Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (325)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Multumesc mult, fetelor!

Erina, ma bucur din suflet! A trebuit sa termin cu 'administrativele', ca citisem, dar eram deja logata cu userul comun si nu am putut scrie sub acoperire. Eu te-am trecut deja pe lista, daca ai DPN inainte de 29 martie, iti cedez bucuroasa locul. Si sper sa nu a 'fur' de la soacra.
Te inteleg, si eu asteptam sa vad bebele la eco inainte de anuntul oficial, dar cum mi-am luat 2 zile de medical si tanti a scis pe hartie din ce cauza, a trebuit sa anunt pe mai toata lumea la firma. Oricum la mine se observa binisor deja, din cauza kg in plus.
Cat priveste noua odisee, citesc acolo de ceva vreme, dar nu m-am inscris inca...este o persoana acolo care mi se pare extrem de 'bagacioasa' si care cica ar face parte din odisee...nu imi vine sa ma inscriu...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Felicitari pentru sarcina!Nu a fost sa fie in acelasi timp(cum vorbeam noi mai demult),insa iti doresc sarcina usoara si bb sanatos!
Iar daca persoana aia "bagacioasa" e cine cred eu ...bine faci ca stai de-o parte...caci am impresia ca are probleme psihice

Multumesc mult. Da, tu ai fost mai harnica si uite ca deja ai ambele printese acasa, cu tine. Sper ca sunteti bine si ca acomodarea va fi rapida si usoara.
Eu credeam ca sunt doar rautacioasa din cauza hormonilor, dar daca si tu ai impresia asta, ceva adevar in suspiciunile noastre e, nu?.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodicamaries
tot 2 in 1 deocamdata, si nu sunt semne (inca)
...
si numai bine i-a zis ca numai peste o luna sa mearga la angajare, deci ma poate ajuta si pe mine in perioada de dupa nastere.
...
Yaia Felicitaaaaaaaaaaaaaaaari ma bucur tare mult pentru tine. Multa sanatate tie si samburelului. yaia te inteleg cu noua odisee, si eu sunt inscrisa dar nu activez, nu prea ma potrivesc cu fetele , aici cu voi ma simt bine, parca ne stim de-o viata.
...
cred ca ar trebui infiintata sin bancuta mamelor cu al doilea bb mic,vad ca se inmultesc mamicile, nu de alta, dar io unde stau dupa ce nasc?

Lasa, mult a fost, putin a ramas. Tu bucura-te de Darius zilele astea si rasfatat-l si pentru lunile care vin.
...
Ma bucur ca totu raul spre bine si ca s-a rezolvat situatia pana la urma. Tare ma bucur!
...
Multumesc mult. Mai, eu ma gandesc ca e de vina si odiseea asta, ca prea ne e bine aici. Poate daca nu erau fetele de aici asa dragute, cine stie, poate aveau si alte odisei vreo sansa.
...
Pentru mamicile cu al doilea bebe eu propun un pat! Sa poata dormi, nu de alta...ca bancuta de lemn e incomoda.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Erina felicitari pt bebe si lasa kg ca iti revi tu! Multa putere iti doresc ca de acum tb sa te gandesti la 4 persoane (eu nu il uit pe tati si pe tine)!
Yaia felicitari si sarcina usoara...iti doresc ca bebe sa fie ca Tudor de ascultator!
Maria mai fa escapade dastea ca sa va redescoperiti! La noi tine chestia asta si sunt singurele momente cand vb numai despre noi si nu despre rate, griji, serviciu etc
Devylla ma bucur tare mult ca Lisa e bine si ca papa..asta e cel mai important acum si merita toata oboseala din lume!
Papanash stii ca un necaz nu vine niciodata singur dar gata cred ca taifunul a trecut, si-a facut de cap in viata ta si de acum lucrurile revin la normal.In locul tau cred ca as fi fost tare furioasa pt ca intr-adevar la varsta lor nu se descurca tocmai bine pe topogan si ar fi tb sa fie cineva prin preajma. Tudor se da aproape zilnic pt ca il scot in parc si tot se mai accidenteaza cu mine langa el. Pe de alta parte se putea lovi bine merci si cu tine langa el. Noi am facut un cucui urat din simplu motiv ca s-a aplecat dupa minge, s-a dezechilibrat si s-a lovit de marginea de jos a unui gard..nici nu am avut timp de reactie...am ajuns la spital. Apropos lui i-a recomandat nurofen si pikovit 5 ml pe zi pt 10 zile dupa lovitura.
Rodica ma bucur din suflet ca ai scapat de un stres imens parerea mea si ca lucrurile s-au rezolvat.

Ca o concluzie de final va marturisesc ca sunt uimita de faptul ca nr burticilor creste si desi ma bucur imens pt voi pt ca stiu cat de frumoasa este perioada sarcinii am un sentiment ciudat ca toate lucrurile o iau intr-o anumita directie si eu raman undeva deoparte sau in urma Eu ma gandesc cum sa ma reacomodez la munca...va tb sa imi schimnb si profilul de munca... si voi deja faceti bb 2. Tb sa reanalizez pb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!
Multumesc dragelor!!!

Eu tocmai am venit de la medic , mi-a citit rezultatele analizelor.

