Bucurii de sept-oct 2006 ( 170 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

Urez intai LA MULTI ANI ! sarbatoritzilor , Darius si Adelina, sa creasca mari, frumosi si sanatosi.

LA MULTI ANI si sarbatoritzilor de ieri (multzumesc si eu pt urarile pt Alexandrelul meu).

Multzumesc si pt cuvintele de sustzinere si incurajare ...

Noi am revenit ieri acasa, azi am fost "de proba " la gradi, de maine mergem oficial . Datorita faptului ca nu au implinit 3 ani, trebuie sa stau cu ei 2 saptamani pana se acomodeaza (eu sper totusi sa se intample minunea mai devreme, mai ales ca-i las doar 3 ore pe zi acolo).

yoanna, si eu am cautat de-am innebunit rucksack pt copii, unul dintre ei vroia verde, celalalt orange, apoi albastru cu putzin roshu, apoi cu tractor, ba nu, cu balena ... pana la urma le-am cumparat la fel, verde cu albastru si cu un breloc in forma de peste ... si de mai insista cu tractorul le cumpar un abtzibild (sau cum se scrie) si-l lipesc pe el numai sa am liniste :).

Cristinelor din Cluj bine-atzi revenit pe forum, sper sa va vedem mai des.
Crisnemes, si eu imi fac probleme pt Alex, are sternul putzin iesit inafara, tb sa merg la controlul de 3 ani si voi intreba atunci cum sta treaba. Sper sa nu fie ceva grav nici la voi.

Roxana, sper sa se sparga odata pt voi sirul ghinioanelor si sa ne dai mai multe vesti bune.

Acum plec la nani, sunt curioasa ce ne aduce ziua de maine.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata
O www.cafea-lavazza.ro/images/ceasca.jpg" target="_blank">cafea buna pentru doamnele frumoase si un laptic pentru bucurii

Revin mai acusi cu noutati.

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Adina, bine ai revenit si succes cu gradinita.
Mexxa, multumesc pentru cafea. Succes azi la doctor, va tinem pumnii.
Azi e prima zi cand se duce tati din nou cu Maria la gradi si va trebui s-o lase si sa plece. Il simt deja de cateva zile ca are emotii cat casa.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata
Andreea sarumana de cafea
Teodorde Sympa sa cresti mare,voios,sanatos si sa iti bucuri parintii in continuare
Lexi am pus niste poze dar uite o sa le mai pun inca o data
va pupez

Mergi la inceput

La multi ani fericiti Teodor, sa cresti mare, sanatos si norocos!
Elenia, e clar, inseamna ca am ratat momentul in care ai pus pozele. Poate le mai pui o data cand ai timp.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

cateva poze incepand de aici
http://community.webshots.com/album/572847874Gxnkaz?start=24

Mergi la inceput

Super frumoase pozele, Darius e un frumos chiar si fara bucle iar tu arati excelent, mamico!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

sarumana de complimente lexi
darius e frumos(mos ca soaele),dar eu de aratat nu arat chiar asa de bine,ar trebui sa mai dau jos vreo 10 kg macar
deja am slabit vreo 5 mai trebuie sa mi dau jos,noroc ca sunt un pic mai inalta
Lexi sa ne povestesti cum a fost cu tati la gradi
Adina mult mult succes cu gradinita
la noi nu cred ca e problema cu dusu la gradi ca el cand e vorba de plecat de acasa si de copii e primul,uita de mumasa imediat nu ii mai trebuie mami
si acum e plecat la bunici la turnu severin ca a venit taxu in tara si nu are el treaba e fff ocupat nici nu are timp sa vorbeasca la telefon cu mine(vorbeste dar scurt si la obiect si apoi imi spune pa mami ca am treaba)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna, fetelor,

v-am tot citit, dar nu apucam niciodata sa ma adun sa si scriu. in primul rand, LA MULTI ANI Darius, Adelina, Teodor si tuturor Alexandrilor, cu intarziere!

