Bucurii de sept-oct 2006 ( 170 )
Raspunsuri - Pagina 6
eleņia spune:
"dupa lupte seculare care au durat sute de ani" ma mai tineti minte? am cam absentat dar motivat zic eu
m-am apucat serios de invatat pentru ca dupa vreo opt ani de cand am terminat facultatea mi-a venit "stralucita" idee sa ma inscriu la examenul pentru profesori suplinitori,am invatat si am luat acum astept repartizarea caci am fost singura candidata pe 5 locuri
m-am stresat enorm si norocul meu a fast ca dudumici al meu a plecat in vacanta la bunici
va pupez pe toate si va iubesc
sper sa intru cat mai des
Roxana01 spune:
dragelor,
intru pe fuga, pt o intrebare: unde pot gasi rochite gen printesa, pentru Daria?frumoase, colorate, cu floricele, vaporoase... gen cele de domnisoare de onoare la nunti. daria isi doreste mult o rochie asa, de cand se tot uita la dvd-ul de la nunta noastra si eu si domnisoara de onoare avem rochie de-aia. si i-a cerut surorii mele de ziua ei o rochita de printesa.
va pup si revin dupa ce il culc pe victor
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
yoannamarie spune:
Ziua buna!
Elenia, hehe...cum sa nu te tinem minte?! ...bine ai revenit... Eu credeam ca ati plecat in Spania...de asta nu mai dai pe la noi... Felicitari! Pe ce post te bagi sa suplinesti? Bafta sa primesti repartitia in cel mai bun loc...
Darius ce face? Nu ne-ai spus nimic de el...
Roxana, ceva de genul www.quelle.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt/babyampkindermode/rckeampkleider/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT05JiZmaF9zdGFydF9pbmRleD05JmZoX3NlY29uZGlkPXJvXzE2MzYxOSZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTkmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3JvJTJmcm9fUk8lMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3JvX3JvXzE2NzIlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3JvX3JvXzE2NzJfcm9fMTY3NCU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfcm9fcm9fMTY3Ml9yb18xNjc0X3JvXzE2NzklN2QmZmhfcmVmdmlldz1saXN0ZXI=/m-163619/index.html" target="_blank">asta, www.quelle.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt/babyampkindermode/rckeampkleider//m-164211/z-0/f-306236/index.html?nfh_action=zoom&EMBPERL_UID=:a2f896ccdbf4fdc959e3971abedcf1d1" target="_blank">asta si www.quelle.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt/babyampkindermode/rckeampkleider//m-163439/z-0/f-304695/index.html?nfh_action=zoom&EMBPERL_UID=:a2f896ccdbf4fdc959e3971abedcf1d1" target="_blank">asta cauti?
Daca da...ai vazut site-ul de pe care sa comanzi...poti intra si la sectiunea "rochite si fustite"...gasesti mai multe modele...
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
GETY spune:
Roxana01, ti-am trimis un link pe PM.
Mexxa, ce faci? Cum ti-e in orasul Iasi?
Lexi, nu mai plange, mamico! Tine-te tare, eu sunt sigura ca lucrurile vor intra in normal.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
yoannamarie spune:
No...ca-s pierduta in spatiu...
Am vrust sa resetez...si am trimis raspunsul...
Roxana, comenzile de pe site-ul unde gasesti rochitele respective...vin, de regula in doua-trei saptamani... asadar...nu e valabila oferta...trece ziua Dariei... mi-am dat seama de acest lucru...dar apucasem sa trimit mesajul...
In urma cu,,cateva zile... pe site-ul unde am gasit rucsacelul cu Fifi (dar pe care nu-l mai au acum...)...am vazut si doua rochite de ocazii...Acestea sunt: www.hainute.ro/fete/rochii-de-ocazie/rochie-lilac-dress/" target="_blank">prima si www.hainute.ro/fete/rochii-de-ocazie/rochie-pink-flower/" target="_blank">a doua
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
Crisnemes spune:
daca de Elenia va aduceti aminte cu siguranta pe mine m-ati uitat.
Stiu ca nu am mai scris de tare multa vreme .... si sau intamplat asa de multe... in primul rand copilasii nostri au crescut mult.
Despre Victor ce sa va spun - e un baietel mare - istet- are 1.02 cm si 16 kg. Acum recent am fost cu el la medic si se pare ca avem o problema cu rahitismul- i s-au strambat picioarele si musai sa-i dau vigantol cate 5 picaturi zilnic.Saptamana viitoare vom merge si la un cardiolog pentru ca in ultimul timp oboseste fosrte tare si spune ca-i bate foarte atre inimioara. Sper sa fie totul OK.
In rest cred ca e un copilas normal pentru varsta lui - coloreaza, se joaca cu plastelina, face lego.... si se cearrta mai non stop cu Dragos dar se iubesc enorm.
Va pup pe toate si spe sa pot intra mai des pe la voi.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
eleņia spune:
buna dragutele
Ioana o sa suplinesc pe maistri agronomie horticultura sper sa prin un post la zorleni langa barlad ar fi cel mai convenabil
despre darius e mare si este lecat in vacanta fara mami la bunici la turnu severin ca a venit taxu in tara,dar asta e alta poveste
o sa incarc si ceva poze
va pupez
Roxana01 spune:
Ioana, Gety, multumesc pt idei! am dat linkurile mai departe soramii, ca as vrea sa nu ma incarc tot eu si cu cumpararea cadoului pt daria din partea ei. cand va cumpara ceva va voi arata in poze ce a cuumparat.
Flavia, va pupam si ma bucur ca mai intrati sa ne salutati.
Lexi, ce greu tr sa va fie, teleg perfect, la fel a facut si daria anul trecut cand am dus-o cateva sapt la cresa. noi din cauza bolilor am incetat s-o mai ducem, dar imi amintesc cum o luam de acolo fara voce aproape si umflata de plans.
Pufy, cand vb despre ai tai copii parca ma vad pe mine cu ai mei. si eu sunt tare mandra de ei si de cum se inteleg. mai ales daria, cat de protectoare si iubitoare este, ma uimeste cum, asa, din senin, se duce si il pupa pe victor, il strange in brate. astazi dimineata ii spunea "bai, esti pia fumos pentu secol asta" (asa ii spune maica-mea lui victor). si cand eu i-am spus ca si ea este frumoasa, mi-a zis ca da, dar victor este pia fumos pentu secol asta. ma termina. si victor o iubeste mult, si el, seara, mai ales, dupa ce ii dam laptele si vrem sa-l ducem la el in pat, se apleca din bratele noastre spre patul dariei si nu se da plecat pana nu o pupa pe daria de noapte buna.
Lili, adriana, sper ca vladone si dudu sunt mai bine. nu stiu ce a fost zilele astea, ai mei cu voma si cu diareea, in parc treceam pe langa un tatic care vorbea la tel si tot asa se plangea ca abia a scapat de diaree dar ca inca nu mananca copilul, asa ca tre sa fi fost ceva viral. cat despre salvare, si noi am anulat una mai demult ca trecuse mai mult de o ora si nu venise. asa ca stiu cum e...
crisnemes, sper sa fie totul ok la control. ma bucur ca ne mai dai vesti (mai ales ca ne spui ce mult se iubesc fratiorii)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
Roxana01 spune:
oh, asa de mult dureaza? sa-i spun si soramii, sa nu mai se bazeze pe quelle. cat despre rochitele pe care mi le-ai trim a doua oara, sunt superbe, dar am ceva indoieli cu privire la marime. ca eu deja ii iau totul de la 110cm in sus. ea deja are acum cam 104cm si as vrea sa-i vina si la primavara ce-i iau acum. i-am luat niste ciorapei 104 cm si sunt cam mici...
eleņia spune:
roxana sper ca intr-o buna zi cand o sa postezi sa scrii mare sa ne spui ca nu mai esti cmpioana la cel mai prost an daria si victor,iar tiedar mult mai multe
crisnemes sa speram ca totul o sa iasa ok la control
lexi mult curaj si multa putere iti trebuie pe maria si tie pentru ca esti curajoasa
lili,adriana multa sanatate puilor sa se faca repede bine
cateva poze incepand de aici http://community.webshots.com/album/572847874Gxnkaz?start=24
va pupez pe toate