Bucurii de sept-oct 2006 ( 170 )
Raspunsuri - Pagina 5
anangel_lexi spune:
Buna dimineata.
Lilina, multa sanatate lui Vladone. Cum se mai simte?
Monique, tu de ce nu mai intri deloc? S-a intamplat ceva?
Haideti fetelor, poate reusesc sa va ademenesc cu o cafeluta si un fresh. Aaa, si niste croissante. Gata, sper ca v-am convins sa apareti.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
Roxana01 spune:
neata fetelor!
am mai intrat, dar m-a dat peste cap ce-a scris Adriana si nu am mai putut scrie. este infiorator ca se intampla lucrurile astea chiar si azi, cand avem atatea facilitati in medicina... Durerea familiei este prea mare si ma inclin in fata acestor oameni. Dumnezeu le-a unit la el pe mama si fiica. este mai greu pt cei ramasi.
noi ne-am luptat pana ieri cu voma (daria) si cu diareea (victor). de ieri noapte pana azi insa totul este bine, asa ca sper ca ne-am facut bine.
aseara am fost la concert la madonna. am asteptat foarte mult concertul, credeam ca va fi in sfarsit o ocazie sa ma simt si eu din nou tanara si sa ma distrez. din pacate, a fost un dezastru. cand respirai, respirai praf, era un nor de praf acolo, si acum ma ustura ochii. in plus oricum nu vedeam nimic, abia vedeam ecranele alea, de auzit se auzea prost, iar madonna canta ca o cantareata de cabaret, intr-un bar prost. cand a inceput sa dea lectii cum ar trebui sa nu fim rasisti si sa-i iubim pe rromi, mi-a ajuns. a venit madonna sa ma invete pe mine asta!!!! am plecat cam dupa 45 min de la inceperea concertului. am mers si pe jos de la izvor la unirea, ca inchisesera statia izvor. a mai fost careva la concert?
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
lilina spune:
buna
Vlad e mai bine, ieri a fost destul de rau, nu a mancat nimic toata ziua pana am ajuns eu acasa, l-am luat eu mai tare si l-am convins sa bea niste supa apoi a halit pilaf cu pui ca i-am facut eu pofta asa ca l-am pus pe picioare
pediatra nu a putut veni sa-l consulte caci avea foarte multe programari la domiciliu, mi-a dat doar reteta fara sa-l vada
insa face in continuare febra, am chemat salvarea (ne-a raspuns cineva intr-o scarba totala) dar dupa 1 ora jumate de asteptare am anulat-o si am plecat la spital la Victor Babes, Vlad deja se simtea super ok, dar ne-am dus totusi sa vedem ce are si ce tratament sa urmam
ne-a controlat pe toti in gat, ca toti 3 avem faringita virala
in fine, suntem ok acum, pe tratament
asa ca Rox, eu simt tot timpul, pe pielea mea si a familiei mele, ce inseamana SISTEMUL MEDICAL din Romania, desi credeam ca e cat de cat ok, e VAAAARZAAAAAAA
AJUTATI-L PE SEBI
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania
GETY spune:
Roxana01, noi n-am ajuns la concert.... Departisor pentru noi Parcul Izvor...
Mie imi plac unele piese al Madonnei, nu toate, dar n-am auzit-o niciodata cantand "live". Adica imi dau seama ca nu are cine stie ce voce, ci doar o viata de cantat in spate, imagine, promovare...
Imi pare bine ca-s copilasii tai bine acum. Si sa ramana tot asa...
Lilina, ce tratament v-a dat. Multa sanatate la toata familia!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
yoannamarie spune:
Ziua buna, dragutelor!
Lexi, mercic inca o data! Cum se prezinta situatia la gradi'? Maria e mai bine? Sper... succes!
Ah...croissantele si fresh-ul...nota 10... Multumim!
Lilina, multa sanatate pentru toti trei! Oh...am ramas ...cand am citit cum ca ai chemat Salvarea...si...dupa o ora jumate...inca o mai asteptati... Doamne...in ce tara...in ce sistem...SUPRAVIETUIM...cred ca e cel mai corect termen...
Andreea, scumpilor...voi cum mai sunteti?! Va si ma gandesc la voi... Sa dea Dumnezeu sa va fie bine!
Gety, intr-adevar...Lexi m-a ajutat cu rucsacelul!
Multa sanatate...cine stie poate intr-o zi...postezi iar in Odisee...
Adriana,multa sanatate lui Dudu!
Restul trupei?! ...
Despre noi....nimic nou...fii-mea refuza, in continuare, sa se exprime clar si coerent...
Eu sunt in cautarea unui loc de munca...dar nimic la orizont......Nu stiu ce voi face!!!
Am recuperat aparatul foto, saptamana trecuta si postez pentru cine are placere, timp, chef etc... pozici din weekend-ul ce a trecut... incepand de
aici
Va tzuc!
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
GETY spune:
Lullabay, tu ce faci? Ai ajuns acasa, nu? Ce face Stefan?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Monique_new spune:
Buna ziua dragutelor.
Lexicut suntem bine multumim doar ca nu am mai avut timp de forumit.
Sanatate multa tuturor bucuriilor bolnavioare.
anangel_lexi spune:
Postez pe fuga ca am pe foc pestele fii-mii.
La gradi e cum ne asteptam: plange de cum intram pe poarta gradinitei si pana vin sa o iau. Educatoarea imi spune ca plange incet, infundat, dar mai face si pauze, nu plange intruna. Oricum o compatimesc si pe educatoare. Nu-i usor sa tii aproape 15 kg in brate o ora jumate intruna. Ieri am lasat-o vreo 45 de minute, azi 1 ora si vreo 20 de minute, maine vreau s-o las 2 ore. Dupa care sper sa continue sotul meu. E nevoie de multa tarie de caracter.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
anangel_lexi spune:
Lilina, imi pare rau ca si voi ati avut de suferit din cauza salvarii. Cred ca am mai povestit ca in seara in care a murit tatal meu, am asteptat salvarea 3 ore!!!
Roxana, ma bucur ca sunt bine cei mici.
Monique, cand ai timp mai povesteste-ne de Cosmi.
Cu gradi am uitat sa va spun o chestie: pentru ca zilele astea o duc eu la gradi, am devenit mama rea in ochii ei, mereu spune ca sa n-o mai duc eu, s-o duca tati. Iar dupa ce o iau de la gradi imi spune ca gata, de maine stau eu cu copiii si cu doamna si ea ma lasa acolo si pleaca. E greu, ti se rupe sufletul de mila ei, dar, noi cel putin, nu avem alta alternativa.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
flavia ramona spune:
Pentru ca vor incepe aniversarile vreau sa urez de pe acum, la modul general, tuturor bucuriilor:
O viata frumoasa, plina de bucurii, de vise implinite si de multa multa fericire.
Mamicilor de bucurii sa traiti alaturi de copilasii vostrii bucuria fiecarui vis implinit si a fiecarui rasarit de soare!
la toata lumea.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)