Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (325)
Raspunsuri - Pagina 10
melaniatud spune:
fetelor uitasem sa va intreb tot de 2 ori pe sapt le dati ficatel copiilor? In ultima perioada felul preferat de mancare al lui Tudor este ficatelul cu piure...mananca de rupe insa nu pot sa ii dau des.Eu ii dau o zi ficat doua zile altceva si apoi iar ficatel pt ca vrea...oare e prea mult? Oricum supica vad ca nu mai mananca...ciorba a mancat doar de 3 ori in viata lui...in schimb legume cu carne de orice fel la greu si pilaf din cand in cand. Sincera sa fiu sunt satula de felurile astea de mancare dar daca mananca bine il las in pace. Plus ca ma bucura ca si-a facut un obicei de a manca dupa masa de pranz un iaurt cu fructe sau o budinca de la Nestle ceea ce ma bucura desi nu stiu unde baga atata.
Astept orice sugestii si orice idei de feluri de mancare.
Intentionez sa incerc iar mamaliga cu branza si smantana pe care o manca bine inainte si pastele cu sos napoletan ...peste iar mancam bine de la borcan ca altfel mananca mai putin
danuta36 spune:
La multi ani Miruna!Multa sanatate si numai bucurii!
Lui Miru nu prea-i place ficatul,n-a mai mancat demult,in schimb papa cu placere pateu pe paine..Si mai nou,ii plac pastele cu sos si carnita de pui..
devylla spune:
La multi ani Mario!
La multi ani Iarina!
La multi ani Miruna!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
papanash spune:
Rox, ce bine ca sunt ok copiii . Din pacate nu ma pot inca delecta cu pozele, iar ma oftic. Sa stii ca i-am taiat azi un tricou si e tare bine, sta pe corp si nu-l jeneaza. Insa a inceput sa faca din nou bubite de la caldura, saracul, imi inchipui ca sub bandaje e si mai rau.
Danuta, am uitat sa-ti zic despre analize, au iesit toate negative, deci m-am linistit.
Gabitz si Bernix, ce castigam eu daca faceam scandal ? Daca aflam ca Adi ar fi impins un copil pe topogan si ala si-a rupt mana, cum era ? CA la varsta asta sunt in stare de orice, la ei e numai joaca, inca n-au limite. Si v-am zis, atat cat am putut sa vad pe camere, nu ma pot plange ca missele nu ii acorda atentie, dar sunt si momente in care-s cu okii la altul si atunci se produce inevitabilul. De-aia nu fac valuri, cu toate ca psihic, sunt la un pas de depresie, e foarte greu sa-l fac sa stea cat de cat linistit, sa-i captez atentia, sa-l protejez de inca o cadere. ca el se catara oriunde si sare . Am uitat ieri sa ma spal pe dinti
, construim, citim, desenam, iar cand adoarme pic si eu lata langa el.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
devylla spune:
Am trimis o poza pe mailul comun, ca o descriere pt ziua de azi ![]()
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Gabitz si Bernix, ce castigam eu daca faceam scandal ? Daca aflam ca Adi ar fi impins un copil pe topogan si ala si-a rupt mana, cum era ? CA la varsta asta sunt in stare de orice, la ei e numai joaca, inca n-au limite. Si v-am zis, atat cat am putut sa vad pe camere, nu ma pot plange ca missele nu ii acorda atentie, dar sunt si momente in care-s cu okii la altul si atunci se produce inevitabilul. De-aia nu fac valuri, cu toate ca psihic, sunt la un pas de depresie, e foarte greu sa-l fac sa stea cat de cat linistit, sa-i captez atentia, sa-l protejez de inca o cadere. ca el se catara oriunde si sare . Am uitat ieri sa ma spal pe dinti ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
.Pai eu mi te amintesc altfel,nu ma dezamagi"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
Jurnal de "mogalnete"
Yaia spune:
LA MULTI ANI Miruna Ioana de Lia_B!
In avans vreau sa urez LA MULTI ANI
Olivia Ioana de Alinkav
Cristian Nicolae de Afibebe!
Sa va fie vietile minunate!
PS Mamicilor, nu mai dati pe la noi cu vesti?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix devylla, sa fie Lisa tot asa mancacioasa(cica asa-s prematurii, se agata de viata si se lupta sa recupereze diferenta) si de-acum inainte. Lapte vei avea sigur daca o pui la san atunci cand cere. Atata timp cat nu l-ai pierdutpana acum, secretia lactata e instalata si nu cred ca vor fi probleme. Bun venit acasa piticei tale! Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() |
Cand ma mulgeam,scoteam in jur de 80-100 ml...de ieri...pentru ca Lisa nu suge mai mult de 60 ml...a scazut si secretia.
Problema mea este: ce fac cand nu ii ajunge!?O tin la san sa suga continuu(un alaptat dureaza intre 40 min-1 ora)?
Ieri a supt mult si lapte nu mai era...azi vad ca a dormit mai bine chiar daca a supt decat 30 min...
Cu Erika n-am avut astfel de probleme...ea era hotarata de bebelus,isi sugea portia in 20-30 min si dormea 3-4 ore.
Si daca in spital bea din bibe chiar si 80-90 ml...acuma oare nu o sa scada iar greutatea?Ar fi bine macar sa stagneze...
Jurnal de "mogalnete"
alinkav spune:
Felicitari Yaia si Erina!!!!! 
Ma bucur mult pentru voi!!!
Mai ales Erina, care mi-a spus la party ca se opreste la Daria, ca nu mai are varsta potrivita!Uite ca totul e posibil! Sarcina usoara va doresc si bb-lusi sanatosi!!!
Felicitari prospetelor mamici, sunteti toate foarte curajoase, cu copii micuti acasa si cu bb nou nascuti!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Roxana_G spune:
Papanash, stai linistita, nu e mai rau pe sub bandaje. La margini se irita cel mai rau, nu pe interior, nu prea imi explic de ce. Acolo la incheietura mainii insa sigur va avea probleme. Poate il duci duminica sa ii schimbi pansamentul. Ma bucur ca e ok cu tricoul asa, merge scos si afara. Insa nu in caldura mare ca e rau cu transpiratia. Noi nu prea l-am scos in perioada aia, preferam sa il tin in casa si in casa am pastrat mai racoare. Noua ne zisese sa avem grija sa nu cada, sa nu se loveasca. Deci au picat leaganele si topoganul. Pe topogan l-am mai dat dar il tineam eu. Cum doarme Adi? La noi era problema cu rasucirea in somn, abia dupa o saptamana s-a obisnuit sa se rasuceasca ca lumea. Sa vezi cfe haios era ca un viermisor, se impingea in cap cand era pe burta ca sa se ridice.
tare, e greu si pentru el, si cred ca si pentru tine ca nu poti face nimic. O sa va mai obisnuiti si nici nu stii cand trec saptamanile. Desi, si dupa aceea trebuie sa il mai feresti o vreme de o lovitura acolo.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi