Bucurii de sept-oct 2006 ( 170 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Na, ca am intrat si azi tot la ore mici.
Gety, ce-i drept ieri am intrat mai devreme pe DC, dar pana am citit din urma, pana am vazut pozele, a trecut ceva timp. La noi nu a plouat, si era nevoie de ploaie... Zacusca inca nu am facut, doar am pus gogosari si capia (tocati) la congelator, ceva vinete si pastai, castraveti in otet, niste gogosari... Si vreau sa mai pun gogosari in otet, ca ne plac mult.
Roxana, ma bucur ca Dariei i-a placut ziua de azi! O pupam si o felicitam inca o data
Ioana, parca tu intrebai ce am mai facut in ultimul timp, pun o poza cu un tort pe care l-am facut pentru cineva: tort cu piersici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Buna seara!

LA MULTI ANI, PATRICIA MARIA!!!

LA MULTI ANI, DARIA ELENA !!!

LA MULTI ANI, TEODOR!!!

Sa cresteti sanatosi, destepti si norocosi...
Sa aveti multe bucurii si succese in viata!!!

Ramo, ! Sa va traiasca printesa! Multumim pentru urari! Eheeee...avem domnisorici...deacu'... ...3 anisori reprezinta o varsta serioasa... (am auzit asta la un pustoiaca...invitata la ziua fii-mii... care, in octombrie, implineste 4 anisori...)... Deh...baba de mine...nu mai sunt la zi cu noutatile...
Cum ati petrecut, azi? Astept cu mare placere sa vizionez pozicile...atat de la mare cat si cele de la ziua domnisoricei...

Lexi, fainaaaaaaaaa surpriza! Multumim!

Gety, multam pentru urari!

Lullabay, multumesc pentru urari!
Sa dea Domnul sa rasara soarele si pe strada ta si fericirea, implinirea si linistea sufleteasca sa se cuibareasca in viata ta!

Adina, mercic frumos pentru urari!

Princess, multumim, scumpa, pentru urari!
Ma bucur ca ai reusit sa ne mai scrii despre voi...
Multa sanatate atat lui Rares cat si tie...
Cat despre gradi'... intr-adevar 42 de copilasi... mi se par, si mie, cam multi pentru o singura clasa... Nu stiu ce sa spun... Bafta sa se rezolve, cum e mai bine, aceasta situatie!

Xaaaan, !!! Mercic frumos pentru urari! Mercic si pentru ca ai vizualizat pozele pe care le-am postat.......desi, imi imaginez cat esti de ocupata... Multumesc si pentru compliment! Esti o draguta, ca intotdeauna!
Multi Dianei pentru ca sa iasa dintisorii fara problemute!
Felicitari Narcisei pentru ca s-a acomodat rapid la gradi'... Sa continue tot asa! Si, bafta multa!
Spor la curatenie si la operatiunea "conserve pentru iarna"...Ce bunataturi mai "conservaresti"?!

Roxana, sa va traiasca domnisorica! Multumim pentru urare!
Abia astept sa vad pozicile... frumoasa petrecere a avut Dariuta, alaturi de bunici...De cadouri nu mai spun... Ma bucur pentru micuta...

Cum am serbat ziua lui Mitzu?! La Mc Donald's... pana la urma... A contat si bugetul (din pacate... pentru ca sa facem in alta parte...) dar...am vrut sa aiba o zi si pe care sa o simta ca este a ei... sa fie intre copii si sa se desfasoare, fiecare, cum doreste... fara a li se atrage atentia de catre parinti...ca sa nu faca aia, sa stea nush' cum etc... Si asa a si fost... Copilasii s-au distrat pe cinste, au facut ce au vrut ei...nu i-a conditionat nimeni, cu nimic... Deh...parintii...mai "trageau" cu ochiul prin hubloul vaporasului...dar...eventualele comentarii...le-au auzit doar ei......
Mitzu a fost, toata, numai un zambet...mandra, pana la extreme...de rochita ei de printesa... Draguta de ea... Aceasta rochita i-am cumparat-o...pe la inceputul verii...special pentru ziua ei...si, de atunci...tot "tanjea" sa o imbrace...dar i-am explicat ca nu are cum sa o poarte in parc, sau cand mergem la cumparaturi...si, m-a inteles, scumpa de ea...desi, din cand in cand...mai deschidea dulapiorul... se mai uita la ea... Joi, am fost cu ea la cumparaturi...si i-am cumparat si pantofiori pentru rochita...iar, accesoriile din par (fundite cu cristale...) le-am facut cu manuta mea......
In total, au fost 7 copilasi, cu tot cu fii-mea...desi am invitat 10... Dar o fetita s-a simtit rau, iar, alte doua, ne-au spus de la inceput ca nu pot veni...intrucat trebuie sa plece din localitate...
Eu, desi, initial, am stat la masa cu parintii, pe terasa... dupa putin timp...am ajuns...sa dansez si sa ma distrez alaturi de prichindei... Am cantat alaturi de ei, am dansat, i-am aplaudat, am facut galerie...animatie cat cuprinde... Gasca de parinti...se amuzau, la un moment dat pe terasa...cum ca in curand voi fi "invitata" de onoare sa lucrez la Mc...in calitate de organizator......atat de bine m-am descurcat cu micutii...
Ma bucur ca toti erau veseli, radeau cu gura pana la urechi, Mitzu era nespus de fericita... Puiul meu a primit cadouri frumoase, hainute, jocuri, puzzle-uri si bani...
Dupa petrecerea de la Mc..., desi, am fi vrut sa mergem la taica-miu, la curte... ploaia, carea inceput spre seara...ne-a dat planurile peste cap... Asa ca, Andu, nepotul meu, a venit sa doarma la noi si am continuat, acasa, ...cu pizza si suc ... ieri, duminica, am fost toata ziua pe "mosia" sora-mii...si...acu', iata-ma-s, in fata computerului...butonand de zor...
Am sa postez si pozici...dar sa pun acumulatorii la incarcat...

"Vaaaaleu"... cata cearsaf am "crosetat"... Deh...poate va era dor...de unul...

Va tzuc!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Revin...

Xaaan, suuuuuper delicios tortul! Numai cat ma uit la poza si m-ai convins...... Doamne!!! Ti-am mai spus, eu...SUPER WOMAN!!! Si atentie acordata fetitelor, si bucatareala, si cofetareala, acum si "conservareala"...CUM TE DESCURCI SA LE FACI PE TOATE?! Nu pot decat sa te felicit ! si...sa sper ca, poate, intr-o zi... voi reusi sa fac, si eu, macar jumate din cate faci tu...

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna dimineata...

Poftiti la o cafea

Se vede treaba ca toata lumea a petrecut in acest vikend ... mai precis duminica seara ...

Scurt pentru ca este inceput de saptamana ... cu treaba destul de multa, dar nu pot sa nu fac si eu urarile de bine tuturor celor care s-ai serbat ziua de nastere in acest vikend.

Asadar ...

Maria Elena
Bogdan Ioan
Daria Elena
Teodor
Patricia Maria

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, frumosi, sa le aduceti numai bucurii parintilor!!!!!

La multi ani Sympa si Crisnemes! Multa sanatate si fericire!

Ne "citim" mai tarziu ... ca deh ... sunt la munci

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna dimineata si de la Targoviste!

Yoanna, draguta mea, ma bucur tare mult ca Mitzucu' a avut asa o petrecere frumoasa si ca s-a simtit foarte bine de ziua ei. Cred ca a fost si extrem de elegantica...abia astept sa vad pozicile...Iar tie, felicitari pentru postul de "animatoare" de prichindei. Copilasii te fac sa uiti de toate. Totul este sa intri in lumea lor! Multumimesc pentru urari!Sa ai bafta si rabdare pentru gasirea unui loc de munca!

Xandrutza, mmmm, ce tort delicios! Foarte bine arata! Bafta si voua la gradi!Mi-am notat reteta de castraveti si gogosari. Spor la treburi! Pup toata gasca de fete!

Gety, multumim pt urarile de sanatate! pentru Maria!

Eni, iti urez sa ai spor la invatat si sa treci cu brio examenele care te asteapta! M-am amuzat foarte tare la faza cu Toma in prima lui zi de gradi...Tupeist baiatu' , de mic... Multa sanatate si sa nu va mai confruntati cu asa probleme mari!

Roxana, foarte frumoase gandurile tale de mamica! Felicitari! Te poti considera implinita! Ma bucur ca v-ati distrat asa frumos de ziua Dariutzei! Pup dolofaneii!

Ramo, sa va fie de bine concediul si bine ai revenit! Vad ca ati intrat deja in program, cu gradinita. Ce bine ca Patri s-a acomodat usor si este fetita cuminte! Bravo ei!Cred ca esti tare mandra de ea! Astept cu nerabdare pozele voastre si impresiie de la ziua Mogaldetei!

Tanima, iti doresc multa putere fizica si psihica! Las' ca se fac ei mari si gata scapi de griji!

Of, Roxana (Lulla), imi pare tare rau ca te confrunti cu probleme atat de mari! Ce sa iti zic? Intotdeauna este bine sa privim partea plina a paharului! Intoarce-te in trecut doar daca crezi ca vei avea solutiile pentru a rezolva problemle actuale. Orice decizie vei lua, sper sa te linisteasca si sa iti aduca echilibru in viata! Bafta multa!

Lexi, am vizionat pozele puse de tine. Foarte frumoase peisajele si locurile pe unde v-ati plimbat! Maria este dulce si frumoasa, asa cum o stiam! Cum se mai comporta la gradi? Sper ca s-a mai obisnuit!

Ancuta, ma bucur ca ai depasit acea stare! Sa purtati sanatoase "achizitiile" facute (sarafanul si sandalele)... Pup scorpiutele dragutze! Spor la lucru!

Adina, acomodare usoara la gradi baietilor tai!

Adina (Credo), felicitari pentru sarcina si sa iti ajute DD ca totul sa fie bine si BB sanatos! Eu am pregatit pentru toamna ceva dulceturi (cirese, visine, caise), compoturi, vinete si zarzavaturi la congelator, suc de rosii... Mai am de facut zacusca si niste muraturi si gata! Un Sophiei!

Alina, casa de piatra surorii tale si sarcina usoara in continuare! Sa ii dea DD un BB sanatos si frumos! pt tine si pt Ana! Drum bun catre China!

Andreea, foarte frumoasa "schimbarea", iti sta extraordinar de bine asa! Pup Sebicutul frumsusel!

Sephora, bine ai revenit! Ce mai face frumosul tau? Dar tu? Cum mai merge lucrul la superbele rochitele de mireasa?

Elenia, am vazut si pozele voastre. Ai un pui tare frumos si simpatic, tunsulici asa cum este acum! Iti urez bafta la repartitia pentru postul de profa! Ce materie vei preda?

Cris, ma bucur sa aflu vesti despre voi! Eu m-am gandit la tine mereu. Ce ai facut cu Victoras? L-ai operat de hidrocel pana la urma? Multa sanatate si acomodare usoara la gradi!

Despre noi: sunt putin ingrijorata deoarece Rares a cazut si s-a lovit la gurita, iar un dintisor s-a "ciobit" putin! Ar trebui sa il vada un stomatolog? Se poate face ceva sau sa il las asa? Ma gandesc sa nu se carieze ...

Trebuie sa inchie acum si sa fug la treaba!

Va pup pe toate fara exceptii si va doresc o zi placuta!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare de la Arad,

Multumim tuturor de urarile facute si le intoarcem inzecit. Am implinit 3 anisori asa ca dam raportul sa nu ne uitati cumva. Bogdan are la 3 ani 98 cm si 12 kg. De la 1 septembrie e gradinar cu acte in regula. Pana acum a fost cat de cat ok, cu 2 zile de maraiala, ii e greu sa se trezeasca dimineata si pe de alta parte ii e dor de buni cu care a stat pana acum aproape zi de zi. Speram sa se acomodeze bine. De dormit doarme fara sticla cu lapte (desi acasa e nelipsita), insa de mancat nu prea mananca, lucru la care ma si asteptam dealtfel. Mananca doar ce-i place si restul il lasa acolo.
E la fel de Duracell ca si pana acum, nu sta locului o clipa, ii place sa fie mereu pe drumuri, sa fie cu copii in preajma lui. Vorbeste bine, numara si acum distinge si culorile pe care le incurca rau la un moment dat , spune ceva poezii, dar se plictiseste rapid cam de orice face.
Masinutele la scara mica sunt preferate ca si jucarii, colectionam la greu, cred ca are 50 pe putin si mai am si eu stoc de care el nu stie, asta pt viitor .

In rest concurez cu Roxana01 pt locul 1 la anul cel mai groaznic, dar asta e alta problema, asa ca astept cu nerabdare anul ce vine in speranta ca va fi un an ceva mai bun.

Va pupam pe toti si pe toate.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Flavia, imi pare rau ca ai si tu un an asa de prost ca Roxana. Sper din suflet ca la anu' sa fie mai bine pentru toata lumea!
Princess, si mie mi se par multi copii in grupa, 42 e enorm! In grupa Mariei sunt 15 copii si 2 educatoare. Nu stiu cum se va descurca biata educatoare cu 42 daca e sa vina toti. Poate are noroc si nu apar decat jumatate din ei.
Noi nu avem noutati de la gradi. Maria plange in continuare tot timpul cat sta acolo si imi spune mereu ca ea nu mai vrea sa stea cu doamna la gradi, vrea sa stea cu mami si cu tati.
Xandrutza, mi-era dor de tine!
Roxana, ce frumos vorbesti de copiii tai!
Eunice, mult succes la examene, iti tin pumnii!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eu de azi sunt o saptamana in CO, asa, ca sa ne pregatim cum se cuvine de gradi. Ne-am dus si noi acolo si ne-am luat fisa medicala si apoi am mai facut vreo 2 cumparaturi.

La gradinita Mariei nu au primit copii decat cate locuri au avut aprobate. N-am inteles la alte gradinite cum e.

In rest, ma gandesc la provizii pentru toamna, la legea salarizarii unice si la mai multe. Cred ca e un amalgam in capul meu acuma.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare tuturor...
Fufa fuga si eu pe aici, asta ca sa nu mai dispar asa cu lunile.
pentru Mariucile de toate varstele si de toate genurile pentru maine, sa aveti parte de o zi superba care sa va aduca bucurie in suflet.
La multi ani Tuturor juniorilor care deja au 3 anisori, puiuti mari si cuminti.
La multi ani David care azi a suflat in lumanari (de doua ori la multi ani si ptr maine), Stefan, Lukas (Susa tu ce mai faci? tot pe mari?)si Dorian.
La multi ani si dragului nostru Sebicu, sa ai parte de mult dorita sanatate sa te poti bucura de varsta frumoasa a copilariei.
La multi ani Eric (am vazut pozele de la mare si chiar am vrut sa spun ca mi se pare ff mare, fata de poneiul meu)
La multi ani Ioana de Gabitzica, sa cresti mare si sa ii spui mamei sa mai treaca si pe aici sa ne dea vesti despre tine.
La multi ani de doua ori si Alexiei Maria, un special ptr ea si surioara ei ( nu cred ca stiati ca Mihaela mai are o fetita de 3 luni), asa ca mai avem o nepotica.
Si ma opresc aici cu urarile, sper sa revin in week-end cu mai mult timp si mai multa pofta de vorba.
Legat de cel mai naspa an, eu ma inscriu cu brio la cei mai naspa ultimii 7 ani, de cand m-am casatorit am avut parte de multi nervi, multe greutati si f multe rautati si vorbe grele Daca stiam ce ma asteapta nemaritata ramaneam. Asa ca, in afara de faptul ca am realizat multe material (casa, servici cat de cat), doi copii minunati, sentimental nu am avut parte de nimic bun in ultimii ani, ma simt pustiita si frustrata.
Gata fug la nani ca deja am inceput sa dau cam mult din casa si nu este bine.
Va pup pe toate.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata. Am intrat pe fuga, pentru a face urarile de rigoare
La multi ani Bucuriei David, sa cresti mare, sanatos si fericit!
La multi ani tuturor Mariilor, multe ganduri bune din partea mea!
Ioana, ma bucur ca ati avut o aniversare reusita! Conserve... gogosari cu conopida, castraveti in otet, poate si niste asortate in saramura; niste ardei iuti. Compoturi, dulceturi am tot facut; tragem tare cu borcaniada, mai ales ca in curand vine vremea strugurilor
Ancuta, o saptamana usoara la serviciu!
Alina, poate nu ar fi rau sa mergeti la un stomatolog, macar sa scapati de griji.
Flavia, acomodare usoara la gradi. Poate sfarsitul de an va fi ceva mai bun pentru tine.
Lexi, imi pare rau ca Maria plange in continuare; ce sa zic, probabil trebuie sa continuati cu pregatirea psihologica de acasa, sa va inarmati cu multa rabdare, cine stie... Eventual, cand vine de la gradi, roag-o sa-ti arate ce a facut acolo, sa inveti si tu, sa fie ea doamna si tu Maria...
Gety, ceva cumparaturi pentru gradi mai am si eu de facut, astept sa intre indemnizatia.
Tanima, imi pare rau pentru starea ta de spirit

Mergi la inceput