Bucurii de sept-oct 2006 ( 170 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Multumim,Xandruta !
Lexi,poate uita pana diseara de cercei..
Ai sa vezi ca la gradinita va fi din ce in ce mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lullabay, nu am nicio sansa ca Maria sa uite, are o memorie de ma sperie si oricum ma bate la cap de aseara sa-i scot cerceii. Am verificat sa vad daca nu cumva e ceva in neregula cu urechiusele dar nu am vazut nimic suspect. Nu-mi dau seama care e motivul pentru care nu-i mai vrea.
Am vorbit de dimineata cu mexxa pe mess, sunt inca la Iasi, ea si cu Sebi si isi cauta apartament pentru ca nu mai vrea sa mai stea in Bucuresti. Isi cere scuze ca nu a mai apucat sa intre dar va pupa pe toate!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ioana, foarte frumoase poze! Mitzu a aratat superb in rochita de printesa! Mi-a placut si terasa, si locul de joaca, precum si peisajul, mirific. Mitzu a avut o petrecere pe cinste la Mc (simpatic tortuletul), ma bucur!
Ramo, superba e Croatia! Cred ca ati avut un concediu de vis, ma bucur pentru voi. Mogaldeata e o scumpete, si tare dulce cand doarme. Am vazut si pozele de la aniversare, spectaculos tort!!
Roxana, tare draguta e Daria la oglinda, cu rujul. Ma bucur sa-l vad si pe Victoras, ai doi copii frumosi, sa va traiasca! Se vede ca Daria a fost incantata de petrecere si de cadouri. Sa stii ca si noi tot acasa serbam, s-au adunat prea multe cheltuieli in prag de toamna; macar de-ar fi frumos, sa putem sta in curte. Poza cu Daria la tine in brate, razand amandoua, e de milioane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna seara

nu am citit nimic din urma pt ca nu am avut deloc timp, am fost si suuuper racita, nici acum nu mi-a trecut, asa ca va implor sa imi iertati absenta de pe forum si faptul ca nu am apucat sa urez nici unui sarbatorit La multi ani, multa sanatate si mult noroc.
in special Dariei, Roxanica, miii de scuze ca nu te-am sunat de ziua Dariei, sunt varza rau cu capul si fff obosita, caci am un program de lucru infernal si fff multe lucruri de facut la birou, sper sa ma intelegi

va tzuc

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

am multe restantze in ce priveste sarbatoritzii nostri:

LA MULTI ANI tuturor bucuriilor care s-au serbat zilele acestea:

Daria, Teodor, Patricia si David, multa fericire si o viatza lipsita de griji foarte mari va doresc,

precum si sarbatoritzilor de astazi:

Stefan, Lukas si Dorian (wow, doar baietzi azi), e o data speciala de ziua voastra (09-09-09), sa va poarte mult noroc, sa crestetzi mari si sanatosi!

lexi, si noi avem probleme cu acomodarea in ce-l priveste pe Alex, ii este foarte greu sa se desparta de mine si maraie dimineatza ca nu vrea la gradi, Fabi da semne ca intzelege situatzia ... azi dupa o ora de stat cu ei a fost musai sa-i iau cu mine acasa, ca se stransesera si ceilaltzi copii din celelalte grupa la urletele gemenasilor (il starnise Alex si pe Fabi), insa maine mi-a zis doamna sa-i predau si sa plec pur si simplu ..., ceea ce voi si face altfel se intinde situatzia la nesfarsit (zic eu).

Si eu ii tot intreb ce nu le place acolo, si nu reusesc sa-mi numeasca un motiv, cand vorbesc cu bunica lor zic: "a fost asa frumos la gradi", sunt convinsa ca doar despartzirea de mine ii deranjeaza, restul e ok.

Le-am promis ca maine le cumpar ceasuri ("unul asa cu albastru" si "unul asa cu verde " of course ) si de fiecare data cand acele sunt acolo sus mama deja intra in gradi sa-i ia acasa. Parca le-a placut ideea, sa vedem ...

yoanna, doar pozele voastre am reusit azi sa le vad , mi-a placut si mie rochitza foarte mult (insa nu mai mult ca posesoarea :) ), si eu cunosc un Mario cu parul lung (pana aproape la fund ). Sa va fie de bine cheful!

Am plecat la nani, revin sper in curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Bine v-am regasit.
Pupici la toti sarbatoritii, frumoase poze ce sa mai m-am delectat.
Iata mai dau si eu pe aici dupa o pauza de cateva zile deh cu inchiderea de luna si acum cu analiza - ceva minute se mai gasesc sa arunc ocghii si pe altceva.
Fara suparare nu retin toate numele deci la subiect:
Vrednicute sunteti fetelor, felicitari si voua si mamei care se ocupa de toate cele (eu daca as fi singura cu siguranta le-as cumpara caci timp nu am).
Felicitari pentru concedii si mini concediii, frumoase poze.
Celor cu probleme in familie - va doresc sa aveti discernamant si o viata fericita indiferent de situatie cu sau fara sot. Nu sunt in masura sa dau sfaturi dar marturisesc ca si mie imi vine sa-i dau cu ceva in cap sotului cateodata (mai des asa) si asta pentru ca eu cred ca el nu apreciaza ca ai mei sunt aici si ne ajuta enorm -desi incerc sa fiu lucida si sa ma pun in ambele situatii ; nu apreciaza nici eforturile mele (cateodata este gelos ca mie mi se acorda mai mult atentie in familie decat lui - prostii de-ale lui).
In fine nu pot decat sa va urez sanatate multa si minte tot atata pentru a lua cele mai bune decizii - nu uitati de copilasi.
De asemeni bun venit pe lume ultimilor prichindei - cei ultimii vor fi cei dintai - din cate stiu eu o vorba romaneasca; greutatea este poate o problema la inceput care se poate rezolva cu timpul.
Revin caci am ceva urgent de facut.
Pupici la toate minunile si mamicile lor.
Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata
pentru toti sarbatoritii care nu i-am felicitat
Dupa o noapte de insomnie va poftesc la ...ceai..papa bun si tot ce va pofteste inimioara.

Astazi am mari emotii...zau parca s-ar insura...asa ma uit in urma si ma bucur ca la 3 ani e si mai maricel si poate da Dumnezeu sa fie si mai sanatos ca in toti acesti alti ani.
Am fost si la nunta de sambata...a fost tare frumusel. Acum ma chinui sa incarc pozele.
Va pup si mai intru diseara

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, scumpului nostru Sebi, atat de greu incercat! Sa-ti dea Dumnezeu ca de acum incolo sa nu mai ai niciodata nevoie de vreun medic (decat atunci cand iti va naste sotia), sa ai parte de noroc si fericire, de o viata linistita si pe cat posibil fara griji si de realizari pe toate planurile! Mexxa, sa-ti traiasca baiatul, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de pana acum!
La multi ani SEBI, iti doresc multa sanatate, bucurie si sa ai parte numai de raze de soare in viata ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Bun gasit fetele
La multi ani Mihai Sebastian sa ai o viata lunga si plina de bucurii.
Mexxa sa-ti traiasca puiul si tot ce-ti doresti pentru el sa devina realitate. Cum ati petrecut?
Ieri am tulit-o repede si bineinetels am pierdut ideile ce le aveam.
Multumesc pentru urari tuturor, speram ca bebe sa fie bine si sa fi fost doar o perioada.
Mergem la ecograf din nou pe 30 sept si pe 1 Oct la medic.
Vad ca povestiti istorioare gen "mersul la gradi" - se pare ca totusi puii nostrii cresc asta e doar inceputul.
Ma incanta povestioarele pozitive, si mi se face ghem sufletul cand aud din cele de cu lacrimi- we know we have been there too
De samabata tre sa incepem gradi (gradual) 2 ore pe saptamana - si acum imi aduc aminte ce am plans amandoua la cate un colt sa nu ne vedem mititica era asa de disperata cand ma duceam sa o iau si ma vedea iar incepea o bociala de mi se rupea si hainele de pe mine nu doar sufletul. Trecem si peste asta usor usor, cum o fi oare cand pleaca la discoteca sau facultate? - mai avem ...
Revin caci acum tre sa merg la lunch - mama asa as bea un expresso - foame nici vorba.
Cina si seara palcuta va doresc
Pupam toti prichindeii sa cresteti mari frumosi si pufosi .
Adina

Mergi la inceput