Lexi, ce frumoase poze! locuri superbe! se simtea linistea, calmul, frumusetea!

elenia, sa-ti traiasca blondutul frumos! si victoras e tot asa blond, toti prietenii il striga "neamtul"

eu sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de ziua dariei. nu ca as face ceva special, doar ca tr sa fac in 2 zile diferite. o zi cu familia senioara (parinti) si una cu prietenii. caci facem acasa si altfel ne-am calca pe picioare in apartamentul nostru comunist. acum inca nu stiu cum sa fac cu tortul, caci cred ca va avea parte si de 2 torturi (dintre care unul as vrea sa fie ceva cu alba ca zapada, caci este preferata ei).

daria este o scumpa, spune tot timpul chestii noi de nu stiu de unde le scoate (ii face obs lui victor ca "la masa nu se vobeste", sau spune "mananc incet, ca nu ma gabeste nimeni" sau la pranz zice "chied ca ma culc putin, ca sunt obosita, m-a tezit nana (victor adica)deveme" si tot asa).

cu victoras ma inteleg la fel ca si cu daria. intelege tot si numai ca nu vorbeste, dar gesticuleaza si mormaie de stiu tot ce vrea. fuge la baie cand ii spun sa se spele pe dinti si se urca singur pe taburetul de la chiuveta, danseaza toata ziua si se invarteste prin casa, ma pupa tot timpul si e un copil tare fericit in general. acum i-au iesit caninii si premolarii de sus si e cam marait, dar sper sa ii treaca repede.

nu vreau sa sune prea ingrijorator, caci deocamdata nu sunt foarte ingrijorata. de vreo saptamana parca simt o usturnteriorul sanului drept. o jena, ceva. m-am palpat si nu cred ca este vreun nodul. ati experimentat vreuna dintre voi aceasta senzatie?

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Bine v-am regasit
Roxana am avut si eu aceeasi problema, o usturime in sanul mai putin subt/folosit de Sophie.
Am mers a doctor si mi-a spus sa elimin cafeaua.
Incet incet am eliminato pentru cateva sapt si a functionat.
Dupa care iar au inceput - deha am revenitla cafea - eu f greu rezist unui expresso.
Mergi la medic linistita si vezi ce-ti spune - nu am primit medicatie caci nu era nevoie.
Succes si sanatate maxima

Citat:
citat din mesajul lui Roxana01

buna, fetelor,

v-am tot citit, dar nu apucam niciodata sa ma adun sa si scriu. in primul rand, LA MULTI ANI Darius, Adelina, Teodor si tuturor Alexandrilor, cu intarziere!

Lexi, ce frumoase poze! locuri superbe! se simtea linistea, calmul, frumusetea!

elenia, sa-ti traiasca blondutul frumos! si victoras e tot asa blond, toti prietenii il striga "neamtul"

eu sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de ziua dariei. nu ca as face ceva special, doar ca tr sa fac in 2 zile diferite. o zi cu familia senioara (parinti) si una cu prietenii. caci facem acasa si altfel ne-am calca pe picioare in apartamentul nostru comunist. acum inca nu stiu cum sa fac cu tortul, caci cred ca va avea parte si de 2 torturi (dintre care unul as vrea sa fie ceva cu alba ca zapada, caci este preferata ei).

daria este o scumpa, spune tot timpul chestii noi de nu stiu de unde le scoate (ii face obs lui victor ca "la masa nu se vobeste", sau spune "mananc incet, ca nu ma gabeste nimeni" sau la pranz zice "chied ca ma culc putin, ca sunt obosita, m-a tezit nana (victor adica)deveme" si tot asa).

cu victoras ma inteleg la fel ca si cu daria. intelege tot si numai ca nu vorbeste, dar gesticuleaza si mormaie de stiu tot ce vrea. fuge la baie cand ii spun sa se spele pe dinti si se urca singur pe taburetul de la chiuveta, danseaza toata ziua si se invarteste prin casa, ma pupa tot timpul si e un copil tare fericit in general. acum i-au iesit caninii si premolarii de sus si e cam marait, dar sper sa ii treaca repede.

nu vreau sa sune prea ingrijorator, caci deocamdata nu sunt foarte ingrijorata. de vreo saptamana parca simt o usturnteriorul sanului drept. o jena, ceva. m-am palpat si nu cred ca este vreun nodul. ati experimentat vreuna dintre voi aceasta senzatie?

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput