca figuri la taiat unghiile, schimbat pampersul, imbracat/dezbracat, spalat pe cap, etc....am dreptate???

dar eu stii cum il calmez la taiat unghiile? il tin in brate in timp ce se uita la desenele lui prefrrate...in general pe bebetv...asa stiu ca sta linistit...incearca, paote tine si la voi...

fetelor, eu va salut de pe acum, nu stiu daca maine am timp si rabdare sa mai intru...
plecam in concediuuuuuuuuu!!!! finally!!!!!!!!!

asa ca...sa ne auzim cu bine in septembrie!!!

va pup!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna, fetelor
N-am mai scris de un car de ani, dar am mai citit
Felicitari proaspetelor gravidute, Alina si Mary sa aveti sarcini frumoase si usoare si bebici sanatosi!
Saptamana trecuta m-am intalnit, in Piatra, cu Alina (Ioanact) si cu Mari (Irlandeza) si frumoasele lor clopotici A fost frumos, desi fetele astea mici nu prea le-au avut cu jucatul impreuna, dar cred ca-i etapa din viata lor, asa-i?
Ven, pfoai de mine, ma ia groaza de cum s-a fript micutul!!! E clar vina bonei, dar bine ca nu a fost mai grav! Un mare pup lui Mathias, ca sa-i treaca repede si sa nu ramana semn!
Elle si pe mine ma apuca toti nervii cand se crizeaza Thea, dar mie imi e si ciuda pe mine ca o tot cert desi sunt constienta ca am un copil cuminte fata de multi altii! Si io, mama nebuna, ma supar ca o mai apuca si pe ea cate ceva Thea mea, ptiu sa nu o deochi, sta cumintica la taiat unghiutele, dar pana la faza asta o pacaleam dandu-i o ocupatie: cu unghiera ii taiam unghiutele la o manuta si ei ii dadeam sa tzina forfecuta, apoi la mana cealalta faceam schimb - eu luam forfecuta si-i dadeam unghiera. La picioare la fel + ca ii numar degetelele in timp ce tai.
Despre conserve pt iarna, spre rusinea mea, eu nu pun cam nimic (in afara de fasole verde si vinete la conge), ptc nu ma pricep si nici nu-mi place si fac si mama mea si soacra mea tot felul si ne dau si noua.
Gatta bafta multa cu cele doua pitice, sigur te vei descurca!
Mary condoleante!
Andreea concediu placut!
Vera ce fain ca stati asa mult la mare, la soare Distractie faina in continuare!
Eu, zapacita, mi-am luat iar bilet la mare si plec fara sotz (s-a tot codit si gandit si razgandit, pana am luat-o pe sor'mea), ca el nu mai poate sa-si ia liber. Deci mergem eu, Thea si Poliana (sor'mea) cu masina mea, deci voi avea de condus ca niciodata...sa va rugati pt mine Si sa nu stati in drum sambata noaptea (ca de duminica incepe sejurul), ca sa am drum intins si fara incidente Mi-am luat bilet tot la Golden Tulip unde am fost si-n iulie, prin programul "o sapt la mare"
Inca nu am facut bagajele (doar lista), sunt mai relaxata ca la prima plecare si sper sa fiu mai cu cap si sa nu mai pun cate am pus prima data
Referitor la ce mai vorbesc clopoteii nostri, Thea isi da tare drumul la limbuta, repeta aproape tot si spune o gramada de cuvinte. Am o agenda in care notez ce mai spune si mai face si aseara m-am apucat sa notez cuvinte pe care le stie de o luna incoace (de cand nu am mai scris acolo) si am umplut o pagina....atunci mi-am dat seama ce multe spune (e drept ca multe sunt stalcite, dar se inteleg sau eu stiu ce inseamna).

Spre nesimtirea mea nu i-am raspuns Roxanei (ginette) care a fost o draguta si a felicitat-o pe Thea pe 15 august Multumesc mult pentru felicitari, stiu ca o faci din toata inima
La noi, in Moldova, pe 8 septembrie serabam Mariile, dar urarile sunt binevenite oricand Am o prietena care ma suna in fiecare an pe 6 ianuarie sa-mi spuna , ptc uita ca zilele mele sunt pe 7 (sf Ioan) si pe 8 (ziua de nastere) E o dulce!
Va pup cu mult drag

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut fetelor!
hop si eu, am vazut ca s-a dat strigare

felicitari pentru noile gravidute! (cu tot cu surpriza!) doamne, ce ma bucur pentru kossir!

dintre toate zuzele venite pe litoral, m-am vazut doar cu ana, si maine cu mitsu, cu care o sa ne facem program comun. o sa va trimitem poze!!

roli, ai fost in vacanta la orlat! eu am casa acolo -mostenire de la bunicu, care era din orlat, au tras canalizare, astept gazele si apa potabila si nu mai scapa barbatu'. eu ii tot zic sa mergem acolo in vacanta, da' te pui cu caposu'? anul asta oricum nu mergem nicaieri, dar la anu'...

noi suntem tot la un cuvant, "a-pa" de prin primavara. si tot la 10 kg si ceva maruntis. categoria musca, din cate vad pe aici.

hai va pup si ne mai citim /scriem

Mergi la inceput