Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (232)
Raspunsuri - Pagina 11
Anandrei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Ana, baga adresa la mama ca sa stiu unde ma prezint cu mielu'! ![]() Uf! Vorbeste cu el! Stiu ca-i e mama si il doare..dar oricum nu o mai schimba el acum... Pup si eu! ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
Da, tot Alina mi-ai zis si ieri, dar te-am iertat, insa la a doua abatere nu
Problema e delicata, vorbim despre mama lui adoptiva, care e singura persoana apropiata sufleteste de el, de-aia doare. Cand vezi ca si singurul om apropiat iti intoarce dosul...Si stie ca nu o mai schimba acum, dar faza e ca ea da dovada de egoism si asta il deranjeaza, precum si faptul ca abia avusesera o discutie recent despre chestii d-astea.
hai ca ies ca trage david de mine
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha
gattasalvaje spune:
Buna zuzici !
Cam slabutza miscarea azi...Elle , Laurici D , unde lipsiti , mama si voi ? ca sa nu mai intreb de alte zuze care erau mai active in ultimul timp...Laurici de Piatra , Ramona , Jelimoni , Codrutaa , Ven , Larisuca ?
Andreea , crede-ma ca si pe mine este stresul cat casa cu privire la bagaje. Data trecuta cand am plecat la mare , doar pentru 4 zile , a fost Loganul full , am stat cu bagaje la picioare. Acum stam 10 zile si mai vine si maica-mea , si ea cu bagajele ei...vorba lui Petre ...la anu' ne luam remorca ![]()
Deci mai sunt clontzopei mofturosi ...incepusem iar sa ma iau de ganduri si chiar ma gandeam ca dupa ce venim din concediu sa-i fac iar un set de analize...cand vad ca nu mananca mi se suie piticii pe creier si ma gandesc ca ce-o avea , o fi bolnava ? Incep sa ma conving ca , totusi , inapetenta asta este clar o consecinta a eruptiei dentare...uuuff ,si mai avem o gramada de dinti de iesit 
Grati , venim si noi sambata la Eforie ...daca mai intri , da-mi te rog pe PM nr. tau de tel , ca vreau neaparat sa ne vedem...mi-e dor de spiridusul de Tudor si de zanuta Ozi . Merci din nou pentru lamuririle cu privire la Efosan. Am reusit sa-i iau mamei toate trimiterile necesare ca sa poata sa faca tratament acolo. Poate ma bag si eu la o cura de wellness si ne vedem acolo.
Eu am mari emotii pentru maine...voi fi pentru o zi atat mamica Sarei , cat si a Dariei de Nemary ...Mari are niste necazuri , i-a murit bunica si nu are cu cine s-o lase pe Daria ca sa se duca la inmormantare , asa ca m-am oferit eu sa o ajut si s-o iau pe Daria la mine . Sper sa fac fata cu doua pitice atomice.
Va las ...merg la nani .
Pupicei 
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
kalosalina spune:
Neatza zuzici! Poftiti la o cafea aburinda 
!
Gata sunt convinsa ca te vei descurca cu cele 2 printzese, mai ales ca ele deja sunt prietene
. Cred ca va fi chiar o experienta placuta
.
Sa-i transmiti te rog lui Mary condoleante din partea noastre! Dumnezeu sa o odihneasca pe bunica ei! Si sa aiba grija de ea si bb mic!
Cat despre bagaje, asa bine va inteleg...cand am fost la mare am inceput sa fac bagajele cu o saptamana inainte
si nu va spun cum le-am inghesuit in kalosul nostru micutz...
Ne inscriem si noi in clubul mofturosilor la mancare.
Nu mai mananca nimic aproape...In afara de lapte, cam in jur de 500 ml pe zi, mai mananca dimineatza putin cascaval, 2-3 masline, cateva lingurite de iaurt, la gustare fructe (astea le mananca fara comentarii), la pranz ia cateva lingurite de ciorbita si putina carne (ea, care era carnivora...), si inspre seara ori mai mananca niste fructe, ori mai ia cateva lingurite de iaurt. Groaznic! Mi se pare fff putin
! Acum ma gandesc sa-i fac iar un copro (i-am facut la inceputul lui iulie si a fost ok)...sau ma rog sa fie doar de la maselutze - mai sunt 4 de iesit.
Am fost ieri la oftalmolog si se pare ca are conjunctivita
...Mi s-a parut cam ciudat diagnosticul tinand cont ca nu-i curg ochisorii, nu par rosii...oricum mi-a dat niste picaturi care i le pun de 6 ori pe zi si apoi vom vedea dc se mai plange de ochisori.
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Poze Daria
alina023 spune:
Buna dimineata si multumesc de cafeluta, Alina! 
Uf!! Ma pui pe ganduri cu conjunctivita Dariutei! Oare chiar asa sa existe si conjunctivita fara infectie si roseata? Intreb pentru ca si Ana se tot freaca la un ochisor si spune "buba". Hmmm!! Si eu azi o duc la tara! Sper sa nu fie nimic, dar oricum e bine ca stiu de la tine si de posibilitatea asta.
Multa sanatate Dariutei!
Mary, condoleante pentru bunica ta! Tare rau imi pare! La fiecare batran care ne paraseste imi amintesc si eu de bunicii mei... Ce mult as vrea sa-i mai am alaturi...
Multa putere!
Gatta, sa vezi tu ce bine va fi cu amandoua papusile azi! Se vor juca impreuna, vor papa impreuna...la somn e posibil sa faca ceva probleme, dar poate nu! Succes si sa be povestesti cum a fost!
Ana (
am fost atenta, vezi?), nu stiu ce sa zic cu soacra ta si sotul... E de inteles ca este trist sotul tau... Poate sa vorbesti cu soacra? Poate reusesti sa o prinzi tu odata intr-un moment de-al ei mai slab si spune-i ca-l face pe fiul ei sa sufere. Dar fara sa-i reprosezi. Doar sa-i povestesti ce si cum..
Pupaceli si zi frumoasa!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
Ellenuta spune:
neata
poftiti la
!!
ieri am fost prin preajma .. dar am trebaluit prin casa si am stat mai mult pe la odisee caci a nascut monica_dicut, cred ca ii stiti povestea .. acum are un baiat santos si frumos!
am facut ieri papica si apoi somtru .. am scos hainele de bb mic .. si ma ia groaza cand ma gandesc ca trebuie sa fac curat in lada de la pat si in sifonier .. nu stiu cum sa aranjez patul piticei si nici unde sa-i asez hainele ...
alinus iertare .. nu te-am sunat ca nu am avut timp .. sa nu crezi ca-s nesimtita .. pupici
gatta uff imi pare rau ca sara e mofturici la papa .. si eva mai are zile din astea .. dar, dupa ce a bolit 2 saptamani, am inceput sa-i dau multisanostol (sunt si ptr apetit si ptr imunitate) .. vreau sa-ti spun ca-mi mananca bine, nu mai face asa mofturi. tin pumnii sa te descurci cu piticele .. hehe .. e un exercitiu ca sa vezi cum o sa fie cu 2 copilasi ..
mary condoleante pentru bunica` ta! Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
alinakuff .. sper sa se vindece repede conjuctivita dariucai .. dar cum Dumnezeului de a spus ca are, daca nu exista semne?
gata .. fug sa-mi iau rezultatele la analize caci am pierdut parola si nu mai pot accesa contul on-line
.
pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
kalosalina spune:
Ma bucur pt Monica-dicut ca are un baietel sanatos! Doamne ajuta sa fie sanatos si sa le aduca numai bucurii!
Va spuneam eu anul trecut ca unei rude i-a murit fetita la 3 luni in urma vaccinului...si ea are acum tot o fetitza sanatoasa si grasunica.
Despre conjuctivita, nu stiu ce sa cred...In primul rand a spus ca primul semn e ca are cearcane iar al doilea ar fi ca in interiorul ploapei de jos (nu stiu cum i se spune
) e mai rosie. Despre cearcane, Daria are cam de cand s-a nascut perioade cand e mai rosie sub ochisori si am intrebat nenumarati dr de chestia asta si toti mi-au spus ca nu e nici o problema, ca se poate sa se inroseasca ori cand e obosita ori cand nu bea suficiente lichide...
Am zis ca o urmaresc, si daca se mai plange de ochii o sa mergem si la alt dr sa mai cerem o parere.
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Poze Daria
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje Buna zuzici ! Andreea , crede-ma ca si pe mine este stresul cat casa cu privire la bagaje. Data trecuta cand am plecat la mare , doar pentru 4 zile , a fost Loganul full , am stat cu bagaje la picioare. Acum stam 10 zile si mai vine si maica-mea , si ea cu bagajele ei...vorba lui Petre ...la anu' ne luam remorca Deci mai sunt clontzopei mofturosi ...incepusem iar sa ma iau de ganduri si chiar ma gandeam ca dupa ce venim din concediu sa-i fac iar un set de analize...cand vad ca nu mananca mi se suie piticii pe creier si ma gandesc ca ce-o avea , o fi bolnava ? Incep sa ma conving ca , totusi , inapetenta asta este clar o consecinta a eruptiei dentare...uuuff ,si mai avem o gramada de dinti de iesit ![]() Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
gatta, norocul tau ca mergeti cu masina...acolo tot ai loc mai mult decat in 2 geamantane cat luam noi in avion...
oricum, concediu placut..cand ma gandesc la mare si soare si relaxare, nu mai conteaza daca n-am luat tot ce vroiam...gasesc si acolo daca chiar e musai...

si eu, ca o mama nebuna si stresata ca e bolnav copilu si tre sa-i agsesc buba, l-am dus la analize...care au iesit ok...
in plus, l-am cantarit ieri, dupa cateva luni bune in care am zis ca nu-l mai pun pe cantar ca o sa fac cu nervii...spre marea mea surprindere, a luat in greutate chiar bine...am ajuns la concluzia ca atat cat mananca el e suficient...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
[blue]Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
alina023 spune:
Ieri v-am ademenit cu o bere... Astazi bag o zacusca sau o prajitura? Care va e mai pe plac, de-aia va dau! 
Numa' bagati-va nasucul si scrieti ce mai faceti si ce fac clopoteii!!
Apropos, in weekend am planificat marea zacuschiada!
Voi ati inceput sa bucatariti pentru iarna? Ce ati pus pana acum?
Eu am reusit sa ma fac o dulceata de visine, am pus mazare la congelator (prost inspirata am fost cand am ales sa iau combina frigorifica in loc de lada!
), fasole pastai la borcan, castraveciori...si cam atat.
Am in plan zacusca, ardei capia copt (la borcan), compot de prune, compot de struguri, gogonele, gogosari...si ce-o mai fi! ![]()
Hai ca m-am laudat destul...astept concurenta (nu de alta, dar as vrea sa-mi fac itinerariul pt la iarna, sa stiu pe cine vizitez
)!
Elle
Nu-i bai! Nu-ti face griji!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
Ven spune:
Hello.
Am fost in Buc., dar n-am avut timp de mai nimic....am umblat numai dupa treburile/intalnirile sotului.
Mi-am luat din Ikea chestii de depozitat jucarii, finally!
Mai trebuie sa zic ca nu stiu cum rezistati sa locuiti in orasul ala. Mie mi s-a parut horror.
Din multe puncte de vedere....
Dar poate asa pare la o vizita scurta (n-am stat niciodata mai mult de 4 zile, cred).
Alina, eu am pus castraveciori bulgaresti (din aia dulci, in borcane de 800 g). Si am pus vreo 10 pungi de vinete coapte la congelator.
Dulceata - de visine, de zmeura, de mure, de caise, de prune (nu multa, intre 3 si 10 borcane din fiecare, depinde de cate fructe am avut)
Zacusca fac mai incolo, pe la inceputul lui septembrie. La noi nu se concepe iarma fara zacusca, le place tare alor mei.
Gogosari murati nu pun decat vreo 2 borcane, ca numai eu ii mananc.
Compot nu mai fac deloc, ca am de anul trecut multe borcane, de pere, am constatat ca nu se mananca.
Nah, ca am aparut, daca tot intrebati de mine.
Is necajita, Mathias s-a ars azi la manuta (buricele degetelor si putin in podul palmei). Cred ca a plans o ora intr-una, abia l-am culcat...
Bona, care facea ceva pe aragaz, il pune cu fundul pe blatul de bucatarie, langa plita ceramica, ca sa aiba liniste si sa poata gati cu el pe langa ea. Si intr-un moment de neantentie, el a pus mana pe plita. Era stins ochiul respectiv, dar inca fierbinte. Eu eram in oras, m-a sunat Cristi, am zburat acasa, imi venea sa plang si eu de mila lui......asa jelea bietul.
M-am suparat putin pe tanti, n-am putut sa ma prefac ca nu o consider vinovata pt. asta, i-am zis ca eu NICIODATA nu il urc acolo, si basta. Si i-am zis ca poate sa mearga acasa, desi mai avea de stat, teoretic, inca vreo ora......
Offf! As vrea sa nu li se mai intample nimic rau, niciodata! 
eladea2005 spune:
Alina, Ven, uauuu ce harnicute sunteti voi...eu din fericire nu pun nimic, primesc de la mamma si de la soacra...![]()
of Ven, ce rau imi pare de pui mic...saracutul...si eu o consider vinovata pe bona...cel putin ea stia ca plita e calda...cum s-a si gandit sa lase copilul langa plita fierbinte???? of, of...

pupam manuta sa treaca repede!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...