Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (232)
Raspunsuri - Pagina 10
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje Despre noi...un canin se incapataneaza si nu iese mai repede si eu am ajuns in pragul disperarii...din cauza dintelui Sara nu-mi mananca mai nimik , cand vine ora mesei imi vine sa fug de-acasa. Nu stiu ce sa-i mai gatesc , ii fac cate doua feluri de mancarici pe zi si le mananca tati cand vine de la serviciu. Am incercat sa-i dau si chestii care erau interzise pana acum...ex. cremwusti , branza topita , friptura facuta pt noi cu condimente...si multe altele asemenea...nu vrea nimic , nu deschide gura. Nici laptele nu-l mai bea ca altadata , abia daca ajungem la 400 ml pe zi.Mi-e groaza de show-ul pe care o sa-l am la mare cu ea cu mancarea ...poate iese caninul pana atunci si se apuca de mancat , ca altfel , numai concediu n-o sa fie ala. Am inceput sa-i dau vitamine...Pikovit , dar deocamdata nu se vede niciun efect Cred ca v-ati saturat deja de vaicareala mea pe subiectul asta , dar nu cred ca exista copil mai mofturos ca al meu ![]() ![]() Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii[/blue] |
gatta, eu una te inteleg perfect...am trecut(si pot sa zic ca inca trecem) prin periaode din astea...chestia e ca m-am obisnuit, cred ca am devenit imuna la mofturile lui
...daca e sa am norocul sa manance, atunci ia cateva lingurite si gata masa!!!!
si eu i-am dat si cremvusti(mai rar, ce-i drept)...am incercat si eu cu diverse...inclusiv cu vitamine... si nimic!!!!
se pare ca se satura cu cat mananca..desi nu stiu cum creste si are energie pt toata ziua...
offff...as scrie o carte despre mancarea cea de toate zilele la mofturosii astia mici!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
alina023 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
paote asa reusesc sa ma adun si sa ma ocup si de bagaje ...off..cum sa fac sa impachetez casa in 2 geamantane???aaa....gatta, alina, multumim pt complimente... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! BLOGUL NOSTRU Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Andreea, solutia este sa nu impachetezi toata casa!
Cat despre mofturosi...eu incerc sa nu ma mai stresez ca o fac degeaba. Eu nu stiu de unde are Ana bulanase la cat de putin papa. In afara de cei aprox 450 ml de lapte pe care ii bea zilnic mai are doar o masa principala plus doua gustari (una cu fructe si una cu iaurt). Atat!! Important e sa fie sanatosi! Eu vreau sa evit suplimentele cu multivitamine...sa vad daca reusesc.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!
ceska777 spune:
Neata pe la pranz,
eu sunt deja gata terminata, pentru mine poa se incheie ziua deja. Gaza e azi f agitata, nu sta locului, fac tot printre picaturi.
Totul inseamna ca am inceput curatenia in camera lui si dupa un raft ne-am oprit ca a auzit 5 min aspiratorul si a inceput sa urle de nu se mai oprea. Apoi am pregatit prunele ramase de ieri pentru gem, m-a ajutat tot dandu-mi cate o pruna sau mai multe de-odata sa le scot samburi pe care vroia el sa ii aiba.... I-am terminat ciorbita de rosii cu orez pentru dupa masa (noi servim pranzul dupa somn). A fost cu mine in spalatorie, sa golim cutia postala etc. Cam tot ce facem in mod normal numai in viteza si ffffff agitat.
Alina,
eu as lua berea aia si m-as duce pe balcon sa vad cum ploua.....Din pacate nu pot s-o fac, cand o adormi gaza tre musai sa calc! 
NIci nu stiti ce invidiez fetele ce pleaca iar in concediu.... dar nu am nici eu chef de bagaje si as pleca de una singura.....
Elle,
om vedea luna viitoare ce si cum....![]()
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
alina023 spune:
Ahahaaaaaa!!! Ceskule, ia berea aia azi ca luna viitoare eu astept sampania! ![]()
Spor la treaba! Stiu ce greu e...dar macar tu te poti intinde cu treburile toata ziua... Sa ma vezi pe mine seara, noaptea si dimineata cum fac de toate cele.. Am ajuns sa nu am seara in care sa ma culc mai devreme de 12 noaptea iar dimineata pana plec la serviciu mai bag o tura de diverse prin casa.
Asa ca eu pot spune ca te invidiez pe tine! Eu abia astept saptamana ramasa din concediu ca sa fac curatenie generala..
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
eladea2005 spune:
ALina, sunt de acord cu tine...o sa incerc sa nu duc decat strictul..dar stii cum e cu mamele stresate: 'daca are nevoie copilul si de aia si de aia si nu i-am pus ???'![]()
cat despre mese, asa e si la noi...laptele e de baza, in rest masa de pranz e mai nimica, iar in restul zilei, fructe si lactate...mai o rontaiala, ceva...cam atata...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ceska777 spune:
| citat din mesajul lui alina023 Ahahaaaaaa!!! Ceskule, ia berea aia azi ca luna viitoare eu astept sampania! Spor la treaba! Stiu ce greu e...dar macar tu te poti intinde cu treburile toata ziua... Sa ma vezi pe mine seara, noaptea si dimineata cum fac de toate cele.. Am ajuns sa nu am seara in care sa ma culc mai devreme de 12 noaptea iar dimineata pana plec la serviciu mai bag o tura de diverse prin casa. Asa ca eu pot spune ca te invidiez pe tine! Eu abia astept saptamana ramasa din concediu ca sa fac curatenie generala..Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003) |
Ma gandesc serios la berea aia....cu sampania mai vedem.
Da, ma plang si eu: un singur copil, casnica!!!

Singura idee e ca te termina la un moment dat doar copilu si casa....
Merg sa pun gaza la nani ca nu se mai poate....
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
alina023 spune:
Ceska
sigur ca ne plangem una alteia.. Ce sa facem? La fel fac si eu (si e suficient sa citesti ultimile mele mesaje ca se vezi ca-s campioana!
). Dar pana la urma de-asta suntem prietene, nu? Ca sa ne spunem si bunele si relele si sa ne sprijinim reciproc. Eu incercam sa te fac sa vezi jumatatea plina a paharului. ![]()
Stiu ca te saturi la un moment dat sa faci aceleasi lucruri si ai nevoie mare de schimbare. Nu mai stiu...parca spuneai la un moment dat ca vei incepe serviciul...dar n-as baga mana-n foc ca am retinut bine. 
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
Anandrei spune:
| citat din mesajul lui alina023 Alinuta K, de ce este trist in continuare sotul tau? Pentru comportamentul mamei lui? Offf... Incurajeaza-l tu! Nu vreau sa fiu rea, dar e mai bine asa decat sa-l fi vazut ca-i tine partea (cum face al meu de multe ori ).Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
Mai Alinushule, cum ma botezi tu pe mine...Da, de-asta e trist, ca nu intelege ca il face sa sufere si ca se poarta cum se poarta. Si da, apreciez ca nu-i tine partea ca altfel cred ca il casapeam de mult, ca nu suntem la prima problema cu "ma-sa"
Te pup!

Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha
alina023 spune:
Ana,
baga adresa la mama ca sa stiu unde ma prezint cu mielu'!
Cred ca si ieri tot Alina ti-am spus, asa-i? 
Uf! Vorbeste cu el! Stiu ca-i e mama si il doare..dar oricum nu o mai schimba el acum...
Pup si eu! 
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
ceska777 spune:
| citat din mesajul lui alina023 Ceska sigur ca ne plangem una alteia.. Ce sa facem? La fel fac si eu (si e suficient sa citesti ultimile mele mesaje ca se vezi ca-s campioana! Stiu ca te saturi la un moment dat sa faci aceleasi lucruri si ai nevoie mare de schimbare. Nu mai stiu...parca spuneai la un moment dat ca vei incepe serviciul...dar n-as baga mana-n foc ca am retinut bine. ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003) |
Nope serviciu (nu am unde sa ma intorc ca aici nu am lucrat inainte de a ramane insarcinata) pana nu merge gaza la gradi si iesim din criza. Din ianuarie am rezolvat gaza, 4h pe zi, daca i-o placea, cu jobul inca nu am cautat.... astept sa se acomodeze copilul ca incepem in plina iarna gradi si sigur n-o sa fie usor. Si-apoi pana in toamna viitoare, cel mai repede, nu as putea lucra decat cateva ore pe zi dimineata....
Cred insa ca ma apuca melancoliile de toamna...... vreau o toamna luuuuuuuuunga, calda, cu ploi abia in noiembrie!
Blogu` nostru
Poze f. noi

( 22 Decembrie 2007 )