Bucurii de sept-oct 2006 ( 170 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Bine v-am regasit bucuri de sept-oct
Am revenit dupa o lunga absenta.
In rpimul rand LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI - sanatate si tot ce e mai bun pe lume.
Multumesc pentru urarile pentru Sophie - are 3 anisori si e o scumpa/hoata/rasfatata.
Se pare ca multe din voi deja sunteti la al doilea sau al treilea e pe drum - felicitari pentru "additions".
Si noi avem pe drum un fratior - il asteptam cand iti e lumea mai draga de Craciun - sa-l punem sub pom cred .
Acum ne gandim la nume care sa fie frumos si unic in romaneste si pe limba canadienilor usor de inteles si pronuntat (mare batalie).
V-am mai urmarit (nu am citi totul in ultimii 2 ani) dar nu am intrat sa mai raspund - unde ma pricep sau am trecut prin aceesi experienta OK ma bag, altfel stau in banca mea.
Va doresc sanatate si pe curand
Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Credo, bine ai revenit! Felicitari pentru sarcina, bebe sanatos si nastere usoara. Te asteptam cu mai multe povesti despre Sophie.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna, rox si eu am exact aceeasi problema
mi-am facut programare la eco mamara dar m-a programat tocmai in octombrie, asta e, am auzit de dr asta ca ar fi bun, merg la clinica Total Radiology - dr. Mihai Lesaru
se poate sa fie o problema hormonala / activitate sexuala haotica
deci trebuie prestat mai des
eu am mai avut probleme, asa ca sunt patita

pup, fug repede la treaba

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, multumim pentru urari , ma bucur ca nu ne-ati uitat ...nici eu pe voi.
Urez si eu tuturor copilasilor care implinesc 3 anisori multa sanatate, sa creasca mari si cuminti.
La multi ani!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

alina morostes,credo bine ati revenit
credo felicitari pentru sarcina,bebe cuminte si papacios si nastere usoara
roxana sarumana de aprecieri ca e blond asa mi-am dorit sa fie blond cu ochii verzi,singura problema este ca nu ii mai creste ondulat ca asa as fi vrut sa il aiba carlionti asta este sa fie el sanatos
sper sa nu fie nimic grav eu nu am patit nimic de genul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Lexi nu stiu de unde sa incep
Poate cu faptul ca suntem in training sa nu mai facem pipi noaptea.
Nu stiu cum faceti voi daca bebeii vostrii(eu inca o consider bebelul meu) mai poarta pampers noapte - ea inca poarta si acum ne trezim de 2 ori pe noapte sa o punem la olita - ne mai pacaleste mai castigam si noi.
Ideea e ca e stresata micuta ca ma supar pe ea - mereu cand ma vede mai ingandurata ma intreaba "esti suparata mami"/ "te-am suparat mami" si ma apuca pandaliile can nu sunt suparata pe ea.
Poate va impartasiti si voi experientele voastre - probabil s-a scris mult pe tema asta, dar eu nu v-am urmarit constant.
Altfel spus este o dulce, cera la olita singura - si de multe ori se pune pe olita singura - cu alte cuvinte suntem in crestere - si mereu cand vine mami acasa cu o punga (in afara de geanta) intreaba "cadou mami? cadou pentru Sophie"?.
Sunt fericita ca am o printesa ma sperie gandul cum va fi fratiorul - nu stiu cum va fi (baieteii sunt mai diferiti) adica ma sperie noul- stie vreo 10 poezii si 4 cantecele (le spune pe toate cand o interbi daca stie e o poezie) cantecelele sunt si in romaneste si in engleza.
Ce sa mai - sa nu ocup prea mult spatiu - ne incanta viata timp sa avem sa ne bucuram de bucuria noasta crescanda.
Va pup acum ma duc sa imi fac o cafea-expresso.
Adina

@ Roxanna - am uitat sa mentionez ca am fost si la ecograf pentru problema cu sanul si nu a iesit nimic - nici noduli nu s-au simtit la palparea medicala sau a mea.
Pareprea mea este sa te linistesti si sa incerci sa elimini cafeina (cafea pepsi, ceai cu cafeina etc)treptat ca sa nu suferi prea mult - asta in cazul in care esti consumatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilina
se poate sa fie o problema hormonala / activitate sexuala haotica
deci trebuie prestat mai des
eu am mai avut probleme, asa ca sunt patita

pup, fug repede la treaba

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania

aoleu sa inteleg ca e de rau daca nu se presteaza,sa ma astept la probleme....
fetili va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna seara...
in sfarsit "cica" am si eu timp.... nu stiu ce fac toata ziua da trece tareee repede. In seara aceasta m-am intalnit cu o prietena ce mi-a dat 20 DVD uri cu desene animate titrate in lb. romana...desene dupa povesti.
Sebi e mai bine...maine mergem la control s sper sa scapam cu bine. In rest nu am noutati.
Sa va arat ce am facut azi am avut muuullltttaaa treaba[-:)))]
aici puteti vedea schimbarea

Va pup dulce

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mexxa, suuuper! Iti sta extraordinar!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Buna seara dragelor!
Ce mai faceti?care mai e viata pe aici...?vad ca s-au cam rarit randurile.....

Mergi la inceput