Bucurii de sept-oct 2006 ( 170 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Wow, ce surpriza la ceas tarziu de seara!!

Sephora,voi ce mai facetzi, Matteo, ce noutatzi avetzi? Cred ca ai multe de povestit, noi te-ascultam :).

credo, Adina e numele tau adevarat? Felicitari pt sarcina, sa fie cu noroc in continuare .

Roxana, lili are dreptate, si eu am facut mamografie acum vreo 3 saptamani din aceleasi motive (vad ca ne-apuca pe toate deodata) si nu mi-a iesit decat ca e infundat un canal de lapte, cica pe baza hormnala , deci giugulugu la discretzie, sa se regleze, bata-i. Sa-tzi faci totusi un control pt linistea ta. Ce mai face taietura la deget?

Noi am fost azi la gradi, deocamdata e ok ca stau cu ei non-stop, ce nu-mi place e ca una dintre educatoare le vorbeste destul de urat si rastit copiilor (cu mine de fatza),da replici de genul: "intotdeauna deranjezi grupa", "sunt sigura ca ai trisat de ai ghicit din prima" (era un joc stupid unde trebuiau sa stea cu ochii inchisi) - se observa ca i s-a cam pus pata pe vreo 2-3 din grupa si ii cam ia peste picior si ii desconsidera - sper ca ai mei sa n-o prea ia in serios, si sa nu le mearga la suflet daca li se adreseaza si lor la fel. vom vedea ce ne rezerva viitorul.

Nopate buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Roxana, recomandarea mea este sa iti faci pt inceput o ecografie si doar apoi (daca se recomanda) o mamografie. Si eu auzizem de medicul mentionat de Lilina, dar din pacate nu am reusit sa obtin programare. Un medic foarte bun este si dr. Costache Adrian (Medlife). Are si cabinet particular la Potcoava (blocul in forma de U, de langa biserica).

Credo, bine ai revenit printre noi. Felicitari pt sarcina si succes cu renuntatul la pampersul de noapte.

Sephora, ce mai face Matteo? Sper ca sunteti bine.

Adina, Lexi va urez succes la gradi, si acomodare cat mai usoara piticilor.

Noi suntem cat de cat ok. Dudu isi revine bine in urma tratamentului, nu a mai fost nevoie de antibiotic, sta acasa saptamana asta. Eu insa tusesc foarte urat, merg astazi la medic sa vad ce si cum. Si nici macar nu sunt fumatoare.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata!
Adina, aiurea faza cu educatoarea. Sper ca cu Fabi si Alex sa se poarte frumos. Mult succes cu acomodarea.
Roxana, ai grija de tine, eu nu stiu ce sa te sfatuiesc pentru ca nu am patit nimic asemanator.
Ooo, Sephora, ma bucur ca ai reaparut. Ce mai faceti, ce mai face Matti? Ti-am lasat cateva mesaje pe mess dar nu am primit raspuns. Sper ca sunteti bine.
Adriana, multa sanatate atat lui Dudu cat si tie.
Credo, tare frumos povestesti de Sophie. Succes cu pampersul, a mea nici nu vrea sa auda sa renunte la el. Am descoperit intre timp si de ce: ii e frica de zgomotul produs de toaleta, atunci cand tragi apa. Iar olita nu-i place, foarte rar se aseaza pe ea.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Am uitat sa va povestesc de gradi: a reusit tati sa o duca si sa o lase acolo timp de o ora. Deci a reusit sa se desprinda si el pana la urma. Nu prea avea incotro. Mi-a spus ca a plans tot timpul, de cand a lasat-o si pana cand a venit s-o ia. Probabil ca asa va face toata saptamana asta. E nevoie de rabdare. Eu imi fac sperante ca totusi de saptamana viitoare sa inceapa sa planga mai putin.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

In primul rand vreau sa urez Bucuriilor care au implinit 3 anisori: Sophie, Darius, Adelina si Teodor LA MULTI ANI! o viata minunata, plina de fericre, noroc si sanatate! Sa cresteti mari, voiosi, voinici!!!

LA MULTI ANI si pentru mamica noastra draga ITZY_BITZY! mult noroc, fericire si impliniri altauri de papusik si cei dragi tie!

credo felicitari pentru sarcina! un bb sanatos si cuminete iti doresc! foarte frumos vorbesti de Sophie sa stii ca si eu ii zic Patriciei tot "bebe", chiar daca acum e mare, tot bb al meu a ramas

Sephora ma bucur mult sa vad un mesaj de la tine ! sper sa apara si altele, multe multe si sa ne povestesti cate ceva si despre frumosul Matti

Adina acomodare usoara puilor tai la gradi! nasol de tot cu educatoarea lunga la limba. cred ca peste tot exista cate una, doar ca aici la noi nu avem cum sa le descoperim sau observam.

Azi si pt Patri e prima zi de gradi. Deci ea a cam "aterizat" de la mare direct la gradi, iar eu stau ca pe ace, am niste emotii de mor. Telefonul nu mi-a sunat (au zis ca ma anunta ele daca plange sau e suparata), deci sper sa fie totul ok..
De dimi s-a trezit foarte incantata, si-a luat gentuta, iar cand am ajuns acolo le-a spus tutror cum o cheama, cati ani are, a luat-o pe educatoare de mana, ba chiar a pupat-o, iar eu cu tati am devenit invisibili. Cand am intrebat-o daca nu vine sa ne pupe ca noi plecam la lucru, si-a pupat palmuta si ne-a suflat pupicii
Sper sa nu fie doar entuziasmul de "nou" si sa continue asa in fiecare zi...
Ieri toata ziua am dat apa la soricei...m-am tot gandit ce repede a trecut timpul si cum mi-a crescut puiul. Au venit si ai mei la noi, iar Patri a trebuit sa doarma cu babi a ei in pat, chiar si bunu a fost invitat la un somnic, iar cand s-a trezit si nu i-a mai gasit a fost foarte trista. S-a atasat mult de mama, ramand cu ea de la 1 an acasa, iar acum....sufera amandoua. De cate ori vorbesc la tel. ii spune mamei, "babi hai la mine, acum, te oggg"

mexxa imi place mult cum iti sta cu noul look! , iar Sebicu e un dulce si seamana tare bine cu mami lui!

yoanna dragutoo. Multumesc pentru urarile de concediu. A fost bine, frumos, dar cum tot ce e frumos se termina repede, iata-ma.

sper sa revin si cu poze saptamana asta, dar cum sunt multeee.... si munca la fel, nu promit

pupici multi la toata gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna ziua, fetelor!

In primul rand vreau sa va multumesc tuturor celor care ne-au urat "La multi Ani!" de ziua numelui. Va multumesc mult de tot!

Vreau sa urez si eu la randul meu toate cele bun tuturor celor si-au sarbatorit ziua numelui sau ziua de nastere in ultimele zile! "Numai bine sa va dea Dumnezeu!"

Apoi vreau sa imi cer scuze pentru inactivitatea mea din ultima vreme. Sunt intr-o pasa tare proasta , nu stiu ce sa ma mai fac cu mine. Parca ar fi astenia de toamna, habar n-am daca a mai auzit cineva de asta astenie de toamna. N-am nici o problema majora, care sa ma determine sa ma manifest in felul asta, asa ca dau vina pe ce pot si eu . Sper sa imi revin, de fapt trebuie sa imi revin ca nu se mai poate astfel.

Lexi, sper ca in timp sa se rezolve cu acomodarea Mariei la gradinita. Ce bine ca aveti acest sistem, de a putea sta cu ea acolo, si de a o lasa copilul doar putin! Incet-incet se va obisnui.

Roxana, sper din suflet sa nu fie nimic grav cu sanul. O ecografie este foarte buna, parerea mea, si poate sa iti spuna multe. Recomandarea mea este sa cauti un medic specializat in ecografie si sa aiba si un aparat bun.
Spor la treaba cu organizarea petrecerii Dariei. Si noi anul trecut am sarbatorit-o pe Ioana in 2 zile: una cu familia (bunici, veri, parinti, etc) alta cu prietenii. A fost foarte obositor ... Le-am facut acasa, sambata si duminica ... norocul meu ca am avut-o pe mama si pe soacra la bucatarie ... ca altfel faceam nopti albe.
Sa-ti traiasca puiutii amandoi! Sa va aduca numai bucurii, si sa se inteleaga asa de bine toata viata!

Adriana, multa sanatate si tie si puiului tau! Ce bine ca nu ati apelat la antibiotic!

Adina, acomodare usoara si rapida nazdravanilor tai, la gradinita!

Andreea, multa sanatate lui Sebi! Sper sa veniti cu vesti foarte bune de la control! Sunteti doi frumosi!

Elenia, multa bafta la scoala! Ai primit oficial "repartitia"? Sa-ti traiasca nazdravanul!

Adina (credo) sa-ti traiasca fetita, sarcina usoara in continuare!

Si ma opresc pe-aici, ca mai am treaba pe la serviciu ... de care nu prea am mare chef, dar pe care trebuie sa o faca, vrand-nevrand!

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna, fetelor!

multumesc mult de idei si de sprijin in ceea ce priveste probl mea. si eu cred ca este o probl de ... ca la cat ne termina copiii astia, fizic vorbind, abia asteptam sa vedem perna pt un bun.... sincera sa fiu, in ultimul timp berica ne-a mai pus pe treaba, ca eu ma ametesc dupa jumate de pahar de bere si asta alunga si oboseala

azi am comandat torturile dariutei. am dus papusa Alba ca Zapada si am comandat s-o imbrace in tort. sa vedem ce iese. plus un alt tort normal pt petrecerea cu parintii. in rest, nu prea i-am cumparat cine stie ce cadouri. in ultimul timp a tot trebuit sa ma gandesc la garderoba de toamna - iarna, asa ca i-am tot cumparat hainute, palarie, pijamale pt gradi, papuci. asa incat toate astea le-am pus in punga de cadouri si vor constitui cadoul nostru. plus torturile si petrecerea, ca nici astea nu sunt de lepadat. ceea ce sigur ii va placea dariei sunt margelutele si bratara marca "LILI", pe care abia astept sa i le dau.

m-a intrebat cineva de taietura de la deget. e mai vede destul de mult, dar se reface. m-am intalnit ieri cu Itzy si papusica la un loc de joaca si cand a vazut Itzy taietura s-a ingrozit.

ah, sa nu uit: Credo, sarcina usoara si succes in alegerea numelui! sigur gasiti ceva sa fie usor de pronuntat si de cei din canada (exl Andrei, Alexandru, Victor, Mihai, Daniel, Paul....). aveti de unde alege, bb sa fie sanatos!

Ramo, ce bucurie sa nu ai probl deloc cu Patri la gradi! in acelasi timp, crede-ma, te inteleg perfect cand spui ca plangi cand te gandesti ce-au crescut. mie nu-mi vine s-o dau pe daria la gardi ca am impresia ca daca nu o dau opresc cumva timpul. imi doresc s-o vad evoluand, dar in acelasi timp este extraordinara acum, asa ca as opri timpul putin in loc, sa mai savurez putin din aceste clipe de inocenta si frumusete, in care daria este a mea si nu a intrat inca in societate cu adevarat.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ramomar, bine ati revenit din concediu. Mamaaa, m-a emotionat descrierea cu prima zi de gradi.

Maria zice, ca inca nu i-am aratat gradinita, ca o sa mearga la "pupii a gaitza". E foarte incantata, incercam sa-i explicam ca acolo n-o sa sara sus.
Spune cum ne cheama pe fiecare, mama, tata, bunicii, matusa, verisoara si incercam sa nu radem cand stalceste cuvintele.

Am vazut pozicile cu blondutul Elenei. Frumusel foc! Sa va traiasca!

Mexxa, imi place noul look. Si-mi place luciul parului. Sa dea Dumnezeu sa veniti cu vesti bune de la dr.

Credo, sarcina usoara in continuare. Si cand iti mai permite timpul, mai scrie-ne.

Sephora, s-au rarit randurile, ce sa facem... Mie inca mi-e dor de multe mamici de care nu mai stiu mai nimic.

Roxana01, am vazut ca ti-au raspuns mamicile. Eu nu m-am confruntat cu asa ceva, dar ma gandesc sa merg la un ecograf aici in spital sa ma investighez, asa, preventiv.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

AdinaF si nu i-am putut spune nimic tantei aleia? Cine stie cum se poarta educatoarele cu ccc copiii nostri cand nu suntem langa ei.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Salutare-salutare!

Am venit putin pe la parinti si socri si am intrat pe net ...mi-era dor de voi.

Va multumesc mult pentru urarile de ziua mea. Va pup pe toate cele care v-ati gandit la mine

Nu am recuperat tot ce ati scris...am citit tot asa pe diagonala insa cand ajung inapoi...la China cum spune papusica noastra o sa recitesc din urma. Tot atunci o sa va arat si pozele din vacanta...acum nu am timp...Am tot fost plecati, pe acasa am stat doar cateva zile asa...Am revenit de la tara de la bunica mea, unde Ana a fost in elementul ei printre animalute, toata ziua afara...a indragit un catelus mic...Bobita...era topita dupa el. A vazut in gradina bunicii si un iepure de camp...ea era cu sotul si "deodata a sarit un tzupuras cu urechile mari si era gri...a fugit sa pape un morcov". Eu am lenevit la soare si am citit...

La nunta surorii mele a fost f frumos, Ana-Maria a fost in forma,, a dansat, i-a tinut voalul doar in casa...apoi la biserica iar nu a mai vrut. A zis "l-am mai tinut o data ...gata, nu intelegi"? Dar a aruncat iar cu petale de trandafiri...macar atat. De ziua mea s-a nimerit sa faca petrecerea "burlacitelor" si am petrecut ca fetele intr-un club recent deschis...Le Gaga - din Hereastrau...nu am mai fost intr-un club de vreo 4 ani...a fost super! Rochita de mireasa a avantajat-o pe sora mea...incat nu i se cunostea burtica de 29 sapt aproape deloc. Promit poze dar nu acum.

Ieri si alaltaieri am facut analizele complete ...ca asa tb, e obligatoriu sa facem inainte de plecare...ca si anul trecut...A plans putin la sange dar apoi povestea cum a venit un fluturas si a papat miere de la manuta ei...asa au pacalit-o asistentele.

Ma bucur sa citesc despre Credo ca va mai avea un bebe...bravo! sa fie intr-un ceas bun, si nastere usoara.

Ramo, lasa nu fi trista, stiu ca ti-e greu dar bucura-te ca nu plange si ii place...nu am citit cum a fost in Croatia...o sa vad in urma daca ai scris....

Poze nu am vazut insa dar pana plec o sa incerc sa vad ...

Cristina ma bucur sa vad ca ai scris, ce-ti mai fac copilasii?

Pufy si tu esti iar mai activa....AlinaMorostes, Elenia, Ancutza....

Adina...hehe deci vei fi freeeee...si o sa ai timp cum iti doreai...cred ca o sa ni se para asa de straniu sa plece de langa noi...

Lexi ...sper sa se obisnuiasca...mi-e teama ca la fel vom pati si noi ....o pregatesc zilnic si ii povestesc despre gradinita si de teacher, de patuturile mici ca pentru pitici...si o mai incant...dar nu stiu cum va reactiona....eu sper sa pot sta cu ea acolo cat e nevoie sa se adapteze....

Nu pot raspunde tuturor...dar va imbratisez cu drag si mi-e dor de voi sa mai vb ca inainte...

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput