Bucurii de sept-oct 2006 ( 170 )
Raspunsuri - Pagina 18
lullabay spune:

La multi ani de ziua numelui pentru toate Mariucele(mamici si copilasi) si pentru toti Marianii(tatici si copilasi)! 

Deasemeni LA MULTI ANI pentru trei anisori(cu multe scuze ca nu am facut urarile la timpul potrivit):
DARIA ELENA

TEODOR 
PATRICIA MARIA 
si pentru azi pentru
DAVID CONSTANTIN 
anangel_lexi spune:
Lullabay, multumim.

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
lullabay spune:
Fetelor multumesc mult de sustinere ,e tare bine cand primesti incurajari,te ajuta sa ai mai mult curaj si mai multa incredere.
Lexi,Roxana01 cate o
pt voi si un
!
Am vazut poze de Mitzu...ce rochita frumoasa si ce fetita frumoasa,poze cu Roxana si copilasii,pozele voastre arata mereu atata fericire,poze cu Patri_cred ca ati avut un concediu super!
Cat priveste adaptarea la gradinita cred ca depinde de la caz la caz:Stefan nu a plans deloc din martie si pana acum,dar acum a inceput sa faca nazuri..asa ca se poate ca adaptarea sa fie mai grea la inceput si apoi totul bine si frumos,sau invers...
Princess si noi avem probleme cu dintisorii lui Stefan dar mi se pare imposibil ca vreun stomatolog sa reuseasca sa se apropie de gura lui Stefan,daraminte sa mai si pileasca pe acolo sau altceva...
Adriana succes vineri!
Tanima cred ca nu le putem avea pe toate cum le_am dori,eu am ajuns la concluzia ca sa ne bucuram de ce avem,ca altfel traim toata viata in frustrare.
Eni bafta la examene!
Ancuta spor la treaba!
Gety,Mirabelac,Eloise,MamiLili,Mexxa va asteptam maine !!!
anangel_lexi spune:
La multi ani Bucuriilor sarbatorite azi: Stefan Andrei, Lukas Daniel si Dorian Constantin!
Sa fiti sanatosi, baftosi si sa aveti o viata frumoasa, linistita si plina de realizari!
La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc onomastica azi, Anelor si Ioachimilor, in special papusicii de Itzy, Ana Maria si Sofiei Ana de sofimic!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
ramomar spune:
Buna dimi,
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi:
Stefan Andrei 
Lukas Daniel 
Dorian Constantin 
sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, voinici!!! 
lexi
multumim de urari si aprecieri
Tot suparici e Maria la gradi?
Roxana foarte frumoasa si fericita sarbatorita
De altfel, toti 4 sunteti frumosi. Mi-a placut mult cum s-a rujat Daria![]()

lulla ma bucur mult ca incepi sa devii mai optimista si cu ganduri mai bune
o zi minunata!
anangel_lexi spune:
Ramo, acum ma delectez cu pozele voastre!
Noi ieri am sarbatorit ziua Mariei cu un tortulet mic. Pe langa tortulet i-am luat un buchet de trandafiri albi, tare frumos si niste hainute pentru la iarna iar de la colega mea de birou a primit o gentuta din plus roz in forma de inorog, foarte dragalasa. Deci am sarbatorit in toata regula ziua onomastica.
M-a sunat sotul de dimineata sa-mi spuna ca Maria nu a mai plans azi decat cand a plecat el. Doamne ajuta!!!
Apropo de gradi, ieri dupa-amiaza era Maria tare bine dispusa in masina si a cantat de mama focului. Cred ca erau ceva cantecele pe care le invata ei la gradi, mare lucru nu am inteles ca ea inca nu pronunta corect ceea ce aude in germana, dar mai intelegeam cate un cuvant pe ici pe colo. Daca prinde cuvinte si cantecele inseamna ca totusi nu mai sta doar intr-un coltisor si plange tot timpul, probabil a inceput sa interactioneze cu ceilalti copii si cu doamna. Eh, sper si eu...![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
anangel_lexi spune:
Ramo, super frumoase pozele, trambitelul sarbatorit e dulce foc!
Fiica-mii i s-a pus pata ca nu mai vrea cercei, nu m-a lasat pana nu i-am promis ca diseara ii scot.![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
lullabay spune:
LA MULTI ANI 
Dragostei mele
STEFAN
fie ca viata sa iti fie usoara si linistita,sa fii sanatos si fericit,sa ai parte in viata de tot ce e mai bun.
LA MULTI ANI
si pentru bucuriile nascute in aceeasi zi :
Lukas Daniel
Dorian Constantin
si pentru toti cei care isi sarbatoresc ziua de nume.
Lexi,Ramo multumim de urari !
xandrutza_76 spune:
Buna! Am aparut.
La multi ani Bucuriilor noastre, Stefan Andrei, Lukas Daniel si Dorian Constantin! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi! 

Lexi, ma bucur ca nu a mai plans Maria asa mult la gradi, sper sa fie semn bun; va tin pumnii in continuare.
Adriana, sper sa rezolvati fimoza fara bisturiu! Sanatate!
Ancuta
Fetele-s bine, cucuiete si sprintene foc ![]()
Va pup pe toate!! Am de vizionat niste poze, abia astept.