Bucurii de sept-oct 2006 ( 170 )
Raspunsuri - Pagina 7
anangel_lexi spune:
Wow, ce de lume noua! Elenia si Crisnemes, bine ati revenit!
Multumim tuturor pentru incurajari. Azi m-a sunat educatoarea dupa o ora sa merg sa o iau. Mi-a spus ca saptamana viitoare ar fi bine sa o lasam doar 1 ora, apoi 2 si tot asa, pe saptamani. Eu imi facusem azi planul ca o las 2 ore dar nu s-a potrivit. Cum m-a vazut s-a calmat. Am observat ca acolo nu plange cum plange cand e cu noi. Cand e cu noi mai mult urla, e un plans mai violent, acolo insa plange infundat... Totusi eu sunt optimista si mai ales am incredere in ea. Ii spun de fiecare data cat de curajoasa e si incerc sa o incurajez cum pot. Si ii repet mereu ca doamna iubeste copiii, o iubeste si pe ea si ce frumos e acolo... Observ ca deja prinde din ce in ce mai multe cuvinte in germana. Zilele trecute am ramas cu gura cascata cand am auzit-o numarand pana la 10 in germana. Nu mi-a venit sa cred, habar nu am cand a invatat. Dar ma bucur enorm ca invata asa de rapid.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
eleņia spune:
Buna dimineata
e servita fetili
Darius Teodor de Martha78 sa cresti mare si sa iti bucuri parintii in continuare
Maria care invata germana si incepe sa inteleaga ca trebuie sa mearga la gradi
se pare ca numai eu sunt asa matinala
va pupez si revin
anangel_lexi spune:
La multi ani, Darius, sa cresti mare, sanatos, voinic si norocos!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
anangel_lexi spune:
La multi ani Bucuriilor care azi isi serbeaza onomastica: Alexia Maria, Vlad Alexandru, Tudor Alexandru, Alexander, Vladimir Alexis si Ioana Alexandra, precum si mamicilor Xandrutza si Alexutza!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
eleņia spune:
buna dimineata
Alexia Maria, Vlad Alexandru, Tudor Alexandru, Alexander, Vladimir Alexis si Ioana Alexandra,precum si mamicilor Xandrutza,Alexutza si Anangel Lexi
va pupez
anangel_lexi spune:
Elenia, multumesc.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
lilina spune:
la multi ani sarbatoritilor de astazi
Alexia Maria, Tudor Alexandru, Alexander, Vladimir Alexis,Ioana Alexandra
si mamicilor Anangel Lexi, Xandrutza,Alexutza
sper ca am nominalizat toti sarbatoritii
eu am 4 sarbatoriti in familie: sotul, fiul si socrul - pt. ziua numelui si ziua de nastere a fratelui meu, dar nu am sarbatorit nimic sunt tare bolnavioara, ma doare gatul si capul, imi curge nasul, of of mai mai si fi-miu tot crizat e, se trezeste de 2-3 ori pe noapte, sunt groaznic de obosita
AJUTATI-L PE SEBI
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania
pufymic spune:
tuturor sarbatoritilor
eu acum am venit de la sv.....nu mai apuc sa intru...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!
GETY spune:
LA MULTI ANI, ADELINA OANA!
Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
eleņia spune:
buna dimineata
e gata asa ca poftiti
Adelina Oana sa cresti mare si sa iti bucuri parintii in continuare
va pupuez