Bucurii de sept-oct 2006 ( 170 )
Raspunsuri - Pagina 8
Crisnemes spune:
Sa incep si eu pin a urta "La Multi Ani!"- sarbatoritilor.

Multumesc fetelor de salutari si incurajari. Si eu sper sa nu fie nici o problema .
Lexi - acomodare usoara la gradinita- Victor s-a acomodat tare greu la cresa anul trecut- a plans non stop aproape 2 luni - acum ca va merge la gradinita mi-e frica cum v-a reactiona deoarece - gradinita e in alta parte si colegi de la cresa nu are, intr-un cuvant schimba tot - vom vedea.
Lilina- multa sanatate.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Crisnemes spune:
Gety- spune-mi si mie ce cura de slabire faci? si eu as vrea sa dau jos vreo 5 kg numai ca parca in loc sa le dau jos le pun pe mine![]()
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
yoannamarie spune:
Ziua buna! 
Eheee....cati sarbatoriti!!!
...si asta-i doar inceputul... intram in "perioada" BUCURIILOR!!!

Sa cresti sanatos, voinic si frumos 
www.culinar.ro/forum/uploads/monthly_11_2008/post-11851-1226335387.jpg" target="_blank">Darius Teodor
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LA MULTI ANI!!!
bucuriilor: Alexandra Sonia
, Alexia Maria
, Ioana Alexandra
,
Vlad Alexandru
, Tudor Alexandru
, Alexander
, Vladimir Alexis
si mamicilor: Alexandra (Lexi)
, Alexandrina (Xandrutza)
, Alexandra (Alexutza_26) 
ce, ieri, si-au serbat onomastica...
Pentru voi... cu multa sanatate, bucurii si impliniri! 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Adelina Oana
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de o copilarie minunata!

Perlutzele...![]()
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita
cu fundita 
De prin viata...adunate! "
"
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Va multumesc pentru urari, sunteti niste scumpe.
La multi ani, Adelina, sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

Noi ieri nu am sarbatorit in mod special, dar aveam chef de plimbare mai ales ca am avut si vreme frumoasa. Asa ca ne-am imbarcat si am vizitat un orasel la 25 de km de Trier. Oraselul se numeste Saarburg, denumire data de ruina unui castel construit pe varful unui deal si de unde ai o panorama minunata. O sa pun poze de indata ce apuc sa le incarc.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
anangel_lexi spune:
Yoanna, a sosit rucsacelul, e tare frumusel, mie una imi place, sper ca-i va placea si lui Mitzu. Azi il pun la posta si te tin la curent pe PM.
Restul fetelor, pe unde sunteti? Ati inceput pregatirile pentru ziua de nastere a Bucuriilor?![]()
Edit: am trimis un filmulet interesant pe contul comun.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
yoannamarie spune:
Lexi,
yuuuuuuuuuhuuuuu!!! Sar'mana!!!

Abia asteptam sa-l primim!
...Mitzu, aproape toata ziua, imi "aminteste" de rucsacelul ei cu Fifi... Cand i-am aratat poza si am intrebat-o daca-l vrea... la inceput, a "comentat" ceva de primul rucsacel pe care il vazuse (cand ii intra ceva in cap...oho...
)...dar...dupa ce am marit poza si a avzut ca e si Bondarel...
s-a bucurat nespus... Si... ...mi-a adus telefonul, pentru ca sa sun "la nanea" (la nenea...) si sa dau comanda de rucsacel... (Atunci cand vrem sa mancam pizza- acasa...stie ca dau comanda prin telefon...si, intotdeauna...livratorul
e un baiat...deci..."nanea")... La fel reactioneaza si cand, in timp ce "navighez" pe diferite site-uri...dupa hainute, jucarii pentru ea... Cand vede ceva ce ii place...mi-aduce rapid telefonul...pentru a comanda...Si nu renunta pana nu ma vede vorbind la telefon... si, sa ma vezi cum "Bla-bla"-esc...
de una singura, la telefon...
...
Deh...am depasit subiectul...
Astept sa ma informezi pe PM...
Mercic, inca o data! 
Ah...abia astept sa vad pozicile! 
Intru in cont sa vad filmuletul...
...
Perlutzele...![]()
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita
cu fundita 
De prin viata...adunate! "
"
GETY spune:
Crisnemes, in loc de 5 picaturi de Vigantol, nu ti-a recomandat dr. sa-i faci D3 injectabil? Pe noi ne-a ajutat Sephora, ultima oara a facut rost pentru mine si pentru Alipiticot.
Pentru slabit, iti scriu un singur cuvant: Montignac.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Poze noi, de la plimbarea de ieri, incepand cu asta.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
eleņia spune:
lexi mama superbe peisaje si nu mai spun de printesa ca este si mai superba

se vede treaba ca mamicile de bucurii au intrat in febra pregatirilor pentru gradi si a pregatirilor pentru asi sarbatori bucuriile
va pupez si ne intalnim dimineata la o cafea cine doreste si cine pofteste sa isi incarce bateriile

anangel_lexi spune:
Elenia, multumim.
Apropo, noi cand il mai vedem pe Darius?
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI