Bucurii de sept-oct 2006 ( 170 )
Raspunsuri - Pagina 14
yoannamarie spune:
'neatza!
Sunt cu lacrimi in ochi...azi, fii-mea...implineste 3 anisori...
... Parca, abia acum realizez cat de repede au trecut...acesti anisori... In urma cu trei anisori, la ora aceasta...inca mai aveam "burtosul"...
... Abia, spre dimineata... pe la ora 4... a inceput, usor, sa dea semne ca....nu mai are rabdare... sa ne cunoastem...
Si...la ora 17.00...eram...mamica...
...

...Si...iata-ne, azi...ca mai avem o saptamana si incepem gradinita...iar eu...ma topesc de emotii, fericire si implinire...
...pentru garga' meu, Mitzu, scumpa si iubita! 

In aceasta zi speciala, pentru noi, va invitam sa savurati sampanie
si tort.
...dupa placul inimii...
Totodata, urez
www.img-alegoo.com/images/birthday/birthdaynew/16.gif" target="_blank">LA MULTI ANI
lui
Bogdan Ioan 
Sa fii sanatos, sa cresti frumos, norocos si sa ai parte de impliniri in viata! 
Lexi, mercic frumooos pentru urari! Sa dea Dumnezeu ca toate bucuriile sa fie fericite si implinite! 
Va tzuc si va imbratisez! O zi placuta tuturor
Perlutzele...![]()
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita
cu fundita 
De prin viata...adunate! "
"
yoannamarie spune:
Revin...
Lexi, multam pentru ca ne-ai impartasit minunata veste despre Aida! 
Doamne, cata bucurie!!!
Chiar emotionant momentul... Ma bucur enorm pentru ei...n-am rezistat si am tras cu ochiul la odisee...si am citit ce bebelul e perfect sanatos, are aproape 4 kilograme si ca Aida era, inca, in sala de nasteri...dar e ok...
Recuperare rapida, mamica minunata, iar bebe Eric Tudor sa fie sanatos si sa aveti numai bucurii si impliniri din partea lui! 

Perlutzele...![]()
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita
cu fundita 
De prin viata...adunate! "
"
eunice78 spune:
La multi ani, Mitzu! Sa fii sanatoasa, cumintica si desteapta!
La multi ani, Bogdan Ioan!
Eu zau ca am avut ieri un feeling ca naste Aida.
We placut va doresc!
Baietzii mei
ramomar spune:
Pentru ca azi e sarbatoare uram si noi celor doua Bucurii:

LA MULTI ANI MITZU SI BOGDANEL! 

sa va dea Domnul tot ce-i mai frumos si mai bun in viata, mult noroc, multa sanatate, crestere frumoasa! 
Aceleasi urari calde le fac de pe acum si puiulor care implinesc maine 3 anisori:
DARIA, TEODOR si mogaldetei mele PATRICIA
sa creasca mari, sanatosi si sa le dea Domnul numai noroc si fericire!
LA MULTI ANI! 
Yoanna
la fel stau si eu si meditez cum au trecut acesti 3 ani...parca numai ieri tineam in brate un ghemotoc si iata-ne cu copilasi
Pe Patri o vom serba la restaurantul unui prieten impreuna cu familia (parinti, socri, frati, cumnate/i, nepotelu si vreo 2-3 prieteni.
Pozele sper sa le termin de incarcat saptamna viitoare (am incarcat vreo 100) si tot atunci sa vi le si arat
![]()
Adina asa am auzit si eu ca se poate sa apara smiorcaieli prin saptamanile a 2-a sau a 3-a la gradi. Sper sa ne ajute Domnul sa scapam, mai ales ca la sfarsitul saptamanii viitoare trebuie sa plec intr-o delegatie de 10 zile si de pe acum mi-e stomacul in gat, ca daca puiul meu va fi suparat si eu departe, tare greu ne va fi
Multe felicitari mamicei AIDA pentru bebe Eric! 
Sa creasca mare, sanatos, voios, voinic!
GETY spune:
LA MULTI ANI DARIA ELENA (MITZU) SI BOGDAN IOAN LA IMPLINIREA CELOR 3 ANISORI!
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si sa aveti parte numai de bine in viata!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
tanima_i2002 spune:
Salutare tuturor!!!
Multi multi pupici tuturor bucuriilor care au facut 3 anisori, sa creasca mari si sa fie fericiti, sa aduca multe bucurii parintilor. La multi ani si mamicilor care s-au aniversat de curand.
Regret nespus ca nu pot zabovi mai mult, mai citesc sporadic, dar e f greu si 2 copii si servici si treburile casei. De la 1 oct voi intra in CIC si poate o sa am mai mult timp, iar Rares va merge iar la cresa (momentan merge cu mine la servici unde ma termina psihic ca nu sta un moment), asa ca voi avea timp si ptr mine
Va pup si numai bine tuturor.
Mi-e dor de voi.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)
lullabay spune:

La multi ani Maria Elena si Bogdan Ioan!!

Sa aduceti bucurie in casele voastre si sa ii faceti fericiti pe parintii vostri!
lullabay spune:
Multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase si pentru incurajari.
Am zile cand cred ca totul va fi bine si frumos si zile in care ma afund in disperare.
E greu si ca sunt singura aici,toata ziua eu cu mine ,imi fac atatea planuri si proiecte de viitor,maine le schimb,e o mare harababura in capul meu.
Mai ales acum cand se apropie cei trei anisori,ca la orice moment de aniversare,cand ma uit in spate nu stiu cat de mult am gresit sau cat de mult gresesc.
Eu sper doar intr_o viata frumoasa pentru mine si copilul meu,dar imi dau seama ca mai este mult pana va fi liniste pe strada noastra.
Ma intareste credinta ca trebuie odata ca lucrurile sa se linisteasca,o furtuna nu poate dura la nesfarsit.
anangel_lexi spune:
Lullabay, in ce zona a Frantei esti? Da-mi un PM cu numarul tau, poate reusim sa vorbim candva sa nu te mai simti asa singura. Stiu cat e de greu.

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
anangel_lexi spune:
Urez de pe acum pentru maine la multi ani Dariei Elena, lui Teodor si Patriciei Maria! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, norocosi, cuminti si sa aduceti fericire infinita parintilor vostri!
Roxana, mephala si Ramo, sa va traiasca puii!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI