Bucurii de sept-oct 2006 ( 170 )
Raspunsuri - Pagina 4
anangel_lexi spune:
Monique, am vazut si eu pozele cu Cosmi, e o scumpa. Dar tu nu mai dai pe la noi?
Adriana, am vazut si pozele voastre, tare frumose. Se vede ca Dudu s-a simtit excelent!
Yoanna, daca gasesc pe aici rucsacel din acela si vrei, il cumpar si ti-l trimit imediat.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
anangel_lexi spune:
Yoanna, ti-am trimis PM.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
lilina spune:
off, Adriana, ce veste cumplita, asta e o tragedie
Dumnezeu sa le odihneasca in pace
AJUTATI-L PE SEBI
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania
lilina spune:
da Yoanna, oferta este incredibila
e sprijinita de Guvernul Spaniei, la initiativa UE
365 euro sa vezi Mallorca sau Ibiza si mai sunt cateva destinatii superbe din Spania (si tine cont ca ai totul inclus, cazare 4*, transport cu avionul si transfer, masa, 2 excursii)
este o oferta destinata celor peste 55 ani dar puteti merge si voi impreuna cu parintii/matusi/unchi/socrii etc, intr-o camera dubla o sg persoana trebuie sa aiba > 55 ani, deja s-au anuntat multi clienti
AJUTATI-L PE SEBI
cum s-a nascut, site-ul
www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania
GETY spune:
Adriana_mica, .
Rar se intampla sa moara o mamica la nastere. Eu am AII Rh negativ, dar cand am vrut sa donez sange aici in Iasi mi-a zis ca nu pot dona pana nu face copilul 3 ani. Nu stiu care e explicatia, dar asa mi-a zis.
Dar ma gandesc sa merg sa donez sange, dupa luna octombrie 2009. Sper sa-mi fac si curaj sa fac pasul asta.
Dumnezeu sa le odihneasca in pace!
Rar o nenorocire mai mare ca asta.
Yoanna, nu stiu de rucsacel. Dar cred ca ti-a trimis Lexi ceva in legatura cu asta.
Mamici cu 2-3 copii, pe mine m-ati convins, dar eu nu mai pot face al doilea copil. Cristina, tu stii motivul.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
pufymic spune:
Gety ciudata conditia pe care ti-au pus-o de la Centru de Transfuzii din Iasi(sau cum ii zice la voi)(de cea ca nu poti dona pana nu implineste copilul 3 ani vorbesc).
Eu sunt donator, luna asta(cred) implinesc un an de cand donez in mod regulat sange....deci donez de cand Nicolas nu avea inca 2 ani si a fost ok. Si e ok. Nu am nici un fel de problema fizica, ma simt f bine....
Si din proprie experienta iti spun ca nu are de ce sa-ti fie frica. Nu e cu nimic diferit fata de atunci cand mergi sa-ti recolteze analize...doar ca atunci cand donezi iti recolteaza cam 300-350-400 ml de sange...depinde de fiecare.
Curaj deci!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Intr-adevar este o veste cumplita, noi (colegii) suntem inca socati de cele intamplate. Se pare ca a fost vorba de un sindrom rar (boala de sange), au donat toti colegii care au fost compatibili, atat pt mamica cat si pt micuta nascuta prematur, dar din pacate nu s-a mai putut face nimic.
Noi ne "luptam" cu o traheo-bronsita destul de rebela; Dudu face tratament (aerosoli cu ventolin, Erdomed) si daca in cateva zile nu se amelioreaza, va trebui sa trecem pe antibiotic. In rest, suntem bine. Multumim de aprecieri la adresa pozelor.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
GETY spune:
Buna dimineata!
C.T.S. IASI se cheama la noi si chiar nu stiu de unde atatea pretentii. Pe rudele mele le-au respins din urmatoarele motive:
1. Primul era prea slab.
2. Al doilea la fel.
3. Al treilea avea peste 52 ani.
4. 2 doamne cu 2 copii pana in 3 ani.
Toti respinsi.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Adriana_mica, multa sanatate lui Dudu!
Mie mi-a placut mult castelul Reginei Maria de la Balcik, daca l-am recunoscut bine in poze. Mi-ar placea si mie asa un castel pe malul marii....
Asa creste Maria Diana
lilina spune:
buna
io-s tare obosita, Vlad s-a foit toata noaptea, a facut febra 39 si abia daca ii trecea cu antitermice
are durere in gat si ceva mucozitati, nu mananca, e moale si somnoros si totusi nervos
AJUTATI-L PE SEBI
cum s-a nascut, site-ul