Bucurii de sept-oct 2006 ( 170 )
Raspunsuri - Pagina 17
anangel_lexi spune:
La multi ani David Constantin Marian!

La multi ani Bucuriilor Sophie Marie Teodora, Maria Elena, Patricia Maria, Alexia Maria, Maya Maria, Roxana Maria, Ana Maria, Maria Diana, nepotelei Diana Maria, mamicii Yoannamarie si tuturor celorlalte mamici care poarte numele Maria sau derivate pentru aniversarea zilei onomastice!

Tanima, si mie imi pare rau ca esti asa deprimata! Sunt sigura ca va rasari soarele si pe strada ta!
Xandrutza, e buna ideea cu aratatul a ceea ce face la gradi, o sa o pun in aplicare. Pe mine ma bulverseaza comportamentul ei, nu stiu ce sa cred. Seara cand vin acasa imi spune mereu "Am pans la gadinita" dar o spune cu zambetul pe buze, chiar razand. O intreb "De ce plangi mami?" si imi raspunde ca plange pentru ca pleaca tati. Ii spun ca doar stie ca tati vine repede si o ia, nu o lasa acolo sub nicio forma si ea imi raspunde "Nu". Aseara a vorbit cu buni la telefon si buni a intrebat-o daca ii place la gradinita si i-a raspuns ca da. Chiar nu mai stiu ce sa cred, ma gandesc daca nu cumva plange ca sa-l impresioneze pe taica-sau. Dar daca ar fi asa, ar plange doar cat e el acolo, nu? Or ea plange tot timpul cat sta acolo... Uff, greu mai e!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
Ancuta_eu spune:
La Multi Ani!!!!!!!!!
tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui! 
La Multi Ani!!! Dragos! Sa cresti mare, sanatos, voios si sa le aduci parintilor numai bucurii 
Xandrutza chiar ma gandeam la tine, ce mai faci, ce-ti mai fac fetele ...
pe toate! Multumesc pentru urari! ![]()
Tanima imi pare rau sa vad ca esti trista! Sper din tot sufletul sa ne dai vesti mai bune! Vezi cateodata pe un fond de oboseala, stres ni se pare ca nimic nu e asa cum am fi vrut! Multa putere iti doresc din suflet si sa te bucuri in continuare de cele mai mari realizari ale tale: copiii! 
Gety concediu placut! Sa te bucuri de el si de momentele petrecute cu printesa ta, micuta Mariuca - La multi ani!

Lexi, imi pare tare rau sa aud ca Maria - La multi ani!
- mai plange la gradinita! Te astept cu vesti bune!
Flavia multa bafta la gradi lui Bogdanel. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos! Doamne ajuta ca anul care vine sa fie mai bun!
Princess hop si eu cu parerea ...
poate ar fi bine sa mergi cu Rares la un stomatolog.
Yoanna ma bucur mult ca Mitzu - La Multi Ani!
- s-a simti atat de bine de ziua ei! Cred ca asta este ceea ce conteaza! Cat despre tine ... ce, ti-ar strica sa stai intre copii?!
- si neshte banuti in plus? ![]()
Roxana cum s-a simtit Dariuta la a doua "aniversare"? banuiesc ca a fost super! Cum a reactionat cand a vazut tortul? Astept vesti ... 
Andreea nici o veste?! Ce mai face Sebi?
Si va pup pe toate ... acum ... ca sa mai si muncim un pic 
http://picasaweb.google.com/ancuta2009
Adriana mica spune:
La Multi ani tuturor Bucuriilor care si-au aniversat implinirea varstei de 3 ani!
Iar mamicilor care se confrunta cu ceva probleme de "comunicare" in cuplu, le doresc rabdare si intelepciune in gasirea unor solutii.
Pupici speciali pt Dariutza, careia ii dorim sa ii bucure pe parinti cel putin cat a facut-o pana acum, sa fie sanatoasa si mereu cu zambetul pe buze!
Lexi, imi pare rau ca aveti inca problemutze cu adaptarea la gradi. Este greu, mai ales ca plange tot timpul cat sta acolo. Ati vorbit daca este premis sa aduca de acasa o jucarie preferata? Desi este o solutie temporara (pana trece "hopul", pe urma pot aparea probleme sa nu vrea sa dea jucaria respectiva si celorlalti copii), poate functioneaza.
As avea si eu o intrebare: piticii vostri obisnuiesc sa se joace singuri? Dudu in general nu agreaza jocurile statice (puzzle, lego, colorat sau pictat); uneori are initiativa sa inceapa un astfel de joc (lego sau puzzle), dar aproape in toate cazurile ne solicita compania. El oricum este obisnuit cu multi copii in jurul lui (doar merge la gradi). Un alt motiv pt are am considerat normal acest lucru este faptul ca de luni pana vineri petrecem impreuna maxim doua ore pe zi (foarte putin, dupa parerea mea). Sotul in schimb, crede ca este la varsta la care ar trebui sa aiba uneori preocupari / activitati de unul singur, altfel ingradindu-i initiativa, libertatea de exprimare si increderea in forele proprii.
Altfel, noi suntem bine. Am reusit sa tinem sub control viroza fara antibiotice, si de ieri merge din nou la gradi. Avem o lista importanta de "restante" ce trebuie rezolvata: vaccinul Prevenar, operatie de fimoza, control la alergolog (nu reusim sa gasim expicatia pentru multele episoade de prurigo pe care le-a facut in ultimele luni). Macar de nu ar mai face vreo viroza in perioada urmatoare, sa putem sa le facem pe toate. Deocamdata, ne-am programat vineri la chirurgie; ne-am inteles cu medicul sa incerce sa rezolve fimoza fara interventie chirurgicala (dar sub anestezie generala) si doar daca este nevoie, sa apeleze la bisturiu. Sper sa fi luat cea mai buna decizie in acest sens, am consultat cei mai buni medici in domeniu.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
anangel_lexi spune:
Adriana, bineinteles ca la inceput Maria are voie sa aduca o jucarie preferata, problema este insa ca ea nu are o jucarie preferata. Ea niciodata nu a dormit cu vreo jucarie, seamana cu mine, nu suporta nimic in pat. Nici eu nu puteam dormi cu jucarii. I-am luat un rucsacel cu mielul Shaun, care ii place ei tare mult si i-am spus ca mielul Shaun vrea si el sa mearga cu ea la gradi si sa-i cunoasca pe copii, pe doamna... Nu stiu ce succes am avut ca rezultate nu prea se vad.
Mult succes sa rezolvati problema cu fimoza fara bisturiu!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
GETY spune:

Doar am o sarbatorita in familie!![]()
La multi ani tuturor Mariilor care-si aniverseaza onomastica azi!
La multi ani lui David Constantin Marian, care implineste azi 3 anisori!
Sa ne cresteti mari, frumosi, sanatosi si sa va ascultati tot timpul parintii! ![]()
Am venit si noi de la dr. de familie, care e un pic in concediu pana vineri, dar ne-a completat d-na asistenta fisa medicala si ne-a dat avizul epidemiologic.
Lexi, eu zic ca Maria ta e pe drumul cel bun, numai sa nu te mai consumi tu asa mult... ca te simte mamico si copiii astia sunt mai excroci sentimentali, ne joaca cum vor ei!
Tanima_i2002, da, asa e, nu e bine sa spui tot in casa... Si eu mi-as dori cateodata mai multe momente doar cu mine insami, insa nu ma imaginam sa raman nemaritata si fara un copil adus pe lume. Ceva lipsea. Asa simteam eu, mai ales ca m-am casatorit dupa 9 ani dupe ce ne-am cunoscut. Iar hartia respectiva n-a schimbat nimic. Si sper sa fie tot timpul asa.
Multa rabdare, sa mai creasca si copilasii vostri, in curand o sa aveti mai mult timp liber pentru amandoi.
Yoanna, tare mi-a placut cum ai povestit cum s-a bucurat Mitzu. O pupam inca o data si pe mamica si pe fetita.
Maria adoarme ori cu o papusica in mana, ori cu o masinuta ori cu o mingiuca de cauciuc, ceva trebuie sa tina in mana.
Adriana_mica, Maria se joaca singura cu papusile. Sa vezi ce vorbeste cu ele... Si isi schimba vocea, parca e la o piesa de teatru... Mai canta la "microfon"... Se mai joaca la mini-aragazul ei... dar nu puzzle sau lego. O mai asez eu sa "picteze" la masuta ei. Sa stii ca amesteca culorile, nu picteaza ceva anume.
Deocamdata atat.
Am googalit si eu dupa termenul fimoza. Multa sanatate lui Dudu mic si sa treceti cu bine peste ziua de vineri.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
yoannamarie spune:
Ziua buna! 
LA MULTI ANI!!!
MARIE (SOPHIE THEODORA) 
MARIA (PATRICIA) 
MARIA (ALEXIA) 
MARIA (MAYA) 
MARIA (CORNELIA) 
MARIA (ROXANA) 
MARIA (ANA) 
MARIA (DIANA) 
MARIA (DIANA) de Xandrutza! 
DAVID CONSTANTIN MARIAN 
Sa aveti multa sanatate, bucurii si impliniri in viata! 

