Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (325)
Raspunsuri - Pagina 9
mandarinutza spune:
Bebeka, am vizionat clipul cu Rebecca aseara(caci la servici nu am difuzor) si e o scumpa vorbareata ta! I-a placut si Antoniei, a zis ca e fetita moasa. ![]()
Yaia, mi-ai adus aminte de o carte pe care am citit-o mai demult: "Bucura-te de ceea ce ai"
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
bebeka spune:
Mandarinutza,multumesc.
A mea zice umoasa,Lebeca e umoasa,mama e umoasa si tata e tot umoasa...
E frumos la Boo Boo-din ce vad in poze. eu pe a mea nu am dus-o niciodata la vreun loc de joaca;mai ales cand mai citeam si pe aici ba ca e praf,ca e inghesuit si altele imi ziceam ca tot mai bine e afara..
mandarinutza spune:
Bebeka, noi nu am fost la multe locuri de joaca, doar cu ocazia a diverse petreceri de aniversare la care am fost invitati. Avantajul e ca au personal care se ocupa de copii si pot sta si parintii sa socializeze linistiti. Dezavantajul este meniul care se da copiilor de tip fast food. Aici la Boo boo erau snitele cu cartofi prajiti - era destul de ok. Altfel spatiul mi s-a parut curat, dragutel.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
carpatina spune:
La multi ani Miruna Ioana de mami Lia_B! 
Sa ai o viata frumoasa! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Adimercedes ce mai zici? Ce mai faci? 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele.
Eu muncesc azi, si chiar am destul desi speram sa fiu mai libera.
Iata cum creste numarul papanasilor si dulcetilor care implinesc 2 ani:
Miruna Ioana
sa fii sanatoasa, voioasa si norocoasa!
Papanash, mi-e tare mila de Adi, doar am trecut si noi prin asta. Greu! Dar uite ca acum e bine si a si uitat. Isi mai aminteste doar cand ii arat eu mana si ii zic cand s-a lovit si atunci stie si arata si scara unde a cazut. Dar in rest e la fel de nazdravan ca inainte.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
UItasem sa va spun, am fost cu Andrei la ORL pentru tusea seaca. Nu are absolut nimic, nici rosu in gat, nici probleme la urechi si nici polipi. Zice dr ca asa o fi finalul de raceala. I-am scos putina ceara din urechi si i-a facut din nou impendanta si timpanele sunt perfecte. Am vorbit si de sangerarea Alexandrei din nas, am primit acelasi tratament precum cel de la pediatra: o crema locala si vit C.
Pentru sangerare acuta, Rinofug sau Olinth in nas. El zice ca nu ar fi cazul de cauterizare, ramane sa o mai duc dupa tratamentul cu crema sa vada vasele de sange cum arata.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
papanash spune:
La multi ani Miruna, multe bucurii si impliniri !
Lia, cum mai e cu gradi ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Roxali spune:
Erina si Yaia felicitari ptr bb2!
Miruna sanatate si numai bine!
Pe fuga , ca sant la o cununie civila(finutii!!)...Soniei i-a fost tareeee greu cu acomodarea, acum imi papa si urechile...
Am avut o groaza de probleme, mi-am refacut si implanutul dentar (mi-l pierdusem in timpul sarcinii)...dupa nunta finilor vom pleca in Bucovina 3 zile ma intorc joi si voi pleca la Zarnesti pana duminica...pe 31 plecam ....poate ne revedem ...o sun pe Luy
Bucurestiul ma oboseste, cred ca m-am invatat la noi la "tara"
va pup si numai bine tuturor
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
melaniatud spune:
Eu nu stiu de unde are copilul meu atata energie...ma epuizeaza. Ziceam ca mai fac ceva treaba cat doarme dar efectiv nu mai pot 
Prietenele si mamicile din parc au ajuns sa ma compatimeasca
...pt ca Tudor nu merge in parc sa e plimbe el si cand merge de fapt alearga...hai la topogan apoi la masinute iar la trambulina inapoi la topogan apoi la nisip si terminam cu plimbatul caruciorului sau cu alergatul copiilor...si tot asa zilnic de ma capiaza. In casa joaca mingea sau se joaca cu masinutele...afara iar "me" adica mingea...
Zilele astea am luat o scurta pauza ca a venit cumnatul meu pe la noi si il oboseste pe el, nici nu il lasa sa manance il ia de mana striga "pipti" adica Cipi si il ia la joaca...cu motocicletele evident..au pasiuni comune...de, ereditatea asta!
Oricum s-a simtit cand se ocupa altcineva de copil. Lui Tudor ii place pt ca i se fac toate poftele si are pe cineva tot timpul disponibil sa se joace cu el iar unchiului ii e dor de el pt ca il vede rar si are rabdare sa se joace. Sa vad de duminica ce facem cand pleaca omul acasa![]()
L-am adormit cumva fara sa vrea..mai stau cu el la calculator si ii mai pun muzica sa mai stea si el linistit pt ca sunt obosita rau...asa ca a adormit ascultand asta
http://www.youtube.com/watch?v=K2ohny1WY2s&feature=channel
numai a cantec de leagan nu suna dar potrivit pt caracterul lui!![]()