Astazi plecam la PN dar sper sa aranjez lucrurile in asa fel incit sa ajung la programarea de pe 2.
Eu sunt atasata de medicul cu care am nascut-o pe Daria, Mircea Onofriescu dar sotul insista ca nu are rost sa merg sa nasc la Iasi cind acum locuim in Bucuresti.
Deja am avut o discutie preliminara cu d-na dr. despre nastere-desi mai e cale luuunga pina acolo-si in saptaminile viitoare vreau sa ma interesez despre clinica si medici.

Daria e mai bine cu tusea, febra nu a mai facut dar vad ca i s-au intarit secretiile nazale. Are ce plinge la spray si curatat!

Emma draga multumesc mult, Ramonaiani mi-a placut asa de mult ultima fraza...Si eu ma gindesc deja cum va fi cu doi copii!!!

Bernix ai perfecta dreptate. Meseria A.N. ii permitea la o adica sa lucreze si de acasa daca ar fi vrut neaparat sa stea linga copii. Eu nu vad deloc lipsa de optiuni...
Bine ati revenit si reacomodare usoara la ritmul hectic al orasului.

Roxana,imediat imi iau pauza de cafea si ma delectez cu pozele!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melaniatud

Erina felicitari pt bebe si lasa kg ca iti revi tu! Multa putere iti doresc ca de acum tb sa te gandesti la 4 persoane (eu nu il uit pe tati si pe tine)!

Eu ma gandesc cum sa ma reacomodez la munca...va tb sa imi schimnb si profilul de munca... si voi deja faceti bb 2. Tb sa reanalizez pb

Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)

Multumesc Melania. Ai perfecta dreptate!

Uite asa ma pregateam eu de job (si crede-ma ca era mai ceva ca pregatirile pentru pima zi de scoala-luni am sa pun si poze-dovezi..) dar acum ma incinta ideea de de a avea doi copii.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Erina si eu sunt de acord cu sfatul sotului tau de a naste acolo unde locuiesti. Stiu ca Onofriescu este f bun dar nu cred ca nu gasesti si la Bucuresti un medic bun cu care sa colaborezi ok si de care sa te atasezi. Poate te ajuta fetele din capitala cu recomandari. Uite eu ani de zile m-am dus la Lemnete in Bucuresti, lucreaza la Polizu dar are si cabinet, am fost f multumita de el, m-am atasat chiar si parca opinia altui medic nu conta insa soarta a facut sa ma mut la Iasi si a tb sa gasesc si aici pe cineva. Am avut noriocul ca Dr Carauleanu cu care l-am nascut pe T sa fie varianta feminina a lui Lemnete in sensul ca cere disciplina si este serioasa si nu-i scapa nici un amanunt legat de sarcina. Am fost f multumita de ea desi crede-ma am contactat-o un urma unui anunt din ziar cu toate cabinetele din Iasi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melaniatud

Erina si eu sunt de acord cu sfatul sotului tau de a naste acolo unde locuiesti. Stiu ca Onofriescu este f bun dar nu cred ca nu gasesti si la Bucuresti un medic bun cu care sa colaborezi ok si de care sa te atasezi. Poate te ajuta fetele din capitala cu recomandari. Uite eu ani de zile m-am dus la Lemnete in Bucuresti, lucreaza la Polizu dar are si cabinet, am fost f multumita de el, m-am atasat chiar si parca opinia altui medic nu conta insa soarta a facut sa ma mut la Iasi si a tb sa gasesc si aici pe cineva. Am avut noriocul ca Dr Carauleanu cu care l-am nascut pe T sa fie varianta feminina a lui Lemnete in sensul ca cere disciplina si este serioasa si nu-i scapa nici un amanunt legat de sarcina. Am fost f multumita de ea desi crede-ma am contactat-o un urma unui anunt din ziar cu toate cabinetele din Iasi

Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)

Intradevar la Daria a fost destul de greu pentru ca am stat internata 6 zile inainte de nastere si m-au afectata toatecazurile pe carele-am vazut acolo. Sotul si mama faceau naveta PN-Iasi, asta cind nu stateau la hotel. Dupa nastere am stat 4 zile in rezerva privata unde accesul era mai facil pentru membrii familiei.

Dr, Onofriescu este o somitate in opinia mea si numai confortul psihic pe care l-as avea nascind cu el ar fi de nepretuit!

Eu deja am o idee despre clinica, acum vreau sa ma interesez despre doctori.

Am auzit despre doctorita ta, e foarte buna.
Pupicei pe cucuielelui Tudor.

Si Daria a cazut ieri intre un fotoliu si raft si s-a zgiriat foarte rau pe abdomen si picior.

10+

Mergi la inceput

Roxana, m-am uitat pe pozele din vacanta. O sa le vad mai pe indelete de acasa. Absolut minunate! Sardegna pare destinatia perfecta pentru o vacanta in doi. Mi-ati placut mult,tie iti sta bine in culori vii iar tati emana asa o seriozitate si o siguranta!!!

Ne propusesem si noi cu un cuplu de prieteni pentru septembrie dar s-au schimbat planurile.

Ma mai trezesc uneori ca zic de Japonia iarna asta sau sotul de Austria dar apoi ne amintim ca anul acesta nu se mai poate!!!

10+

Mergi la inceput

Mamici va doresc un week-end excelent.

Eu fug la pregatit bagaje!!!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, . Lasa ca o plecati si voi din nou in concedii, acum e tare frumos sa stii ca mai vine un BB mic.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput