Bucurii de sept-oct 2006 ( 170 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

LA MULTI ANI! Maria Elena! Sa cresti mare si fericita si sa aduci multe bucurii parintzilor tai.

LA MULTI ANI Bogdan!

Ma bucur mult si pt Aida , sa-i creasa baiatul mare si sanatos si sa le lumineze viatza cu dragalasenia lui.

eunice, am uitat sa scriu ieri ca m-am amuzat copios in ce priveste precocitatea copiilor tai. S-o tzina tot asa (oops :)) ).

lullabay, cu sigrantza se vor rezolva lucrurile intr-un fel sau altul, strang pumnii sa fie cu happyend pt toata lumea

O seara linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna seara, mamici!

Incep prin a ura LA MULTI ANI! fericiti puiutilor nostri care au implinit deja varsta de trei anisori:
Sophie Marie
Darius Teodor
Adelina Oana
Teodor
Bogdan Ioan
Maria Elena

Si celor care implinesc maine:
Patricia Maria
Daria Elena
Teodor

Sa cresteti mari, frumosi si destepti si sa le aduceti parintilor vostri numai bucurii!

De asemenea, urez La Multi Ani! mamicilor care si-au serbat ziua de nastere in aceasta perioada:
Sympa
Crisnemes

Multa sanatate, fericire si noroc!

Imi cer scuze ca nu am reusit sa mai dau pe-aici... Din pacate timpul este scurt si sunt multe de facut...

Rares este din nou racit. Nu face febra, doar ii curge nasucul si este putin ragusit. Deocamdata tratam cu Humex si Nurofen. Sper sa treaca repede si fara episoade febrile. Deja simt ca ma ia si pe mine durerea de gat. Mai intai a fost sotul, a urmat Rares si acum eu. Asa este la noi: ori racim toti, ori niciunul.

Intre timp, am mai dat o fuga pe Litoral, in weekendul trecut. A fost surpriza sotului, pentru mine si pentru Rares. Si de data aceasta vremea a tinut cu noi. Intr-un cuvant am avut o minivacanta superba.

Pe 1 septembrie am fost la gradi ca sa depun la dosar rezultatele analizelor lui Rares. Am discutat si cu doamna Dana, educatoarea. Era ingrijorata de nr. copiilor inscrisi in grupa dansei: 42 . Sper si eu, ca si doamna, sa nu vina toti copii inscrisi pentru ca mi se par enorm de multi la o singura educatoare. Vom vedea care va fi situatia pe 15 septembrie.

Cumparaturile pentru gradi le-am finalizat. Am cumparat hainute, pantofiori, ghiozdanel cu Cars si cateva rechizite. Rares a fost foarte incantat de ghiozdanel si l-a probat imediat cum l-a vazut, insa mie mi-au dat lacrimile vazandu-l asa micut si gata de plecat la gradi.

Am citit despre Aida si m-am bucurat enorm sa aflu ca este mamica din nou. Ii doresc din tot sufletul ca BB sa fie sanatos si sa aduca bucurie in sufletul ei!

Zilele trecute am fost la maternitate ca sa imi vizitez colega de banca din liceu, care a nascut doi baietei gemenei, unul de 1kg si ceva, celalat de 2,5 kg, micuti, dar sanatosi. Iar acasa mai are un flacau de 5 anisori. Va fi o soacra cu trei nurori. Este o mamica foarte fericita, iar eu m-am bucurat enorm pentru ea.

Cam atat despre noi.

Voi incerca sa citesc din urma si, atat cat imi permite timpul, sa raspund tuturor.

Va pup pe toate, va imbratisez si va doresc noapte buna!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetelor, am reusit sa intru un pic, in sfarsit.
Tocmai ma uitam la poze, le-am vazut pe cele ale Adrianei, din concediu (frumos a fost, cred), ale Eleniei (ce a crescut Darius!), ale Ioanei (tare draguta Miztu; fotbalista ); acum ma uit la cele postate de Lexi, frumoase peisaje!!
Doresc si eu "La multi ani fericiti!" Bucuriilor care s-au aniversat pana acum: Darius, Adelina, Teodor, Bogdan si Mitzu! "La multi ani!" si Bucuriilor care se vor aniversa maine, sigur nu apuc sa intru, Daria, Patri si Teodor! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Cu intarziere, urez toate cele bune si celor care si-au aniversat onomastica pe 30 august. Multumesc si eu pentru urari!

Mergi la inceput

Roxana, imi pare tare rau pentru necazurile de care aveti parte, sper sa intrati totusi intr-o perioada mai buna.
Lilico, multa sanatate va doresc!
Gety, cum apuc sa intru pe mess te buzz-uiesc
Lexi, acomodare rapida la gradi. Felicitari Mariei pentru cuvintele in limba germana.
Elenia, sper sa prinzi postul care te intereseaza.
Crisnemes, bine ai revenit, succes la control (abia am ajuns la pagina 8, deci nu stiu alte amanunte, inca).
Moni, ne putem lua de mana, nici eu nu mai am timp de forumit.
Cristina, bine ai revenit! Pupici la copilasi!
Ioana, ma bucur ca te-a rezolvat Lexi, cu rucsacelul.
Ancuta, bine ai revenit din concediu; musai intru pe mess, sa-ti dau ceva detalii despre adresa mea, greu ma mai misc...

Mergi la inceput

Adina, acomodare rapida la gradi!
Credo, sarcina usoara!
Ramo, bine ai revenit din concediu! Abia astept sa vad pozele. Ce bine ca nu a plans Patri la gradi.
Itzyshor, gata, pleci? Casa de piatra surorii tale si nastere usoara!
Eni, multa bafta la examen! Tare simpatici sunt baietii tai!
Andreea, te prinde bine noul look. Pupici lui Sebicu, sanatate!
Lullabay, sper ca situatia voastra sa aibe un final fericit.
Alina, succes si voua la gradi!
Lexi, ma bucur si eu pentru Aida
Pupici si celorlalte mamici, Sephora, Alinamoro, Pufy, Tanima, care au mai scris la subiect, imi este si mie dor de perioadele in care reuseam sa intram pe forum in numar mai mare. toate mamicile de Bucurii!
Uitam... La multi ani Sympa si Crisnemes! Multa sanatate si fericire!

Mergi la inceput

Despre noi: timp liber mai deloc, suntem prinsi cu muuulte, curatenie generala, conserve, si alte din astea; Diana e mofturici, o necajesc dintii.
Am fost cu Narcisa la gradi, am facut cunostinta cu educatoarea, am lasat analizele (cat am umblat si dupa astea...); mai avem de facut ceva cumparaturi. Narcisei i-a placut, s-a jucat, a zis ca mai merge. Eu inca am emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI DARIA ELENA, PATRICIA MARIA SI TEODOR la implinirea celor 3 anisori!

Xandrutza, pe la ora aia erai treaza? Si pe mine m-a prins ora 00,oo in bucatarie, ca am fost si noi la o zi de nastere si dupa aia am vrut sa-mi pun si vinetele la cuptor. N-au iesit decat 4 borcane, si cata munca la ele!

Vreau sa fac si zacusca si niste zarzavat.

La Iasi ploua si este destul de rece. Doar vreo 13 grade Celsius.

Princess, multa sanatate la toata familie. Voi n-ar trebui sa fiti asa "uniti" cand va imbolnaviti!

Noi am fost ieri si am cumparat niste hainute pentru Maria, pijamaluta, tricou, maieuri, pantalonasi si bluze cu maneca lunga pentru gradinita si casa...

Revin!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

La multi ani, Daria, Patri si Teodor!Sa cresteti mari, sanatosi, destepti si frumosi! Sa va bucurati parintii!

Multumesc, Adina!
Citeam ca tu le vb baietzilor mixat..f bine,bravo! eu din pacate imi reprosez faptul ca nu i-am invatat pe baietzi maghiara. Si sotzul imi reproseaza ca nu vb cu ei in maghiara.Dar nu stiu, nu imi vine..m-am obisnuit sa vb numai in rom..si imi pare rau, ca ii privez aiurea de la vorbitul unei limbi grele. Unul din marile reprosuri pe care mi le fac..
Xandrine, , sa iasa dintii aia repejor, acomodare rapida Narcisei!.
Eu sunt cu morcovul cat Casa Poporului cu examenele mele..si nici nu ma pot concentra sa mai invat,nu mai am timp, nu am parcurs toata materia..in fine, ma inec ca tiganu la mal..
Xan,sau oricine altcineva, daca aveti timp, scrieti o reteta pt castraveti murati cu otet,marar, ceapa, care sa fie simpla si sigur sa nu fermenteze si sa nu presupuna fiertul borcanelor si nici conservanti? O exista asa ceva?

Gety, spor la facut zacusca! Vreau si euu.

Princess, multa sanatate!
Si la Bucuresti ploua.

O duminica placuta!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, sunt cu ochioi in lacrimi. nu-mi vine sa cred ca Dariutza mea are deja 3 ani! acum 3 ani, pe vremea asta, inca era in burtica. pe la 3pm se nastea... o fericire egalatat doar de nasterea fratiorului, victoras. ii iubesc infinit si sper sa ma bucur de fiecare clipa alaturi de ei. Ii urez dragei mele printese muuuuulta sanatate, fericire si sa fie iubita toata viata asa cum o iubim noi, parintii ei. sa fie un om bun si sa se inconjoare de oameni buni! simt o mandrie imensa ca este fiica mea. o iubesc si nu voi inceta sa-i spun asta cat voi trai.

Ioana, ce frumos ai vorbit de Mitzu!. La multi ani, cu intarziere si de la noi, sa aveti parte de multa fericire!

La multi ani si multa sanatate si lui Patri, Teodor si Bogdan!

Lullabay, imi pare rau ca treci prin momente dificile. e greu in special ca esti singura. sper ca macar noi, aici te putem ajuta, spunandu-ti ca suntem alaturi de tine, sufleteste. poti oricand sa-mi scrii si pe pm, daca vrei sa vorbesti.

Lexi, ce veste buna aduci! ma bucur pentru Aida, Doamne ajuta sa fie sanatos bb si sa-i lumineze putin viata, atat de mult incercata! Dumnezeu sa fie alaturi de voi, mamica Aida!

noi am avut deja o petrecere ieri, cu bunicii. Daria a fost foarte incantata, a dansat cu victoras, a vorbit mult, s-a jucat. a primit cadouri si s-a bucurat foarte mult de ele. i-am luat si o trusa de farduri + tatuaje pt copii, a fost innebunita sa se dea c, cu oja pe unghii si sa-si puna inimioara tatuaj. in plus, i-am dat margelutele cu pandantiv gargarita de la Lili si se tot mandrea cu ele. azi dimieata primul lucru pe care l-a facut a fost sa ia margelutele din sertar sa i le pun. si sa-mi ceara rujul...

i-am luat si tortul printesa. nu l-a vazut, il va vedea diseara. abia astept reactia ei. o sa va pun poze.

va pup si va multumesc din suflet pentru urari.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eunice78
[Xan,sau oricine altcineva, daca aveti timp, scrieti o reteta pt castraveti murati cu otet,marar, ceapa, care sa fie simpla si sigur sa nu fermenteze si sa nu presupuna fiertul borcanelor si nici conservanti? O exista asa ceva?

Baietzii mei

Uite reteta mea, o folosesc la castraveti, gogosari, ardei iuti...
1 l apa, 250 ml otet, 1 1/4 linguri sare mare, 200 g zahar, 1 lingura de miere, boabe de mustar si piper, foi de dafin; se fierb 10 minute, se toarna (caldut sa fie lichidul) in borcane, se capseaza capacele, se rastoarna cu fundul in sus si se lasa asa borcanele, timp de 15 minute. Intr-un an parca nu am fiert borcanele, totusi le dau in fiert vreo 30 de minute (de fapt asta o face soacra-mea, pana la acest punct lucrez eu). Dupa cum vezi nu pun marar, ceapa, doar ceva frunze de telina deasupra, dar si de astea uit cateodata. Oricum ies bune la gust muraturile, nu am avut surprize neplacute pana acum, doar ca se termina cam repede

Mergi la inceput