Princess, multumesc, scumpa!
Caut si, iar caut...dar nici un jobb...la orizont...
Oh...dragul de Rares
! Cum se mai simte? Nu stiu...dar cred ca o vizita la dentist...nu ar strica...desi nu stiu ce i-ar putea face... Dar...e bine de mers la control, pana la urma... Anul trecut, fetita unei prietene, a cazut de pe o treapta si, tot asa s-a lovit la gurita...dar nu i-a afectat dantura...si am sunat imediat pediatrul...caci eram cu ele cand s-a intamplat... mi-a recomandat sa-i dea, pe loc, o fiola de Calciu...si, bineinteles, sa mearga cu ea la control... Multa sanatate si Doamne fereste de astfel de incidente! 
Eunice, te rog sa ma scuzi
... iti multumesc pentru urari!

Spor la invatat si succes la examene!
Lexi...mercic pentru urari! Sa va traiasca Mariuca!!!

Xan, multumim! Sa va traiasca printesica! 

Moaaam'....complexa activitatea "borcaniada"...
Felicitari!
Si...acusi...beti muuuuust ????!!!!!
Daaaaaaa.... ce buuuun e !!!
Ancuta, multumim!
Spor la serviciu! 
Cat despre "neshte bani in plus"... normal ca ar fi bine-veniti...desi, crede-ma ca n-ar fi in plus, deloc...

...in ce situatie sunt acum...
Tanima, multumesc!
Imi pare, sincer, rau pentru situatia in care te afli! Offf...de-ar fi, intotdeauna, viata cum ne-am dori-o... Capul sus, mamica! Inarmeaza-te cu rabdare si optimism si cu Dumnezeu inainte! Va rasari soarele si pe strada ta! 
Adriana, multumim! 
Multa sanatate lui Dudu si bafta vineri! Doamne ajuta sa fie totul bine si sa nu fie necesara interventia chirurgicala!
Cat despre joaca... nici fii-mea nu se joaca singura, cand vine vorba de pictat, facut puzzle-uri, plastilina etc... Intotdeauana, ma invita sa iau loc la masuta ei de lucru...
...si, chiar daca am treaba..."ma supun"...desi, aproape de fiecare data cand ii propun eu acest lucru...refuza, ca dupa 10 minute sa preia, ea, initiativa...
...Deh...personalitate...cica...
Despre noi?! Nimic nou... Si in Bacau avem o vreme de....kko... Desi sambata a fost suuuuper cald...spre seara a inceput sa ploua si...asa a ramas "setata" vremea.... Plus ca e friiiiiiig...brrrrr... bate vantul... nasol rau... Am rarit, considerabil, plimbarile lungi...
Si, Mitzu vrea numai afara...da-i munca de lamurire...
Deh...toamna a venit cu simt de raspundere! 
Chiar asa...voi ce le dati prichindeilor pentru imunitate?! Am inteles cum ca echinaceea ar face minuni...a incercat cineva?! Si noi, ne pregtaim pentru vaccinul Prevenar...dar, in prezent micuta mea lecam stranuta si tuseste...
Azi noapte, in lipsa de somn...si alta activitate...
...am incarcat pozici de la ziua fii-mii si cateva de duminica, de la sora-mea...si o terasa minunata unde ne-am "racorit" cu o bere...
Pentru cine are placere, timp, chef etc... poftiti la pozici
AICI 
Sa aveti o zi faina si petrecere frumoasa tuturor Mariilor! 
Perlutzele...![]()
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita
cu fundita 
De prin viata...adunate! "
"
ramomar spune:
salutareeee,
La multi ani David Constantin Marian! 
La multi ani tuturor Bucuriilor ce poarta numele Sf. Marii!
sa-i ocroteasca si sa le dea mult noroc si sanatate! 

lexi imi pare rsu ca Mariuca inca plange la gradi
. Sper sa se acomodeze cat mai repede si sa scapati si voi si ea de stres 

flavia
exact ca si tine am avut emotii in ce priveste gradinita si nelipsitul biberon cu laptic la somnul de amiaza, dar se pare ca, pe cat de grele au fost gandurile, pe atat de usor se adapteaza puiul meu la nou si vad ca la fel si Bogdi duracelul 
xan harnicutzoo
ce tort delicios am vazut!, dar vad ca si pomenesti de multee bunatati la borcane. felicitari mamico, toata aprecierea mea.
Eni multa bafta la examene 
Ancuta ce de scorpioni la voi acasa!
Care din voi cedeaza primul dupa o cearta?! Eu una fiind tot o scorpiutza nu cedez never ever, dar sotu nu e din aceiasi zodie si de aceea intreb cum e ![]()
princess
, wow ce de copii la o singura doamna! Rares va avea doar o educatoare? ca Patri are 2 (pt ca e la program prelungit): una de dimineata si una de dupa-masa.
Multa sanatate si sa scapti repede de raceala.
Eu am un dinte ciobit din scoala primara, e tot asa si acum, carie nu a facut, doar ca a fost inestetic, acum l-a polizat putin dr. si e ok
. Zic sa nu-ti faci griji, de la lovitura nu are cum sa se carieze, altii sunt factorii cariutelor.
tanima imi pare rau sa aud ca si voi treceti prin momente dificile!
Multa putere si sa auzim cat mai repede numai de bine. sigur greutatile de zi cu zi cu doi copii mici, oboseala si stresul au facut sa apara discutiile si cuvintele grele, dar poate odata cu cresterea lor, vor disparea si veti ajunge pe aceiasi lungime de unda.
Adriana tinem pumnii pe vineri sa nu ajunga Dudu la bisturiu 
Adina, cum stati cu gradi? mai ramai cu Fabi si Alex la gradi? 
Gety concediu minunat! lasa gandurile grele pentru altadata, acum bucura-te de co ![]()
si aici pozele de la mare CROATIA
urmeaza si cele de la ziua Patriciei, dar tot incarc pe ele de azi dimi, nu sunt multe, dar nu e timp ![]()
edit: iote ca pana am scris, dar mai ales pana am trimis eu mesajul,a aparut Yoannaaaa 
![]()
pup u all
MONI
LILINA
YOANNA
BEATRIX
FESTINA
MEXXA
ROXANA
LAKIOANA
CRISTINA
CRISNEMES
MAMILILI
FLORICEL
MINI-ME
....si lista poate continua...
ramomar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yoannamarie Pentru cine are placere, timp, chef etc... poftiti la pozici AICI ![]() Sa aveti o zi faina si petrecere frumoasa tuturor Mariilor! ![]() Perlutzele... www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank"> ![]() Ioana, mami de fetita cu fundita ![]() De prin viata...adunate! " " |
ce frumoase poze am vazut!!!
Mitzu o adevarata printesa in rochita mov!
petrecerea si copii la fel de reusita, iar locul unde e amplasata terasa minunat!
Mi-a placut mult si mamica blonda
cu berea in mana
Sa va traiasca printesa!

Mario e baietel, nu? e foarte frumos si cum are si parul mare ai zice sigur ca e fetita
Roxana01 spune:
Buna, fetelor!
Ioana, tocmai am vazut pozicile voastre. Ce printesa frumoasa aveti!!!! o rochita superba, si pantofiori frumosi! si toata numai un zambet. se cunoaste ca v-ati distrat!
Adriana, poate-mi scrii pe pm la cine te duci cu problema decalotarii. si noi tr sa facem a doua operatie de hidrocel (era vb s-o facem in sept, dar avand 3 aniversari de copii si 2 nunti luna asta nu facem fata financiar). stiu ca si voi va duceti la budimex de obicei, eram curioasa la cine va duceti.
va pun si eu poze de la Ziua Dariei
chiar daca nu ne-am permis anul asta s-o facem cum ne doream, afara, undeva la un loc de joaca, daria s-a simtit foarte bine, era extaziata ca au venit copiii la ea acasa si a tot povestit despre asta zilele urmatoare. in plus i-a placut tortul printesa.
despre joaca, la noi nu prea se pune problema sa se joace singura daria. pt ca nu are cum, intervine intotdeauna si victor. asa ca nu stiu ce sa spun, doar ca la jocurile educative, la colorat, la carticele, intotdeauna ne cheama si pe noi, adultii. asa ca eu cred ca la fel fac cam toti.
va pup ca mai am o gramada de treaba cat doarme victor.
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
anangel_lexi spune:
Wow, ce de poze frumoase am vazut! Mitzu e o adevarata printesa cu rochita aceea mov!
Yoanna, dezvaluie-mi si mie secretul: cum ai convins-o pe Mitzu sa poarte codite? Ca eu nu reusesc deloc cu fii-mea, nimic nu ma lasa sa-i prind in par. Tocmai i-am luat un set de elastice de par cu Mickey, Minnie si Daisy si clamute la fel si tot nu vrea...
Si ii sta asa de bine cu codite...
Peisajele acelea de la sora ta sunt super, si terasa si locul de joaca la fel! Si eu vroiam sa te intreb daca Mario e baietel ca arata ca o fetita.
Ramo, superbe peisaje in Croatia dar Patri ramane atractia principala.
Un
mare de la noi pentru zambareata dulce!
Roxana, vaaai ce printesa mare si frumoasa ai!
N-o mai vazusem de ceva timp! Si nu contenesc sa ma minunez ce bine seamana Victor cu ea! Ai o domnisoara foarte eleganta si cocheta, asa cum ii sta bine unei printese iar Victor e un frumos!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI