Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (325)
Raspunsuri - Pagina 8
mandarinutza spune:
Roxana, superbe pozele din Sardinia si Corsica, le-am vizionat la cafeaua de dimineata. Formatiunile din Sardinia sunt absolut superbe, mai ales Goofy
.
Cat despre articolul lui Alice Nastase, ii inteleg explicatiile referitor la intoarcerea ei rapida la job, dar nu inteleg de ce trebuie sa ridiculizeze celalte mamici, caci nu toate sunt intretinute si neinteresate de locul de munca. Oricum postarea ei cred ca a fost facuta intr-un moment de frustare.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
papanash spune:
buna dimineata.
noi de la 6 suntem in picioare, ca in fiecare zi.
Adi e plictisit, agitat, plin de energie. M-a cam sleit de puteri si rabdare. E mult mai greu decat banuiam.A inceput sa se irite, vad , pe sub bandaj. E foarte cald si agitandu-se transpira. In plus a inceput sa tuseasca, nu stiu de la ce, ceva secretii parca se aud in gat.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
bebeka spune:
Buna dimineata!!
gata mancarea,gata cu mopul, mai am de spalat baia dar iau o mica pauza.
Mandarinutza parca tu si Papanash ati fost la ferma animalelor;ce zici se preteaza sa facem acolo o intalnire/aniversare pt papanasi?ma gandesc ca ar fi loc de alergat si daca aduce fiecare un carucior sau ce jucarii mai au de impins,tras ar fi f bine pt ei.ce zici?
bebeka spune:
Erina te rog spune-mi si mie de unde ai cumparat dezinfectantul gnld,cat ai dat pe el si cat pui in galeata cand dai cu mopul.
papanash spune:
Bebeka, e frumos de organizat o intalnire acolo, dar e dificil de ajuns, e in afara Bucurestiului.
( 02.10.2007 )
bebeka spune:
Papanash la ce te referi ca e dificil?
Adica e mai greu in comparatie cu faptul ca data trecuta a venit Maria din Targoviste si Aniast din Ploiesti?te referi la trafic?
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebeka Papanash la ce te referi ca e dificil? Adica e mai greu in comparatie cu faptul ca data trecuta a venit Maria din Targoviste si Aniast din Ploiesti?te referi la trafic? Bebeka,mamica de REBECA-MARIA(15.09.2007) |
fiind in afara orasului nu se poate ajunge acolo decat cu auto propriu sau microbuz. Sunt mamici cu 2 copii care nu stiu cat de bine s-ar descurca fara insotitor (tati), sau chiar cu unul singur ( ex. meu) e greu. Taxiul e f scump pana acolo.
In timpul zilei e f mult soare si nu ai unde sa te refugiezi. Daca ploua iar nu-i ok ca acolo e peste tot pietris.
Asta zic eu acum dar nu va luati dupa mine, s-a acumulat mult stres si poate vad peste tot numai impedimente.
A, Maria si Andreea sunt exceptii
( 02.10.2007 )
Yaia spune:
Voiam sa mai scriu ca ma bucur mult pentru Maria noastra mare, ca a depasit momentul dificil si acum isi prajeste fundu' slabanog la soare! Tare ma bucur si te admir pentru efortul tau de a ierta, de a depasi momentul si de a lupta pentru familia ta. Intrebari de genul 'De ce eu? De ce mie?' mi-am pus si eu cand mi-am pierdut mama la doar 19 ani, dar m-am gandit ca in viata apar si neplaceri si ca din orice trebuie sa invatam cate ceva si sa ne ridicam mai puternici. Evident ca e greu si ajungi la concluzia asta dupa multa suferinta si dupa multi ani, cand durerea s-a mai dus. Dar asta e viata, bucura-te de celelalte lucruri bune din viata ta, mai ales ca sunteti cu totii sanatosi!
Cat priveste articolul de la 'cafeneaua cu barfe', e atat de usor a generaliza si cataloga oamenii negandindu-te ca ranesti pe cineva. Si e atat de obisnuit in Romania lucrul asta. Am obesrvat aici ca finlandezii sunt educati sa nu generalizeze si sa nu judece. Chiar daca o fac pentru ei insisi, rareori isi exprima public opiniile. Si uneori e mai bine asa. Poate am putea invata cu totii din asta. Cat de usor ar fi unei mame care sta acasa cu copilul pana la 2 ani sa o catalogheze pe ea drept carierista sau mama denaturata. Asta nu ar face afirmatia adevarata, de vreme ce fiecare individ e unic si responsabil pentru propriile decizii, bazate pe idei si dorinte proprii.
Eu personal sunat adepta echilibrului in toate. Prefer sa actionez pe toate fronturile in egala masura, sperand sa fac o treaba buna pe toate planurile. Evident ca uneori o las mai moale cu munca cand simt ca familia are nevoie de intaietate si la fel fac si daca la munca e ceva important. Dar cel mai important e echilibrul, in special al meu, de asta nu ma sacrific pe niciun altar, pentru ca daca vreau sa fiu o mama buna, o buna profesionista in ceea ce fac, trebuie sa fiu intreaga la bibilica si odihnita, de aceea imi aloc putin timp si mie, in special sub forma lenevitului pe canapea si a dormitului.
Trebuie sa recunosc insa ca in ultimul timp l-am cam neglijat pe sot, mai ales de cand cu starea de rau la a doua sarcina, saracul face curat, sta mai mult cu copilul, il scoate afara...macar sa aiba o mostra despre ce inseamna sa fiu eu!![]()
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
mandarinutza spune:
Bebeka, locul e foarte frumos dar pentru o intalnire a papanasilor ar trebui rezervata toata ferma si nu stiu daca or sa accepte. Eu am vrut sa organziez ziua Antoniei acolo dara pana la urma ne-am hotarat sa o serbam acasa. Au un foisor sub care sunt 4 mese si bancute si inca doua mese intr-un spatiu ingradit cu putin nisip, langa 2 vacute - un spatiu cam pentru 10-15 persoane nu mai mult. Tariful pentru orgaizare de evenimente este de 25 ron adult , 20 ron copil, peste 20 de persoane se mai negociza, dar in tariful asta intra numai posibilitatea de a organiza o petrecere intr-un spatiu destul de mic, si plin de lume care viziteaza ferma(tariful de adult/copil pt acces in ferma- 5 ron). Deocamdata nu asigura catering sau alte optiuni decat sa venim noi cu mancarea si bauturile.Intr-adevar daca ploua la intalnire, e nasol in sensul ca nu exista un spatiu in interior. Sunt de acord cu Papanash si pentru acces, noi stam in zona Iancului asa ca ajungem destul de repede, dar e un pic cam greu de gasit drumul, taxiuri cred ca totusi ar ajunge pana acolo intrucat e destul de apoape.
Mai degraba as vedea intalnirea papanasilor la un loc de joaca. Noi am fost la o aniversare anul asta la BOO BOO cel de pe Bulevardul Banu Manta, si mi s-a parut destul de dragut.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze

REBECA-MARIA(15.09.2007)